bencede kısmet işi...belki hiç olmaz belki en kısa zamanda olur....bilinmezde şu çoçuk işi insanın asabını bozmuyor değil valla...istiyor insan...
hayırlısını dileyin.. 24 yaşında evlendim 32 yaşında boşandım.. herşeyi hayırlısıyla isteyin..
hakkında herseyın hayırlısı olsun
bende bırını sevdım unutamadım
onu unutmak ıcın benımde karsıma art arda cıktı
ama senınkıler gıbı arızaydı
senın gıbı artık evlenemem hep böle adam olmayan cıkacak karsıma dedım kiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
hayatımda tanıdıgım n durust en ıctenlıkle benı seven
en ıyı bırıylen evlendım suan
rabbım sanada tattırsın
cogu zamn evlılıkte pşman bıle oluosun
inşalah ben de bulurum adamımı sositososito
Merhabalar,uzun zamandır yokdum ve şimdi tekrar döndüm...
İlgimi çekti söyleidklerin,bende 27 yaşındayım,25 yaşında evlendim hemde yıllardır tanıdığım sevdiğim adamla beni de sevdiğini sandığım bir adamla,
Ama 2 yıl olmadan karşımdaki insan sevdiğim adam değil bana psikolojik anlam da bir insana nasıl zülmedilirse onları yaparak beni evden kovarcasına hırpaladı,şiddet yokdu belki ama psikolij şiddetin yaraları kapanmıyor...
Allah dan herşeyin hayırlısını isteyelim...
Vardır rabbimin bir bildiği...
Dilerim hepinizin karşısına hayırlı ALLAHDAN KORKUP KULDAN UTANAN insanlar çıkar...
ne yapalım kirazsapı menepoz kapıya dayannca bi damzlık koca alır kötü emellerimize alet eder boşarız :sm_cool:
:roflol: ah be lamia34 keşke menapoza kadar zaman olsa...ne zaman tv de doktorun olduğu bir programa denk gelsem 35 yaş üstü gebeliğin zorluklarından bahsediyor...çocuğun olmama riski, bir takım sendromların olması riski,,, paso risk korkuyorum valla tabi tüp müp derken 35 e çıkardılar yaşı yoksa 30 yani,,,eyvahedigeldismile ama arkadaşların dediği gibi evlenip boşanmak ya da mutlu olamamak aldatılmak var...Allah herkese hayırlısı neyse onu nasip eylesin:Saruboceq:
kendimi ultra kısmetsiz hissediyorum bu aralar
bu topici kendime yakın gördüm burdan paylaştım umarım lamia senin için bi sakıncası olmaz
evlenmek değil sevip sevilmek istiyorummmm...... sınanıyorum sanki yıllardır ama bi bitmedi bu sınama
bende sevip sevilmek istiyorummmmmmmmmm
Keşke benimde evlenememe sorunum olsaydı da, evde kalsaydım.
Bir yaşayan bir yaşamayan pişman heralde.
evlenmek değil sevip sevilmek istiyorummmm...... sınanıyorum sanki yıllardır ama bi bitmedi bu sınama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?