abimin , oglunun kafasinda 2 doner varmis
2 defa evlenilirmis oyle olunca
29 yaşındayım.
sekiz senedir aynı şirkette çalışıyorum.
bazen bakınca şöyle herşey bitmiş gibi geliyor insana,umudunu kaybediyor,evlilik değilde doğru insanla karşılaşmayacakmış gibi geliyor.
ama sonra hemen yüreğimin üstüne bir kuş konuyor.
kaza ve kadere iman etmiş insanlarız hamdolsun.
yazı yazılmış ve değiştirilemez.
O ol emrini verince dünya bile yerinden oynar seni o insanın kapısına yollayacaksa.
o yüzdende herşeyin hayırlsıı.
evet lafa söze gelince herkes için bu böyle malesef.
bana sorsalar 29 umda olduğumun anca yaşımı biri sorduğunda ,yada nüfus cüzdanıma baktığımda farkında oluyorum.
ooo diyorum epey olmuşum be
şimdiye kadar sadece evlenmek için olsa oooo bir sürü seçenek vardı,yapamaz mıydım yapardım tabiki.
ama bir ömür demek evlilik,gelecek demek.
içine sinmedikten ve işte bu demedikten sonra oyun değil .
o yüzden hakkımızda hayırlısı ,Rabbim hayırlı insanlarla karşılaşmayı nasip etsin....
Aman be güzelim Allahtan hayırlısını dile..durumumdan bahsedeyim.. 24 yaşındayım üniversitemi bitirmişim 3 yıldırda kamuda çalışıyorum..evlenmeye sıcak baktım..evlendim de..ve boşanıyoruz..yaş 24 ve ben hayatıma evlenmiş ve boşanmış bir bayan olarak devam edecgim..boşver çalış ye iç gez..bekarlık harbiden sultanlıkmış...
ben 30 Küsur Yasindayim , Derdim Ise Hala Evlenememek ..
Suana Kadar Hep Kisa Süreli Iliskilerim oldu , erkek arkadaslarim hic evlilige yaklasmadilar , Ve bir nisanim Oldu ,
Nisanlim Nisani Bozmustu , 3 yil Once ..
sebeb , annesinin Doldurusuna Gelmesiydi ,
annesi Ona demis bu kiz gencken , senden once
cok erkeklerle gezmis tozmus , hayir gelmez sana diye ,
..
o olaydan sonra depresyona girdim resmen ,
ve 3 yil boyuncada hic sevgilim olmadi ,
yasitlarim hep evli , cocuklari var ,
kiskaniyorum , yani ..
benimde olsun istiyorum
Birde Yapilan sakalar cabasi tabii kii !
Gecen Gun Butun akrabalar misafirlige gelmisti
abimin , oglunun kafasinda 2 doner varmis
2 defa evlenilirmis oyle olunca
konu burdan acildi , yengemde
bana , sende hic yok galiba , dedi ..
guleyim mi agliyayim mi bilemiyorum halime ,
oyle anlatmak Istedim :)
inşş döner saba canım allahtan umut kesilmez bu işler bellli olmaz sevdiğine kavuşursun inşş .
Benim yaşım 37 öyle böyle geçti zamn.Oku dedi ailem üniv.okumaya başka şehre gittim. Sevgilin olur başına iş gelir diye baskıyapıldı.bende uslu kız oldum.Sevgilim olmadı. Zaten biraz asosyaldım genede öyle sayılırım.Okul biiti geldim bukez erke yok olanıda ben ayarlayamam beceriksizim durumları oldu.İsteyenlerde mantıklı düşününce olacak gibi değildi.Sözlendim ayrıldım.
Yaşı 37 ettim.Evet üzülüyorum evetevlenmeyi istiyorum ama olmadımı olmuyor çokta sıkıntı etmiyorum.
Kendimi suçladım ailemi suçladım.Birgün aklıma bir arkadaşım geldi.Kız benimle aynı yaşıt.Çok iyi bir şiirkette çok iyi bir işi vr. Gayet sosyal bir bayan.Arkadaş çevreni müthiş 2 kez nişanlanıp ayrıldı.Kız bunalıma girdi tedavi gördü.
Dedim kendi kendime Rabbim vermeyince vermeyince vermiyor demek. kabullendim kader kısmeti.
Allhım hayrıyl versin herkese gönlünce bir eş.
ah ah sorma evlilik alından kafese benzıyor evlıler ıcınden cıkmaya bekarlarda ıcıne gırmeye ugrasıyor :)) ama ben de her ısde bı hayır vardır dıyenlerdenım ha zaman zaman bendede gelecek korkusu oluyor sankı yasamam gereken bırseyı kacırıyorum annelık gıbı eş lik gıbı evlı arkadaslarıma akşamları gıdemıyorum eslerı evde eslerı rahatsız olmasa da ben rahatsız oluyorum acaba rahatsızlık verıyormusum dıye hanı rahat edemıyorsun ama bı bakımada benımde içim gıdıyor helekı dugunlere gıttımde gozumu gelının ustunden alamıyorum su hayatta benım kadar evlenmeyı arzu eden bırısı daha yoktur heralde yanı 20 yaslarım başları hep bı hayelle geldı gectı ama yas oldu 31 hala yok hala yok sımdıde korkularım başladı sendede oluyormu helekı yas ılerledıkce olgunlasdıkca gerceklerı daha bı başka buyotta gordukce evlılıgın ne kadar da agır oldugunu anlamaya basladım ha bı ümit var hala ıcımde ama korkularım da zaman zaman agır basıyor(
aklıma annemin babannesinin söylediği söz geldi 'kızım kızım, koca iyi bir şey olsaydı adını goncagül koyarlardı, koca koymazlardı.' dermiş rahmetli
:) bide güzel söz zamanı gelmeyen çiçek açmaz inşallah 2012 de gelmiştir açma zamanınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?