Evlenememek değil, güzel bir ilişki yaşayamamak..

Kendi adima umudum kalmadi canim hayatta manevi olarak en kotu durum bu.
Kabullendim sadece.
Senin durumun farkli benim baska cabaladigim seyler de olmadi hayatta ondan boyle oldum.

Senin durumun farkli ve olucaktir insallah.
Zaten herkes iyi olucak ve bir seylere sahip olucak diye bir kural yok hayat boyle.

Benim durumum nasıl farkli ki canım anlayamadım?

Aşk acı veriyo sanırım ya evet aşık olmadan evlenmek belki zor gibi ama mantıklı olan daha iyi sanırım günümüzde
Evet bir de sevgi aşka göre daha güvenli, daha huzurlu , daha sağlam.
Aşıkken gerçekten gözümüz bir şey görmüyor,yanlışlar yapıyoruz fazla değer verip boşa çabalayarak.
Belli bir yaştan sonra bir insana sevgiyle bağlanmak daha güvenli bence.

Hayırlısı olsun canım.. Çok soru sordum kusura bakma kişinin davranışları bana baska bırını hatırlattı da o yüzden :))
Kimi hatırlattığını bilemiyorum ama böyle kişilerle aşk değil cehennemi yaşıyorsun. O yüzden artık aşktan yana ümidimi kestim bana değer veren gerçekten beni seven insan olsun yeterli diyorum

Bende çalışmıyorum canım uzun süre ara verdiğim için mesleğimi yapamıyorum ve bu insanı daha da çok bunalıma sokuyor

Kisa sureli calismistim agir sartlari olan bir isti ama o zaman bile mutluydum ve yalnizlik aklima gelmezdi bu duruma dusmesem belki yine gelmezdi bu daha cok acitiyor.

Hikayenizi çok merak ettim ben:))
Klasik gençlik hataları diyebilirim
Aşka heyecana kapılıp duyguların peşinden gitmek ve yanılmak.Hayatındaki ilk insandı çok emek verdim çabaladım ama karşılığını ihanetle ,yalanla dolanla aldım.
O yüzden artık duyguların peşinden gitmemeyi öğrendim.Mantık gerçekten çok önemliymiş
Duygular bitebilir ki acılar karşısında ihanet karşısında bitiyor da ama mantık ,akıl ,gerçekler asla bitmiyor..Doğru her zaman her halükarda doğrudur.

Çok haklısınız aşıkken yanlışı bilmemize rağmen aldatmalar yalanlar olsada bi tarafımız ona inanmak için kendine bahane buluyor. Bazen karşıdaki bahane bulma zahmetinde bile bulunmasa biz kendi kendimize aptal gibi inanmak için sebep yaratıyoruz. Yaşamayan bilemez bunu öyle değişik kafa yapıyo işte aşk.. Allah gerçekten kimseyi gözü kör yapmasın yapsa bile işler ilerlemeden bi bahaneyle hayatımızdan gitsin..

Sen galiba meslegini yapiyorsun ben yapamadim olmadi.
Insan yasamayinca anlamiyor ama kapilar hep kapandi ona uzuldum ve psikolojim bozuldu artik ondan farkliyim senden.
Daha dur sağlıklısın hala burda bızımle derdini paylaşabiliyorsun daha umut edecek çok şeyin olucak. Bitti dediği yerden başlıcaksın yarının hatta 1 saat sonrasının ne getirceğini bilemeyiz. Öyle kenara çekilip umudum kalmadı demek olur mu?? Çoğumuz hatta konumada yazdım çoğu zaman ümitsizliğe düşüyoruz ama nefes alıyosak vardır umut gerçekten. Hiç anlamadığımız anda neler olur neler Allah sağlık versin en önemlisi

Kimi hatırlattığını bilemiyorum ama böyle kişilerle aşk değil cehennemi yaşıyorsun. O yüzden artık aşktan yana ümidimi kestim bana değer veren gerçekten beni seven insan olsun yeterli diyorum
Doğru söylüyosunuz ama belli mi olur en güzel karşılıklı duyguları belki başka kişiye saklıyoruzdur acısız en güzelleri

Doğru söylüyosunuz ama belli mi olur en güzel karşılıklı duyguları belki başka kişiye saklıyoruzdur acısız en güzelleri
Benim şuan da hayatım da görünüş olarak çirkin ama bana varlığı ile çok güzel şeyler yaşatan kalbinin güzelliği konuşunca yüzüne yansıyan müşikemmel bir adam var insan aşık olmasa bile sevdikç sevesi geliyor... allah herkese hayırlı yazılar yazsın inşallah ve karşılıklı sevmeyi yaşatsın

Ahh doğru okumuştum kusura bakmayın iş arasında bakınca kafam bazen gidiyor Çok sevindim adınıza Ve amin inşallah

Amin amin...Allah korusun hayırsız insanlardan canım.

tip kar etmeyince iyilikle kadını etkilemeye çalışan pasif adam modeli.
erkeğin fazla iyisi de bana samimi gelmiyor. kompleksli vs oluyorlar bir yerden sonra ben sana şöyle iyilik yaptım sen neden yapmadın vs durumları oluyor.

bundan önce de bir kaç kere açıkca çirkin demişsin adama. bu ilişkiden sana fayda gelmez çünkü o iyilik bitecek, gözüne batmaya başlayacak. yazık yani.

Gerçekten öyle çok iyi erkekte Bi sahtelik var bi menfaati gerçek yüzü elbet çıkar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…