Evlenememek benim kaderim mi?

yemyesilyesim

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2019
70
171
8
40
Merhabalar ben 34 yaşındayım. Ebe hemşireyim. İşim gereği yıllardır anadolunun küçük şehirlerini dolaşıyorum. Ve işe başladığımdan beri yalnız yaşıyorum. Daha önce hiç erkek arkadaşım olmadı. Nedenini bilmiyorum açıkçası. Arkadaşlarım çok güzel olduğumu ve hoş sohbet olduğumu söylerler. Ama bir kaç yakın arkadaşlık kurduğum erkek iş ilişki düzeyine geçince beni istemedi. Artık bir yuva kurmak ve anne olmak istiyorum. İşin açıkcası duygusal bir boşluk içindeyim ve yalnızım. Fakat etrafımda da kimse yok. Bilmiyorum, olayı yavaş yavaş kabullenmeye başladım sanırım. Ama aynı zamanda üzülüyorum da.

Bu işler tamamen şans kısmet nişanlım ile tanışmamız 10 seneyi buluyor saha doğrusu ailelerimiz tanışıyor ben kendisini 3 kere anca görmüşümdür onca senede aracı olmayan insanların aracı olası gelmiş ve kısmetse haftaya evleniyoruz. O yüzden demem odur ki herşeyin bir zamanı vardır sizi ne zaman bulacağı belli olmaz.

Önünüze çıkan şansları değerlendirin belli mi olur belki o sizin kısmetinizdir

bu işler kısmet gerçekten de güzellikle iş güç sahibi olmakla maddiyatla alakası yok zamanı var herşeyin eğer tanışmakta zorlanıyorsan arkadaşlar aile girebilir devreye çokta seçici olma derim yas ilerledikçe insan umutsuzluğa kapılıyor dogal olarak ama evlenmis olmak için evlenme çocuk aile sahibi olmak içinde sonra anlayasamadigin birine çocuk için katlanmak zorunda kalırsın boşansan bu kezde tek başına büyütmek zorunda kalırsın acele etme ama fazla geçte kalma derim

Ben internetten tanışmıyorum maalesef. Güvenemiyorum kusura bakmayın.

Peki. :) Umarım vakti zamanı gelir bir an önce de evlenirsiniz. Sosyal çevrenizi genişletin bence hatta arkadaşlarınızın yanında filan evlenmek istiyorum diye konuşun. Belki birileri uygun birini önerir.

Hayatta hersey nasip.

Belki de böylesi daha hayırdır

Yok mu size kısmet bulabilecek bir aile büyüğü falan

Ben internetten tanışmıyorum maalesef. Güvenemiyorum kusura bakmayın.
Yav ne olacak ben eşimle ekşi sözlükte tanışmıştım. 3 senedir birlikteyiz bir gün olsun beni üzmemiştir. Bence katı düşünmeyin kısmet nereden gelir belli olmaz.

Şahsen bence hiçççç gerek yok ama :))))

çok sosyal değilseniz görücü usulu tanışın birirleriyle, aileler illaki buluyordur tanışın işte.

Yav ne olacak ben eşimle ekşi sözlükte tanışmıştım. 3 senedir birlikteyiz bir gün olsun beni üzmemiştir. Bence katı düşünmeyin kısmet nereden gelir belli olmaz.
ay ordan evlencek adam nasıl çıkmış ya :) sen şanslısın bence :) gerçi ben de benimkiyle instagramda tanıştım o daha beter

Ben de çok şaşkınım

Eskiden de küfür kıyamet olurdu ama esprili adamlar vardı şimdi kro ve abazanlar basmış uzun zamandır bişey açıp okuduğum bile yok yani bu arada konu sahibine diyeceğim şu ki ben de bu yaz evleniyorum ama sanki zorla hiç istemiyorum ya sevgilimi çok seviyorum ama ne gerek var anlayamıyorum zaten birlikte yaşıyoruz adamla hiç bana göre değil evlilik olayları

Canım seni kardeşime alayım

Öncelikle ben de eşimle internette tanıştım, görüşlerin tartışıldığı bir forum sitesinde. Oldukça da iyi tanımışım, 10 yıldır tanıyorum, hala ilk zamanki gibi ona olan hislerim. Hayata bakışımız tabi ki olgunlaştıkça değişiyor ama temel aynı.
Ama bu sizin tercihiniz tabii.
Bence evlenmek istediğinizi dillendirin ki insanlar önerebilsin size uygun olacak adayları. Böyle bir durumda ben uygun bir aday olsa da dillendirmekten çekiniyorum çünkü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…