evlenememe korkusu

eve davet etmek gibi.

elbette gitmeyin evine ama allah askına bi milyon üyeli sitelerde hepsi eve mi davet ediyor? Hem illa buralardan bulacaksınız diye de birsey yok. Bir dil kursuna gidin mesela. Bi tiyatro ya da drama kursuna gidin. Sosyalleşin . Uydudan evlencek kişi bakmıyorlar malesef

aşk sevgi bir süre sonra bitiyor.çevremde gözlemledim.hem dayak yemem diye düşünüyorum.çünkü sevdiğim insana hep ilgi gösteririm
Aşk sana göre biter başkalarına göre 20 yıl sürer bitmez ... Herkeste farklıdır aşk .. neyse konu aşk değil... Dayak yememek için ilgi şart olaydı ohoooo kimse mutsuz olmazdı kimse boşanmazdi .Sen bu kafadan çık gülüm işin zor yoksa

ankara.ama pek bir yer bilmiyorum.
anlaşılan sen evden dışarı hiç çıkmıyorsun sosyal hayat sıfır.
hiç arkadaşın yok ve sadece internet sitelerinde eş arıyorsun...
bu arada hala bizi keklediğini düşünmeme rağmen senin de saniyeler içinde bulabileceğin ankara'nın ücretsiz kurslarını buldum link atayım.
sana uygununu seç beğen sosyalleş evde koca bulunmaz.
http://www.kursu.biz/ankara-ucretsiz-kurslar

bilmiyorum bana dürüst biri denk gelmedi.

ankara.ama pek bir yer bilmiyorum.
anlaşılan sen evden dışarı hiç çıkmıyorsun sosyal hayat sıfır.
hiç arkadaşın yok ve sadece internet sitelerinde eş arıyorsun...
bu arada hala bizi keklediğini düşünmeme rağmen senin de saniyeler içinde bulabileceğin ankara'nın ücretsiz kurslarını buldum link atayım.
sana uygununu seç beğen sosyalleş evde koca bulunmaz.
http://www.kursu.biz/ankara-ucretsiz-kurslar

peki.haklısınız.dediklerim çok mantıksız farkındayım.ama depresyona girdim sürekli ağlıyorum.kendimi çirkin görmeye başladım

Öncelikle bu duruma üzülmenize üzüldüm. İçine düştüğünüz psikolojiyi anlıyorum. Evlenmeyen insanlara bu topraklarda eksik insan muamelesi yapılıyor. Elbette sevmek sevilmek isteği çok insanca isteklerdir. Ama sırf evlenmek için evlenirseniz ve yanlış insansa bu seferde kötüsü beni buldu deyip yaşama küsersiniz. Bizler zayıf varlıklarız. Herşeye razıyım deyip te sırf bu duyguları tatmak için kendinizi yok etmeyin...

Görücü usulü istemeye gelinmesi için çevre lazım. Aile çevresi eş dost akraba önerileri filan. Güzel kızdır, şöyle iyidir filan diycek birileri.. Yok mu hiç böyle yardımcı olacak kimse. Biriyle arkadaşlık kurmak için de sosyal olmak lazım. Evde otur otur kim görecek tanıyacak. Ortamın mı yok, beğenilmiycek yanların mı çok anlamadım. Ne tipsiz kızlar oluyor yakışıklı adamları buluyorlar. Şans mı entrika mı bu işler ben de pek anlamam.
Hakkında bilgimiz de yok, çalışıyo musun, ekonomik özgürlüğün var mı. İnsan sevip sevilmek ister de, sevdiğinle evlenemeyeceğin gibi, sevmediğin biriyle de evlenilebilir. Evlilik zor iş. Evlenmeyen bir pişman evlenen bin..

Karşılıklı sevgi olmalı ama kafa uyumu çok önemli. Uymuyorsa, sevgi de bir süre sonra değişim gösterir. Ortak noktalar olmalı. birbirini ruhen zihnen doyurabilecek entelektüel birikim, kültür, bakış açısı uyumu olmalı. Mutsuz bir evliliktense evlenmemek daha iyi.
Hele ekonomik özgürlüğü olan kadınlar, bence hiç evlenmesinler. Kariyer yapsınlar, sevsinler sevilsinler tamam ama evlilik başka bişey. Bir evde yaşamak bir çok şeyi değiştiriyor. Bana da derlerdi de aldırmazdım.

İnan evlenince başın göğe ermiyor. Aksine, hastalanmaya başlıyosun. Evlenip de sistit olmayan kadın var mı acaba.. Türlü dertler.. Bi de kadın olmak gerçekten zor iş, kadınlara hak ettiğinden çok az değer veriliyor en modern çağdaş toplumlarda bile. Hele hamilelik filan, acayip zor. Erkekler bu kadar zor şartlara dayanamazlardı belki de. Kadınlar çok sabırlı ve güçlü. Doğurganlık gibi çok özel bir vazife verilmiş kadın milletine. Allah bile kadınlara layık görmüş hamileliği erkek cinsine değil. Öyle güvenli, öyle sağlam, öyle sabırldırı işte kadın. Ama hor görülür ikinci sınıf görülür. Halbuki bir sınıf farkı varsa kadındır üstün olan bence.

Konuyu dağıttım biliyorum da.. Feminist yanım coştu birden =)

zaten razı olsamda boş.dönüp bakan yk.

Zaten oyleyim :) ama mutlu olmak icin illa evli olmama gerek yok kendi haytimda mutlu olduktan sonra zaten dahada mutlu olacagim biri karsima cikar. 30 yasinda evlenmedim diye bunalima giremem.
İnsallah sizinde karsiniza iyi biri cikar.Konu bence evlenmek degil 30 a kadar kimsenin cikmamasi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…