- Konu Sahibi B_Bianco_B
-
Hayır canım 2 sene önce boşandım tam 19 şubatta ama daha 3 ay önce kurtuldumAnladım canım... Ve üzüldüm.. Şimdi birlikte misiniz durumlar nasıl?
Hayırlısı olsun canım.. Çok soru sordum kusura bakma kişinin davranışları bana baska bırını hatırlattı da o yüzden :))Hayır canım 2 sene önce boşandım tam 19 şubatta ama daha 3 ay önce kurtuldum
Umudumu kestip derken bile kabul etmediğiniz içinizde umudunuz var:)) Beklemekten vazgeçmek üzülmemek. Konumda da yazdığım gibi arada insanın aklına geliyor normaldir, ama bunu hemen defetmek önemli olan sanırım:)
Benim durumum nasıl farkli ki canım anlayamadım?Kendi adima umudum kalmadi canim hayatta manevi olarak en kotu durum bu.
Kabullendim sadece.
Senin durumun farkli benim baska cabaladigim seyler de olmadi hayatta ondan boyle oldum.
Senin durumun farkli ve olucaktir insallah.
Zaten herkes iyi olucak ve bir seylere sahip olucak diye bir kural yok hayat boyle.
Evet bir de sevgi aşka göre daha güvenli, daha huzurlu , daha sağlam.Aşk acı veriyo sanırım ya evet aşık olmadan evlenmek belki zor gibi ama mantıklı olan daha iyi sanırım günümüzde
Benim durumum nasıl farkli ki canım anlayamadım?
Kimi hatırlattığını bilemiyorum ama böyle kişilerle aşk değil cehennemi yaşıyorsun. O yüzden artık aşktan yana ümidimi kestim bana değer veren gerçekten beni seven insan olsun yeterli diyorumHayırlısı olsun canım.. Çok soru sordum kusura bakma kişinin davranışları bana baska bırını hatırlattı da o yüzden :))
Bende çalışmıyorum canım uzun süre ara verdiğim için mesleğimi yapamıyorum ve bu insanı daha da çok bunalıma sokuyorSen galiba meslegini yapiyorsun ben yapamadim olmadi.
Insan yasamayinca anlamiyor ama kapilar hep kapandi ona uzuldum ve psikolojim bozuldu artik ondan farkliyim senden.
Bende çalışmıyorum canım uzun süre ara verdiğim için mesleğimi yapamıyorum ve bu insanı daha da çok bunalıma sokuyor
Klasik gençlik hataları diyebilirimHikayenizi çok merak ettim ben:))
Çok haklısınız aşıkken yanlışı bilmemize rağmen aldatmalar yalanlar olsada bi tarafımız ona inanmak için kendine bahane buluyor. Bazen karşıdaki bahane bulma zahmetinde bile bulunmasa biz kendi kendimize aptal gibi inanmak için sebep yaratıyoruz. Yaşamayan bilemez bunu öyle değişik kafa yapıyo işte aşk.. Allah gerçekten kimseyi gözü kör yapmasın yapsa bile işler ilerlemeden bi bahaneyle hayatımızdan gitsin..Evet bir de sevgi aşka göre daha güvenli, daha huzurlu , daha sağlam.
Aşıkken gerçekten gözümüz bir şey görmüyor,yanlışlar yapıyoruz fazla değer verip boşa çabalayarak.
Belli bir yaştan sonra bir insana sevgiyle bağlanmak daha güvenli bence.
Daha dur sağlıklısın hala burda bızımle derdini paylaşabiliyorsun daha umut edecek çok şeyin olucak. Bitti dediği yerden başlıcaksın yarının hatta 1 saat sonrasının ne getirceğini bilemeyiz. Öyle kenara çekilip umudum kalmadı demek olur mu?? Çoğumuz hatta konumada yazdım çoğu zaman ümitsizliğe düşüyoruz ama nefes alıyosak vardır umut gerçekten. Hiç anlamadığımız anda neler olur neler Allah sağlık versin en önemlisiSen galiba meslegini yapiyorsun ben yapamadim olmadi.
Insan yasamayinca anlamiyor ama kapilar hep kapandi ona uzuldum ve psikolojim bozuldu artik ondan farkliyim senden.
Doğru söylüyosunuz ama belli mi olur en güzel karşılıklı duyguları belki başka kişiye saklıyoruzdur acısız en güzelleriKimi hatırlattığını bilemiyorum ama böyle kişilerle aşk değil cehennemi yaşıyorsun. O yüzden artık aşktan yana ümidimi kestim bana değer veren gerçekten beni seven insan olsun yeterli diyorum
Benim şuan da hayatım da görünüş olarak çirkin ama bana varlığı ile çok güzel şeyler yaşatan kalbinin güzelliği konuşunca yüzüne yansıyan müşikemmel bir adam var insan aşık olmasa bile sevdikç sevesi geliyor... allah herkese hayırlı yazılar yazsın inşallah ve karşılıklı sevmeyi yaşatsınDoğru söylüyosunuz ama belli mi olur en güzel karşılıklı duyguları belki başka kişiye saklıyoruzdur acısız en güzelleri
Ahh doğru okumuştum kusura bakmayın iş arasında bakınca kafam bazen gidiyorBenim şuan da hayatım da görünüş olarak çirkin ama bana varlığı ile çok güzel şeyler yaşatan kalbinin güzelliği konuşunca yüzüne yansıyan müşikemmel bir adam var insan aşık olmasa bile sevdikç sevesi geliyor... allah herkese hayırlı yazılar yazsın inşallah ve karşılıklı sevmeyi yaşatsın
Amin amin...Allah korusun hayırsız insanlardan canım.Çok haklısınız aşıkken yanlışı bilmemize rağmen aldatmalar yalanlar olsada bi tarafımız ona inanmak için kendine bahane buluyor. Bazen karşıdaki bahane bulma zahmetinde bile bulunmasa biz kendi kendimize aptal gibi inanmak için sebep yaratıyoruz. Yaşamayan bilemez bunu öyle değişik kafa yapıyo işte aşk.. Allah gerçekten kimseyi gözü kör yapmasın yapsa bile işler ilerlemeden bi bahaneyle hayatımızdan gitsin..
Benim şuan da hayatım da görünüş olarak çirkin ama bana varlığı ile çok güzel şeyler yaşatan kalbinin güzelliği konuşunca yüzüne yansıyan müşikemmel bir adam var insan aşık olmasa bile sevdikç sevesi geliyor... allah herkese hayırlı yazılar yazsın inşallah ve karşılıklı sevmeyi yaşatsın
Çok güzel tespitİşin ilginci, ilişkisi olmadığına üzülenleri erkek meraklısı olmakla yaftalayanlar genelde 20-21 yaşında evlenen tipler oluyor.
Gerçekten öyle çok iyi erkekte Bi sahtelik var bi menfaati gerçek yüzü elbet çıkartip kar etmeyince iyilikle kadını etkilemeye çalışan pasif adam modeli.
erkeğin fazla iyisi de bana samimi gelmiyor. kompleksli vs oluyorlar bir yerden sonra ben sana şöyle iyilik yaptım sen neden yapmadın vs durumları oluyor.
bundan önce de bir kaç kere açıkca çirkin demişsin adama. bu ilişkiden sana fayda gelmez çünkü o iyilik bitecek, gözüne batmaya başlayacak. yazık yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?