- 15 Kasım 2019
- 70
- 171
- 8
- 40
- Konu Sahibi yemyesilyesim
-
huhhuwwwwwwFlört ettiğiniz kimse de mi yok?
Size talip olabilir miyim bir abimiz var da bekar :))))
Cevabı çok merak ediyorum.Flört ettiğiniz kimse de mi yok?
Ben internetten tanışmıyorum maalesef. Güvenemiyorum kusura bakmayın.Flört ettiğiniz kimse de mi yok?
Ben internetten tanışmıyorum maalesef. Güvenemiyorum kusura bakmayın.
Yav ne olacak ben eşimle ekşi sözlükte tanışmıştım. 3 senedir birlikteyiz bir gün olsun beni üzmemiştir. Bence katı düşünmeyin kısmet nereden gelir belli olmaz.Ben internetten tanışmıyorum maalesef. Güvenemiyorum kusura bakmayın.
Aha bak gitti kısmet. Kaç tane arkadaşım var, netten tanışıp evlenip çoluk çocuğa karışan. Böyle düşünmeyin, sonuçta tinder değil bura, direk görümcenizle tanışıyorsunuz.Ben internetten tanışmıyorum maalesef. Güvenemiyorum kusura bakmayın.
ay ordan evlencek adam nasıl çıkmış ya :) sen şanslısın bence :) gerçi ben de benimkiyle instagramda tanıştım o daha beterYav ne olacak ben eşimle ekşi sözlükte tanışmıştım. 3 senedir birlikteyiz bir gün olsun beni üzmemiştir. Bence katı düşünmeyin kısmet nereden gelir belli olmaz.
Ben de çok şaşkınımay ordan evlencek adam nasıl çıkmış ya :) sen şanslısın bence :) gerçi ben de benimkiyle instagramda tanıştım o daha beter
Ben de çok şaşkınım
Canım seni kardeşime alayımMerhabalar ben 34 yaşındayım. Ebe hemşireyim. İşim gereği yıllardır anadolunun küçük şehirlerini dolaşıyorum. Ve işe başladığımdan beri yalnız yaşıyorum. Daha önce hiç erkek arkadaşım olmadı. Nedenini bilmiyorum açıkçası. Arkadaşlarım çok güzel olduğumu ve hoş sohbet olduğumu söylerler. Ama bir kaç yakın arkadaşlık kurduğum erkek iş ilişki düzeyine geçince beni istemedi. Artık bir yuva kurmak ve anne olmak istiyorum. İşin açıkcası duygusal bir boşluk içindeyim ve yalnızım. Fakat etrafımda da kimse yok. Bilmiyorum, olayı yavaş yavaş kabullenmeye başladım sanırım. Ama aynı zamanda üzülüyorum da.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?