- 25 Temmuz 2016
- 380
- 313
- 33
- Konu Sahibi B_Bianco_B
-
O kadar haklısınız ki. Ben de hep öyle dua ederdim ve ilk görüşmemde o kadar etkilenmiştim ki.. Ne dualar ediyodum. Ve ben de gördükten sonra gerçekleri yanlış dua ettiğimi anladım. Herşeyin hayırlısı diyerek dua etmek daha güzelmiş. İnsanı daha rahatlatıyor böyle hayırlısını istemek. Ve dediğiniz gibi saygı en baş şey. Saygı biterse laçka duruma gelinirse ilişki sağlıklı olmuyor hiç bir zaman çok iyi anladım..Sağolasın canım .. ben eskiden hep Allah’a çok büyük aşk yaşayım hayatımın aşkını karşıma çıkar Allahım diye dua ederdim. Evet eski eşimi karşıma çıkardı gösterdi bana büyük aşkı :) ve anladım ki yanlış dua etmişim yanlış istemişim Allahtan. O yüzden boşandığımdan beri herşeyin hayırlısını istiyorumha birde böyle bir aşk yaşadıktan sonra aşkın insanı ufacık bir sorun yaşadığında mahvettiğini gördüm manen ve bir zaman sonra aşkın bittiğini de anladım asıl önemli olan aradaki sevgi ve saygının bitmemesiymiş çok nadirde olsa çok güzel aşk yaşayıp evlenen ve mutlu olanlar var illaki ama ben onlardan olamadım ne yazık
Aynen tatlım saygı bitince ne aşk kalıyor ne sevgi :) eski eşim ile saygı bitti sonrasında da aşkO kadar haklısınız ki. Ben de hep öyle dua ederdim ve ilk görüşmemde o kadar etkilenmiştim ki.. Ne dualar ediyodum. Ve ben de gördükten sonra gerçekleri yanlış dua ettiğimi anladım. Herşeyin hayırlısı diyerek dua etmek daha güzelmiş. İnsanı daha rahatlatıyor böyle hayırlısını istemek. Ve dediğiniz gibi saygı en baş şey. Saygı biterse laçka duruma gelinirse ilişki sağlıklı olmuyor hiç bir zaman çok iyi anladım..
Ben sadece iyi birisi diye birlikte değilim mesela onunla konuşmayınca onu özlüyorum bu da demek oluyor ki birşey hissediyorum. Ayrıca ilişki de hiç pasif değildir kendisi çoğunlukla aktif olan oben öyle bir şey dediğimi hatırlamıyorum.
pasif biri derken ilişkide pasif konumda demek istedim kişisel hayatında ne yaptığı başka bir olay.
sen bu adamı sevmiyorsun yani erkeksi bir sevgin yok sadece insani bir sevgin var o da bir yerde patlak verecek.
ya yarın gerçekten kadınsı bir çekim duyduğun biri çıkarsa ne olalcak hiç düşündün mü?
iyi biri diye erkeği seviyormuş numarası yapmayın kızlar.
İnşallah bir ömür hep böyle gider canım. Ben böyle güzel hikayeler dinledikçe kendi başıma gelmiş gibi seviniyorum:))Aynen tatlım saygı bitince ne aşk kalıyor ne sevgi :) eski eşim ile saygı bitti sonrasında da aşkama şuan ki ilişkimde herşeyden önce saygı var o da beraberinde sevgiyi getirdi
İnşallah canım umarım sende mutlu olursun tüm kalbim ile diliyorum bunuİnşallah bir ömür hep böyle gider canım. Ben böyle güzel hikayeler dinledikçe kendi başıma gelmiş gibi seviniyorum:))
Çok teşekkür ederimmmİnşallah canım umarım sende mutlu olursun tüm kalbim ile diliyorum bunu
Aşk neslin devamını sağlamak için Allah tarafından insanlar evlenip üresinler diye karşı cinse yönelik verilmiş bir çekim duygusudur görev tamamlanınca bitmeye mahkumdur hamilelikten sonra eşim benden uzaklaştı diye açılan konuların bu tespitim ile ilintili olduğunu düşünüyorum oyüzden gelip geçici sahte bir duygu yerini çoğu zaman pişmanlığa bırakan bir yanılsama için kafa yormaya gerek yok
O kadar haklısınız ki. Ben de hep öyle dua ederdim ve ilk görüşmemde o kadar etkilenmiştim ki.. Ne dualar ediyodum. Ve ben de gördükten sonra gerçekleri yanlış dua ettiğimi anladım. Herşeyin hayırlısı diyerek dua etmek daha güzelmiş. İnsanı daha rahatlatıyor böyle hayırlısını istemek. Ve dediğiniz gibi saygı en baş şey. Saygı biterse laçka duruma gelinirse ilişki sağlıklı olmuyor hiç bir zaman çok iyi anladım..
Rica ederim ne demekÇok teşekkür ederimmm
Konuya yapılan yorumlardan da anlaşıldığı üzere herkes farklı bir şey arıyor; kimi yanına yakışacak, bakınca içi kıpır kıpır olacak şekilde bir aşk, kimi tip önemli değil diyen, sevgiye, sadakate önem veren. Ben de uzun bir süre yalnız kaldım ve benim aradığım kriter ise zekaydı. Tip vs zerre önem vermem, sonuçta bilimsel açıklaması da var evlilikte aşklar en fazla 10 sene sürüyor sonra yerini saygıya bırakıyor diye. Her aşk ölür, ölümsüz aşk yoktur. Ayrıca güzellik/yakışıklılıkta balondur, hiç kimse güzel/yakışıklı olmak için karşılığında çaba harcamamış, bir şey feda etmemiştir. Dış görünüşümüz bize ait değil, atalarımızın genlerinden kalan, karşılığında hiç bir çaba göstermediğimiz bir şey. Tıpkı boyumuz gibi, göz rengimiz gibi, bunlar bize ait değil, bize ait tek bir şey var o da ruh, ruhumuz. Çevrem beni güzel bir kadın olarak görüyor ama bunlarla övünen insanları anlamıyorum. Tıpkı bir takımı tutup o takım kazandığında mutlu olmak gibi, oysaki sen hiçbir şey yapmadın. =) Bahsettiğim gibi yıllarca zeki bir erkek aradım sadece ve bir çok kez asla bulamayacağımı düşündüm, özellikle bu toplumda ama asla asla dememek gerekiyormuş, kendim gibi bilime, bilim kurguya, teknolojiye önem veren, zeki bir geekle tanıştım ve 3 yıldır çok mutluyum
Konuya yapılan yorumlardan da anlaşıldığı üzere herkes farklı bir şey arıyor; kimi yanına yakışacak, bakınca içi kıpır kıpır olacak şekilde bir aşk, kimi tip önemli değil diyen, sevgiye, sadakate önem veren. Ben de uzun bir süre yalnız kaldım ve benim aradığım kriter ise zekaydı. Tip vs zerre önem vermem, sonuçta bilimsel açıklaması da var evlilikte aşklar en fazla 10 sene sürüyor sonra yerini saygıya bırakıyor diye. Her aşk ölür, ölümsüz aşk yoktur. Ayrıca güzellik/yakışıklılıkta balondur, hiç kimse güzel/yakışıklı olmak için karşılığında çaba harcamamış, bir şey feda etmemiştir. Dış görünüşümüz bize ait değil, atalarımızın genlerinden kalan, karşılığında hiç bir çaba göstermediğimiz bir şey. Tıpkı boyumuz gibi, göz rengimiz gibi, bunlar bize ait değil, bize ait tek bir şey var o da ruh, ruhumuz. Çevrem beni güzel bir kadın olarak görüyor ama bunlarla övünen insanları anlamıyorum. Tıpkı bir takımı tutup o takım kazandığında mutlu olmak gibi, oysaki sen hiçbir şey yapmadın. =) Bahsettiğim gibi yıllarca zeki bir erkek aradım sadece ve bir çok kez asla bulamayacağımı düşündüm, özellikle bu toplumda ama asla asla dememek gerekiyormuş, kendim gibi bilime, bilim kurguya, teknolojiye önem veren, zeki bir geekle tanıştım ve 3 yıldır çok mutluyum
Gelen de benim için güzellik ve önemli değil deyip "çevresinin onu güzel bulduğunu" da eklemeden edememis. İste içselleştirilmiş en setler böyle eğreti duruyor insanda.
Kaçırdığınız nokta biz de sadece iyi diye birileriyle beraber değiliz olamayız da.İşte tercih meselesi. Yanındayken kalbim atmayacak adam dünyaları ayağıma serse, yine de ömrümü onla geçirmem. Ne kadar acı çekicek zorluk yaşayacak da olsam aşkı tercih ederim. Ki bunu aşk konusunda çok ağzı yanmış bir kulağının arkası kalmış biri olarak yazıyorum. Huzurla mutluluk çok karıştırılır ama aynı şey değildir. Bir akrep burcu olarak tutku nerede ben orada :)
Çirkinim desen bu defa da sen çirkinsin diye sevgilin de çirkin olsun diyecekler karşıt görüş sunmada yarışa girdiler nedense.Ben durumu izah icin yazdigini dusunuyorum.
Çirkinim desen bu defa da sen çirkinsin diye sevgilin de çirkin olsun diyecekler karşıt görüş sunmada yarışa girdiler nedense.
Evet herkesin bir tecrübesi ve şuan yaşadığı bir hayatı var onu es geçiyorlarAynen oyle ama hayatta kural yok ki her turlusu var.
Neden direk bir seyler yapistiriliyor ve karsit olunacak daha onemli seyler var bence.
Bu konu insanlarin yasadigi tecrube, gorusleri paylasmak fikir almak icin acilan ve yorum yazanlarin be nedenle yazdiklari bir konu.
Ee kötü mü sevelim ?
Aşktan gözümüz kör olsun her türlü sorunu yok sayalım acı çekelim.Allah korusun benden uzak olsun aşk.
Sanırım sizin yaşınız daha genç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?