- Konu Sahibi B_Bianco_B
-
Kaşının üstünde göz var demeyip basayım mı nikahı???? Siz bunca yorumdan yazıdan bunu mu anladınız?? Ben de tam diyodum kii yanlış anlayıcılar nerde kaldı??? Yetiştiniz valla saolun. Evettt valla hatta kör topal kim olursa evlenmek istiyorum. Nolur kısmetim açılsınn var mı bildiğiniz başka bi yol?Komşularınla iyi ilişkiler kur. Onları yemeğe ve çaya çağır. Güzel sofralar aç Kısa sürede kısmetin çıkar. Kaşının üstünde gözü var deme bas nikahı. Ne ilişkisi. Davullu zurnalı düğün yap. Haydi kolay gelsin.
bu nasıl tavsiye böyle koca olsun çerden çöpten olsun gibi tövbe tövbe.evet çevre edinsinler sosyal ortamlara girsinler ama tanımadan aile yapısı karekteri eğitimi maddiyatı maneviyatı nasıl bilmeden kişiliğini çözmeden evlilik mi olurKomşularınla iyi ilişkiler kur. Onları yemeğe ve çaya çağır. Güzel sofralar aç Kısa sürede kısmetin çıkar. Kaşının üstünde gözü var deme bas nikahı. Ne ilişkisi. Davullu zurnalı düğün yap. Haydi kolay gelsin.
Ya bu tavsiye değil tabiki. İnsanlar azcık zahmet edip anlamaya çalışsalar zaten yurdumuzda mutlu mesut geçiniriz gideriz. Ama burdaki bazı kadınların kopyala yapıştır ortak düşüncesi bu 'düzgün ilişki arayan kadınlar deliler gibi önüne gelenle evlenmek istiyor'bu nasıl tavsiye böyle koca olsun çerden çöpten olsun gibi tövbe tövbe.evet çevre edinsinler sosyal ortamlara girsinler ama tanımadan aile yapısı karekteri eğitimi maddiyatı maneviyatı nasıl bilmeden kişiliğini çözmeden evlilik mi olur
Canım valla açtığım konuda çok açık kibarca yazdım diyorum ki evet derdimiz büyük değil şükürler olsun ama insan arada üzülüyor. Sevip sevilme istediğini neden koca meraklısı olayına çeviriyolar ben anlamıyorum ya. Kendilerini karşı tarafa neden koymuyo bu insanlar?Onlar hic talibimiz yok zannediyor o kadar kotu durumdayiz diye dusunuyorlar halbuki duzgun istedigimiz icin bu durumdayiz.
Kesinlikle herşey nasip kısmet..Olmayınc olmuyo bazen kariyer yapıp yapmak istediğimmm baska hedeflerimizii tamamen gerçekleştrcz nasipten öte köy yok bunu anladım
Siz olayı çok yanlış anlamışsınız, çözmek için uğraşmayın ama bu zekayla daha da batırırsınız. Çok muhalefet olasım geldi, kusura bakmayın.Komşularınla iyi ilişkiler kur. Onları yemeğe ve çaya çağır. Güzel sofralar aç Kısa sürede kısmetin çıkar. Kaşının üstünde gözü var deme bas nikahı. Ne ilişkisi. Davullu zurnalı düğün yap. Haydi kolay gelsin.
Canım valla açtığım konuda çok açık kibarca yazdım diyorum ki evet derdimiz büyük değil şükürler olsun ama insan arada üzülüyor. Sevip sevilme istediğini neden koca meraklısı olayına çeviriyolar ben anlamıyorum ya. Kendilerini karşı tarafa neden koymuyo bu insanlar?
Evet çoğunluk öyle yaşayan daha iyi bilir. Ama saolsun evli arkadaşlarımızda güzel yorumlar yapıyolar. Hayır ben kocasından haketmediği her şeyi görüp yinede boşanmayan kadınlarımızı da kınamıyorum bekar oldugum belki anlamadığım halde. AMa üzülüyorum okudukça ve kınamadan onlar tarafından bakmaya çalışıyorum. Kötü bişey mi yazıyoruz yaşıyoruz sevilmek istemek suç mu oldu artık kadınlarımız için. Çoğu şeyde biz kadınlara hak görmeyen toplumumuzda en basta kadınlar tarafından yanlış anlaşılıyoruz.Zaten empati herkeste olmayan bir duygu.
Anlmayi istemek lazim insan niyetiyle anliyor olaylari iyi niyetle acik gorusle bakmak lazim.
Bir de sunu anladim insani kendi fikrine hissine uyan ve olayi yasayanlar anliyor.
Evet çoğunluk öyle yaşayan daha iyi bilir. Ama saolsun evli arkadaşlarımızda güzel yorumlar yapıyolar. Hayır ben kocasından haketmediği her şeyi görüp yinede boşanmayan kadınlarımızı da kınamıyorum bekar oldugum belki anlamadığım halde. AMa üzülüyorum okudukça ve kınamadan onlar tarafından bakmaya çalışıyorum. Kötü bişey mi yazıyoruz yaşıyoruz sevilmek istemek suç mu oldu artık kadınlarımız için. Çoğu şeyde biz kadınlara hak görmeyen toplumumuzda en basta kadınlar tarafından yanlış anlaşılıyoruz.
Herkes için hepimiz için hayırlısı olsun en güzelleri olsun teşekkürler canım..Canim sen yine iyi fazla linc edilmedin basta belirttigin icin bazi arkadaslar ne duruma dustuler burda bir de kirici oldular.
Hakkinda hayirlisi olsun Allah iyilerle karsilastirsin.
Bu devirde zor herkes gariplesti neler neler duyar olduk.
Ben de kendimi boyle avutuyorum.
En güzeli dualar.. ve çok güzel düşünüyorsunuz..Sevmek sevilmek istemeniz çok insanca,evlenmemiş olsam yerinizde olurdum o kadar eminim ki,belki bu farkındalık karşımdakinin kıymetini bilmemi sağlıyor,hatalarını “insanlığına” verip iyi niyetli yönlerini vurgulamaya çalışıyorum,inançlı mısınız bilmiyorum ama ben hala varolan huzuru kaybetmemek için dua ederim siz de edin,insanı gerçekten ferahlatıyor.
Siz öyle yaptınız sanırım. Zira bu kafa yapısıyla flört ettiği halde evlenmeye karar verecek erkek sanmıyorum ki olsun. Oldu bittiye getirmeniz kocalanmaniz açısından iyi olmuş. Adınıza sevindim.Komşularınla iyi ilişkiler kur. Onları yemeğe ve çaya çağır. Güzel sofralar aç Kısa sürede kısmetin çıkar. Kaşının üstünde gözü var deme bas nikahı. Ne ilişkisi. Davullu zurnalı düğün yap. Haydi kolay gelsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?