- 25 Temmuz 2016
- 380
- 313
- 33
- Konu Sahibi B_Bianco_B
-
Evet çok haklısınız samimiyetsiz ilişkiler çok. Kadın erkek aynı derecede neredeyse. Bunun en büyük nedeni de sosyal medyadır bunu bilir bunu söylerim. İnsanlar elindekinin, sevip sevilmenin saygının ne kadar büyük güzel ve zor bulunan bi nimet olduğunu anlamıyor ya da anlamak ıstemiyor. Hep bi doyumsuzluk...Çok tuhaf bir çağda yaşıyoruz. Tüm ilişkiler samimiyetini kaybetti. Çoğumuzun içinde duygusal tatminsizlik var. Kimseye güvenemiyor, inanamıyoruz. Yani bu dönemde düzgün, çıkarsız seven insanı bulmak çok çok zor.
Çoğu kadının böyle konular açmasının temel sebebi bu bence.
Aynen sizin gibi düşünüyorum. Yalnızlığın güzel taraflarını bulmaya çalışıyorum. Arada böyle gerçekten sevip sevilmeye ihtiyaç duyuyorum ama karalar bağlamıyorum. Önceden daha karamsardım ama yaş gittikçe böyle düşünmeye başlıyo insan heralde..:)Herşeyin güzeli hayırlısı olsun hepimiz için:)))Geçenlerde ben de açtığım bir konuda hep kötü giden ilişkilerimden yakınıp mutsuzluğumu dile getirmiştim. Bazı üyeler "Ne yani, mutluluğu erkeğe mi bağlıyorsun?" şeklinde yorum yaptılar. Hayır, elbette ki mutluluğu erkeğe bağlamıyorum ama güzel bir ilişki demek sevmek demek, sevilmek demek, iyisiyle kötüsüyle hayatı paylaşmak demek değil midir? Bunun nesi abes karşılanıyor anlamıyorum.
Yalnızlığımı da seviyorum ama. Huzur veriyor bana. Hem alışkınım da. Biz bir bütünüz. :)
Şu an hayattan bir beklentim yok ilişki konusunda. Hayatımı yalnızlığım üzerine kurmaya çalışıyorum. Hayat güzel bir sürpriz yaparak iyi bir ilişki sunarsa bana amenna ama bu olmazsa dünyanın sonu değil ya. Hayat çok güzel.
O aşkın geleceğine inanıyorum. Gün gelecek kalbim daha bir başka atacak.
ben mesela saygı sevgi gösterip karşılığında kocamın kıskançlığı fesatlığı hazımsızlığı ile karşılaşıyorum.benim harici insan yerine pek konmadığını düşünüyorum.ama o onu tek insan yerine koyana da düşman gibi davranıyor arkasında olacağına karşısına alıyor.sabretsem bile insanız peygamber değiliz.hep ben olduğu gibi kabul ediyorum ama olduğum gibi kabul edilmiyorum.Evet çok haklısınız samimiyetsiz ilişkiler çok. Kadın erkek aynı derecede neredeyse. Bunun en büyük nedeni de sosyal medyadır bunu bilir bunu söylerim. İnsanlar elindekinin, sevip sevilmenin saygının ne kadar büyük güzel ve zor bulunan bi nimet olduğunu anlamıyor ya da anlamak ıstemiyor. Hep bi doyumsuzluk...
Baskasını bilmem ama benim o filmlerdeki gibi deli divane dillere destan aşkım olsun istemiyorum. Her evlilikte olması gereken normal şeyler olması yeterliSanıyoruz ki romantik filmlerdeki dizilerdeki gibi aşk yaşayıp evlenicez. Öyle bir sey olmadığını evlilerin açtıkları başlıklardan görüyorsunuzdur.
Bunun adı biraz nankörlük oluyo galiba. Siz de ona onun anladığı dilden konuşsanız onun yaptıklarını yapsanız nasıl olur? Bir de öyle deneseniz?ben mesela saygı sevgi gösterip karşılığında kocamın kıskançlığı fesatlığı hazımsızlığı ile karşılaşıyorum.benim harici insan yerine pek konmadığını düşünüyorum.ama o onu tek insan yerine koyana da düşman gibi davranıyor arkasında olacağına karşısına alıyor.sabretsem bile insanız peygamber değiliz.hep ben olduğu gibi kabul ediyorum ama olduğum gibi kabul edilmiyorum.
direk boşanırız. cazgır davranan arkadaşlara hak veriyorum da benim cazgır yada onun anlayacağı dilden davranan biri olmam için içimde tamamen bitmesi lazım ki eyvallahım olmasın. haklı olsam dahi vicdanen mutsuz oluyorum elimde değil.tabi bunu kendi anneme de anlattım da. anlatmak değil bunu karşındaki insanın anlamasını sağlayabilmek. annemin gazına cazına gelseydim.(kocam hem ailesinin hem arkadaşlarının gazına çabuk geliyor)çoktan boşanırdık.herkesin geçimi kendine ben bunun farkındayım ama benim bu konudaki farkındalığımdan çevremde bulmak zorBunun adı biraz nankörlük oluyo galiba. Siz de ona onun anladığı dilden konuşsanız onun yaptıklarını yapsanız nasıl olur? Bir de öyle deneseniz?
aynen. yasinin ilerledigini dusunuyosanda yaniliyosun, gencliginin baharindasin. bu yaslarda kendini daha iyi tanimaya basliyorsun, iste isteyip istemedigini daha iyi biliyosun, kendine guvenin daha yuksek oluyor, karakterin daha saglam oluyor, daha prensipli oluyorsun davranislarinda. bunlari kendi kendine soyle, vurgula. ve bunlari goren, deger veren insanlara sans ver. mutlu kadin olmak olayin en onemli tarafi aslinda, mutlu kadinla herkes birlikte olmak ister, guler yuzlu eglenceli, mutlu kadina siginmak ister cogu erkek. boyle oldugun vakitte secme sansin daha cok oluyor dogal olarak. bol date'li bi donem dilerim canim:)Kesinlikle çok güzel yazmışsınız. Ben de o hissin kalmasına izin vermiyorum sadece işte sizin de anladığınız gibi arada bocalama yaşıyorum. Her şey kader kısmet herşeyin en hayırlısı olsun herkes için..:)
teknolojik cagin ciddi bir sorunu bu. kadinlar ve erkekler birbirleriyle cok asiri kolay tanisabiliyor, birbirlerine cok kolay ulasabiliyor. bu ciddi bir sorun bence gunumuz iliskilerinde. sabirsiziz, tahammulsuzuz. o olmazsa bu olur'cuyuz. zor gercekten zor.Çok tuhaf bir çağda yaşıyoruz. Tüm ilişkiler samimiyetini kaybetti. Çoğumuzun içinde duygusal tatminsizlik var. Kimseye güvenemiyor, inanamıyoruz. Yani bu dönemde düzgün, çıkarsız seven insanı bulmak çok çok zor.
Çoğu kadının böyle konular açmasının temel sebebi bu bence.
komik derken?Komikmiş gerçekten canım
Yok aslında yaşımın geçtiğini düşünmüyorum. 35 yaşımda da 40 yaşımda da evlenebilirim. Sadece bu yaşlarımda ihtiyacım olan geçmiş sorunlu ilişkilerime nazaran güzel bir ilişki ama gerçekten kafaya da çok takmıyorum. Böyle şeyleri düşündüğüm zaman herşeyin bi zamanı vardır diye düşünüp geçiyorum.aynen. yasinin ilerledigini dusunuyosanda yaniliyosun, gencliginin baharindasin. bu yaslarda kendini daha iyi tanimaya basliyorsun, iste isteyip istemedigini daha iyi biliyosun, kendine guvenin daha yuksek oluyor, karakterin daha saglam oluyor, daha prensipli oluyorsun davranislarinda. bunlari kendi kendine soyle, vurgula. ve bunlari goren, deger veren insanlara sans ver. mutlu kadin olmak olayin en onemli tarafi aslinda, mutlu kadinla herkes birlikte olmak ister, guler yuzlu eglenceli, mutlu kadina siginmak ister cogu erkek. boyle oldugun vakitte secme sansin daha cok oluyor dogal olarak. bol date'li bi donem dilerim canim:)
ÇOK haklısınız ÇOK...Bu tür konularda evlilerin çıkıp " Biz evlendik de ne oldu?" Gibi sözleri cidden çok ama çok itici duruyor.
İlk evliliğim ne kadar korkunç olsa da daha bir kimseye bu lafı etmemişimdir.
Evlenmekten ziyade evet hayatımda karşı cinsi hep istedim.
Bunun erkek meraklısı,evlilik meraklısı olmakla ilgisi yok ki.
Tanrı 2 cins yaratırken bir bildiği vardı herhalde.
Anne,baba,kardeş,dostlar,iş,güç,kariyer de bir yere kadar.
Ayşe saçlarımı okşasın istemiyorum. Mehmet'in saçlarımı okşamasını istiyorum ya Allah Allah..
Belki sizden bir işaret göremiyo olabilirler mi?günlerdir açmak istediğiwm ama "amaaaan çok da önemli değil"cilerle boğuşmaktan kaçındığım için üşendiğim konu.
aynı durumdayım. nedense hayatımda kimse olamıyor. hoşlanıyolar belli ediyorlar çevredekiler de fark ediyo ama ilişkiye varmıyo.
Bazılarının o tür mesajları sırf "benim kocam var" demek için yazdığını düşünüyorum. Boyum kısa konularına amaaan ben 1.75im de ne oluyor yazanlar gibi.Bu tür konularda evlilerin çıkıp " Biz evlendik de ne oldu?" Gibi sözleri cidden çok ama çok itici duruyor.
İlk evliliğim ne kadar korkunç olsa da daha bir kimseye bu lafı etmemişimdir.
Evlenmekten ziyade evet hayatımda karşı cinsi hep istedim.
Bunun erkek meraklısı,evlilik meraklısı olmakla ilgisi yok ki.
Tanrı 2 cins yaratırken bir bildiği vardı herhalde.
Anne,baba,kardeş,dostlar,iş,güç,kariyer de bir yere kadar.
Ayşe saçlarımı okşasın istemiyorum. Mehmet'in saçlarımı okşamasını istiyorum ya Allah Allah..
onu da ben nasıl yapacağımı bilemiyorum işte... yani napılır dozu nedir bilmiyorum...Belki sizden bir işaret göremiyo olabilirler mi?
Bir de yalnız olanlar genel olarak hayatının önemli kısmını eğitime kariyere adamış insanlar. Aklı fikri mantığı var yani.Bazılarının o tür mesajları sırf "benim kocam var" demek için yazdığını düşünüyorum. Boyum kısa konularına amaaan ben 1.75im de ne oluyor yazanlar gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?