inşallahİnşallah "o" en kısa zamanda seni bulur.
eve davet etmek gibi.
o adamlar ya kendilerini belli etmiyor ya da sonradan sapık oluyordur.benim dediğim kişi direk diyor.eve davet etme vs
Aşk sana göre biter başkalarına göre 20 yıl sürer bitmez ... Herkeste farklıdır aşk .. neyse konu aşk değil... Dayak yememek için ilgi şart olaydı ohoooo kimse mutsuz olmazdı kimse boşanmazdi .Sen bu kafadan çık gülüm işin zor yoksaaşk sevgi bir süre sonra bitiyor.çevremde gözlemledim.hem dayak yemem diye düşünüyorum.çünkü sevdiğim insana hep ilgi gösteririm
anlaşılan sen evden dışarı hiç çıkmıyorsun sosyal hayat sıfır.ankara.ama pek bir yer bilmiyorum.
bilmiyorum bana dürüst biri denk gelmedi.elbette gitmeyin evine ama allah askına bi milyon üyeli sitelerde hepsi eve mi davet ediyor? Hem illa buralardan bulacaksınız diye de birsey yok. Bir dil kursuna gidin mesela. Bi tiyatro ya da drama kursuna gidin. Sosyalleşin . Uydudan evlencek kişi bakmıyorlar malesef
anlaşılan sen evden dışarı hiç çıkmıyorsun sosyal hayat sıfır.ankara.ama pek bir yer bilmiyorum.
E niye yok diyolar sen varsin isteakrabalara soruyorlarmış evlencek kız var mı diye onlarda yok diyo.sülalede bir bekar ben kaldım.zaten diğerlerininde yaşı kçk
peki.haklısınız.dediklerim çok mantıksız farkındayım.ama depresyona girdim sürekli ağlıyorum.kendimi çirkin görmeye başladımAşk sana göre biter başkalarına göre 20 yıl sürer bitmez ... Herkeste farklıdır aşk .. neyse konu aşk değil... Dayak yememek için ilgi şart olaydı ohoooo kimse mutsuz olmazdı kimse boşanmazdi .Sen bu kafadan çık gülüm işin zor yoksa
Öncelikle bu duruma üzülmenize üzüldüm. İçine düştüğünüz psikolojiyi anlıyorum. Evlenmeyen insanlara bu topraklarda eksik insan muamelesi yapılıyor. Elbette sevmek sevilmek isteği çok insanca isteklerdir. Ama sırf evlenmek için evlenirseniz ve yanlış insansa bu seferde kötüsü beni buldu deyip yaşama küsersiniz. Bizler zayıf varlıklarız. Herşeye razıyım deyip te sırf bu duyguları tatmak için kendinizi yok etmeyin...insan bir süre sonra yalnızlığa alışıyor.ama insan yinede kendisini seven birini istiyor.evlenmek bir yuvası olsun istiyor.yaşım 30 a az kaldı.ve bu yaşıma kadar görücü usulü gelen olmadı.aşık olup sevgili olmak isteyen de olmadı.artık evleneceğime inanmıyorum.ama yine de ümitleniyorum işte.çoğu zaman da ağlıyorum.ne yapacağımı bilmiyorum.sabretmekten başka elden bir şey gelmiyor.belki de kaderimde kimse yoktur.
insan bir süre sonra yalnızlığa alışıyor.ama insan yinede kendisini seven birini istiyor.evlenmek bir yuvası olsun istiyor.yaşım 30 a az kaldı.ve bu yaşıma kadar görücü usulü gelen olmadı.aşık olup sevgili olmak isteyen de olmadı.artık evleneceğime inanmıyorum.ama yine de ümitleniyorum işte.çoğu zaman da ağlıyorum.ne yapacağımı bilmiyorum.sabretmekten başka elden bir şey gelmiyor.belki de kaderimde kimse yoktur.
zaten razı olsamda boş.dönüp bakan yk.Öncelikle bu duruma üzülmenize üzüldüm. İçine düştüğünüz psikolojiyi anlıyorum. Evlenmeyen insanlara bu topraklarda eksik insan muamelesi yapılıyor. Elbette sevmek sevilmek isteği çok insanca isteklerdir. Ama sırf evlenmek için evlenirseniz ve yanlış insansa bu seferde kötüsü beni buldu deyip yaşama küsersiniz. Bizler zayıf varlıklarız. Herşeye razıyım deyip te sırf bu duyguları tatmak için kendinizi yok etmeyin...
ben hayırsıza da razıyım demiyor musun onlara daaracı olmak istemiyorlarmış.hayırsız çıkarsa bizi suçlama diye
Ne diyeyim Allahın hazinesi geniştir. Umarım sizi sevindirir...zaten razı olsamda boş.dönüp bakan yk.
Aracisiz da olmaz ki akrabalarin tanistirir ikinizede kefil lmaz ki anlasip anlasmamk size kalmis cok kotu akrabalriniz vararacı olmak istemiyorlarmış.hayırsız çıkarsa bizi suçlama diye
İnsallah sizinde karsiniza iyi biri cikar.Konu bence evlenmek degil 30 a kadar kimsenin cikmamasiZaten oyleyim :) ama mutlu olmak icin illa evli olmama gerek yok kendi haytimda mutlu olduktan sonra zaten dahada mutlu olacagim biri karsima cikar. 30 yasinda evlenmedim diye bunalima giremem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?