Evlenememe Sorunu

bencede kısmet işi...belki hiç olmaz belki en kısa zamanda olur....bilinmezde şu çoçuk işi insanın asabını bozmuyor değil valla...istiyor insan...

bencede kısmet işi...belki hiç olmaz belki en kısa zamanda olur....bilinmezde şu çoçuk işi insanın asabını bozmuyor değil valla...istiyor insan...

ne yapalım kirazsapı menepoz kapıya dayannca bi damzlık koca alır kötü emellerimize alet eder boşarız :sm_cool:

hakkında herseyın hayırlısı olsun
bende bırını sevdım unutamadım
onu unutmak ıcın benımde karsıma art arda cıktı
ama senınkıler gıbı arızaydı
senın gıbı artık evlenemem hep böle adam olmayan cıkacak karsıma dedım kiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
hayatımda tanıdıgım n durust en ıctenlıkle benı seven
en ıyı bırıylen evlendım suan
rabbım sanada tattırsın
cogu zamn evlılıkte pşman bıle oluosun

inşalah ben de bulurum adamımı sositososito

Merhabalar,uzun zamandır yokdum ve şimdi tekrar döndüm...
İlgimi çekti söyleidklerin,bende 27 yaşındayım,25 yaşında evlendim hemde yıllardır tanıdığım sevdiğim adamla beni de sevdiğini sandığım bir adamla,
Ama 2 yıl olmadan karşımdaki insan sevdiğim adam değil bana psikolojik anlam da bir insana nasıl zülmedilirse onları yaparak beni evden kovarcasına hırpaladı,şiddet yokdu belki ama psikolij şiddetin yaraları kapanmıyor...
Allah dan herşeyin hayırlısını isteyelim...
Vardır rabbimin bir bildiği...
Dilerim hepinizin karşısına hayırlı ALLAHDAN KORKUP KULDAN UTANAN insanlar çıkar...

evet işin o kısmıda var. evlenip mutlu olamamak... o daha zordur eminim. geri dönüşü zor ve yıpratıcı. haklısınız boşanma çilesindense bekar kalmak iyidir. amma velakin gönülde yaslanacak bir omuz arıyor, ömürlük tabi ki :sinifsinif:

ne yapalım kirazsapı menepoz kapıya dayannca bi damzlık koca alır kötü emellerimize alet eder boşarız :sm_cool:

:roflol: ah be lamia34 keşke menapoza kadar zaman olsa...ne zaman tv de doktorun olduğu bir programa denk gelsem 35 yaş üstü gebeliğin zorluklarından bahsediyor...çocuğun olmama riski, bir takım sendromların olması riski,,, paso risk korkuyorum valla tabi tüp müp derken 35 e çıkardılar yaşı yoksa 30 yani,,,eyvahedigeldismile ama arkadaşların dediği gibi evlenip boşanmak ya da mutlu olamamak aldatılmak var...Allah herkese hayırlısı neyse onu nasip eylesin:Saruboceq:

ammiiinnnnnn opuyorumnanaktan

kendimi ultra kısmetsiz hissediyorum bu aralar

bu topici kendime yakın gördüm burdan paylaştım umarım lamia senin için bi sakıncası olmaz

kendimi ultra kısmetsiz hissediyorum bu aralar

bu topici kendime yakın gördüm burdan paylaştım umarım lamia senin için bi sakıncası olmaz

Hiç sakıncası yok. evde kalan tüm kızların başlığı bu :)

Keşke benimde evlenememe sorunum olsaydı da, evde kalsaydım.
Bir yaşayan bir yaşamayan pişman heralde.

evlenmek değil sevip sevilmek istiyorummmm...... sınanıyorum sanki yıllardır ama bi bitmedi bu sınama

birkere yaşınız evlilik için geç kalınmış bir yaş değil.mesleğiniz çok güzel.evli coluklu çocuklu arkadaşlarınız sizi etkilemesin onların gerçekte evlerinde mutlu olup olmadığını bilemezsiniz bazı kadınlar dışarıda evlilklerini çok güzel anlatır ballandırır aslında sizin özgürlüğünüzü kıskanmaktadır keşke yeniden başlayabilsem diye iç geçirmektedir
ben inanıyorum ki aradığınız kişi muhakkak karşınıza çıkacak siz sadece onunla karşılaşacağınız anı bekleyin gelecektir.cimri adamagelince iyi yapmışsınız bi ömür geçmezdi onunla zaten.daha fazla evlenemiyorum korkusu içerisine girerseniz kendinizi bi anda hiç uyuşmadığınız hayatı size zehir eden bi adamla evli olarak bulursunuz kendinizi.
ha bu arada sizde saçlarınızı yenileyin makyaj tarzınızı değiştirin daha kadınsı hoş bluzlar alın kendinize.haftasonları dans.dil vs kurslarına katılın farklı insanların bir araya geldiği bu gruplarda yeni arkadaşlıklar kurabilir belki de o erkekle karşılaşabilirsiniz siz yeterki kendiize güvenin sevgiler mutluol mutlu kal...

Keşke benimde evlenememe sorunum olsaydı da, evde kalsaydım.
Bir yaşayan bir yaşamayan pişman heralde.

Evlilikte mutlaka sorunlar olacaktır. Kimin evliliği sorunsuz ki. Yine de hayatı birlikte paylaştığınız, başınızı omzuna yasladığınızda huzur bulduğunuz adamla evli olmak güzeldir diye düşünüyorum. Ama herkes kendi evinin içini bilir tabi ki. İnsana huzur yerine mutsuzluk veren bir adamlada aynı evi paylaşmak çok zordur mutlaka

evlenmek değil sevip sevilmek istiyorummmm...... sınanıyorum sanki yıllardır ama bi bitmedi bu sınama

3-4 sene önce ben de senin gibi düşünüyordum. Sevmek sevilmek istiyorum sadece diyordum. Sonra aşkın dibini buldum ama gel bir de bana sor kafamçokkarıştı . Sevildiğime de inanıyorum aslında. Ama cesaretsiz bir adamdı karşımdaki.Kısacası herşeyin hayırlısını istemek lazım. Hem 22 yaşında sadece sevmek sevilmek istiyor insanda yaş 27 olunca evlenip düzenini kurmakta ekleniyor istekler arasına :hulya:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…