- 31 Ocak 2019
- 704
- 861
- 53
- 33
- Konu Sahibi turuncu_vosvos
Merhaba kızlar. 26 yaşımdayım. Çalışıyorum ve bekarım. Benim için bu büyük bı sorun değil. Ama annem çok üzerime gelmeye basladi. Etrafımda bı evlenen sözlenen olsa sürekli lafı bana getiriyor. Birini bul evlen artık diyor. Bı de ailemle kalıyorum inanın çalışıp kendi ayaklarım üstünde durmama rağmen kendimi bazen evde fazlalık gibi hissediyorum. Biliyorum yuva kurup mutlu olmamı istiyorlar ama bu böyle siparişle olabilecek bı şey mi ki. Daha zamanı gelmedi demek ki. Etrafımda gerçekten beni gerçekten sevip sadık kalacak bı erkek yok. Sırf yaşım geldi millet laf etmesin diye evlenmek istemiyorum ben. Özel biri olmalı yoksa cehennem den ne farki kalır o hayatın. Ama bunu anlamıyorlar. Böyle olunca sanki bende bı kusur varmış gibi hissetmeye başladım. Bazen şeytan diyor git kendi evine çık ama o zamanda çok üzülürler bizi istemiyor diye düşünürler diye kıyamıyorum. Ama bu konuda boş yere üstüme gelmeleri beni çok geriyor. Ben bunun nasip olduguna inanıyorum ve zamanı gelince illa ki olur. Kişinin elinde değildir ki bu. Ki öyle cahil insanlar da degiller. Nasıl bu şekilde düşünüyorlar inanamıyorum ve çok üzülüyorum