insan bir süre sonra yalnızlığa alışıyor.ama insan yinede kendisini seven birini istiyor.evlenmek bir yuvası olsun istiyor.yaşım 30 a az kaldı.ve bu yaşıma kadar görücü usulü gelen olmadı.aşık olup sevgili olmak isteyen de olmadı.artık evleneceğime inanmıyorum.ama yine de ümitleniyorum işte.çoğu zaman da ağlıyorum.ne yapacağımı bilmiyorum.sabretmekten başka elden bir şey gelmiyor.belki de kaderimde kimse yoktur.
sosyal değilim.o konudada şansım yokbi de şöyle düşün ya hiç evlenmiceksen ya boşu boşuna gelmicek birisini beklediysen
yazık değil mi
niye üzüyosun kendini
insan önce yalnızken mutlu olabilmeli
evlenmek istiyosun sevmek sevilmek istiyosun gayet normal
peki ortamın var mı bunun için
sosyal bir insan mısın
bence hormonların etkisindesin.muthasıp olsam nasıl bulcam öyle hiç bulunmaz
sosyal değilim.o konudada şansım yok
çok teşekkür ederim.anlayışınız için.sonunda biri anladığına sevindimKizlar kizin evlenemk istemesi gayet normal hersey zamaninda guzel derler once ilkokul sonra orta okul lise icin sinav mucadelesi sonra uni icin sinav mucalesi sonra is icin sonra es evlenme zamani gelir hayatin normal bi akisi var insan ister tabi ki dogasinda var kendi ailende bi yere kadar kendi yuva kurmak ister bu kizi niye elestiriyosunuz anlamadm yol evlenme yol evleneni goruyoruz evlendi kotu bisey de olsa evlenme olayi hayatın dogal normal akışında yasanmasi gerekn bisey isteyerem yapılan bisey
Boyle konusursan Allah sana bi bela koca verir gorursun dunyanin kac bucak oldugunu ben bi yil evli kaldim cehennem gibiydi.Bekarlik gunlerini ozlersin .yok sanmıyorum öle diyeceğimi.evleneyimde hayırlı olmasada olur
arkadaşta edinemiyorum.dışlanıyorum.uzun süreir böleo zaman önce sosyal olmaya çalış
yeni kız arkadaşlar edin
kızlı erkekli ortamlarda arkadaşların vasıtasıyla bulunursun
ki böylece tanışabileceğin kişi sayısı artar
hiç kimseyle tanışamazsan bile en azından yeni arkadaşların olmuş olur
güzel vakit geçirmiş olursun
çalışıyo musun
hobin var mı
ya da spora falan gidiyo musun
peki senin şansına nemrut bir koca düşerse ? Yapma ! Tabiki sevmek sevilmek hakkın ama evlilik evlilik evlilik diye diye kendini yıpratma .. ailen bu konuda ne diyor ? Yoksa çevrede evde kaldı diyen yarım akıllı insanlar var da sen onlara mı takıldın ?bende şansla ilgili olduğunu düşünüyorum
hep sizin dediğiniz gibi diyorlar.ama artık sanmıyorum.Boyle konusursan Allah sana bi bela koca verir gorursun dunyanin kac bucak oldugunu ben bi yil evli kaldim cehennem gibiydi.Bekarlik gunlerini ozlersin .
ailem evlenme boşver diyor.çevremde aynı böle.ama sorun evlilik değil aşkı bir kez bile yaşamadım.hep başka insanları kıskanıyorum.anlatmak istediğim bu.aşık olmakta mı kaderpeki senin şansına nemrut bir koca düşerse ? Yapma ! Tabiki sevmek sevilmek hakkın ama evlilik evlilik evlilik diye diye kendini yıpratma .. ailen bu konuda ne diyor ? Yoksa çevrede evde kaldı diyen yarım akıllı insanlar var da sen onlara mı takıldın ?
yok aslında herkes seni anladı. fakat olaya farklı acılardan bakıp durumıu degerlendiriyoruz.çok teşekkür ederim.anlayışınız için.sonunda biri anladığına sevindim
arkadaşta edinemiyorum.dışlanıyorum.uzun süreir böle
ailem evlenme boşver diyor.çevremde aynı böle.ama sorun evlilik değil aşkı bir kez bile yaşamadım.hep başka insanları kıskanıyorum.anlatmak istediğim bu.aşık olmakta mı kader
aşık olmamak kader degil. aşk kapına gelmez ki. sosyalleşmen şart.ailem evlenme boşver diyor.çevremde aynı böle.ama sorun evlilik değil aşkı bir kez bile yaşamadım.hep başka insanları kıskanıyorum.anlatmak istediğim bu.aşık olmakta mı kader
anlıyorum.ama benide anlayın belki buraya başka biri evlenemiyorum diye yazsa bende saçmalama felan derdim ama işte kendime gelince olmuyoryok aslında herkes seni anladı. fakat olaya farklı acılardan bakıp durumıu degerlendiriyoruz.
hoşlandım teklif ettim kaç kez red edildimhiç aşık olmadın mı
ya da birinden hoşlanmadın mı
Valla aşık olmak öyle kendi elinde olan bişey değil bir bakmışsın aşıksın önemli olan aşık olduğun kişinin de sana karşı aynı duyguları hissetmesi.. kimseyi kıskanmana gerek yok herkes masallarda olan aşkı yaşamıyor emin ol, senin dışardan gördüğün ile bir değil kimsenin ilişkisi... Kendinde olan bence sadece özgüven başka bir açıklaması olamaz ve de iletişim sorunun var bana kalırsa taktın mı takıyorsun ... Yaş kaç onu sormuştum ama cevap alamadımailem evlenme boşver diyor.çevremde aynı böle.ama sorun evlilik değil aşkı bir kez bile yaşamadım.hep başka insanları kıskanıyorum.anlatmak istediğim bu.aşık olmakta mı kader
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?