ben 30 Küsur Yasindayim , Derdim Ise Hala Evlenememek ..
Suana Kadar Hep Kisa Süreli Iliskilerim oldu , erkek arkadaslarim hic evlilige yaklasmadilar , Ve bir nisanim Oldu ,
Nisanlim Nisani Bozmustu , 3 yil Once ..
sebeb , annesinin Doldurusuna Gelmesiydi ,
annesi Ona demis bu kiz gencken , senden once
cok erkeklerle gezmis tozmus , hayir gelmez sana diye ,
..
o olaydan sonra depresyona girdim resmen ,
ve 3 yil boyuncada hic sevgilim olmadi ,
yasitlarim hep evli , cocuklari var ,
kiskaniyorum , yani ..
benimde olsun istiyorum
Birde Yapilan sakalar cabasi tabii kii !
Gecen Gun Butun akrabalar misafirlige gelmisti
abimin , oglunun kafasinda 2 doner varmis
2 defa evlenilirmis oyle olunca
konu burdan acildi , yengemde
bana , sende hic yok galiba , dedi ..
guleyim mi agliyayim mi bilemiyorum halime ,
oyle anlatmak Istedim :)
Aman be güzelim Allahtan hayırlısını dile..durumumdan bahsedeyim.. 24 yaşındayım üniversitemi bitirmişim 3 yıldırda kamuda çalışıyorum..evlenmeye sıcak baktım..evlendim de..ve boşanıyoruz..yaş 24 ve ben hayatıma evlenmiş ve boşanmış bir bayan olarak devam edecgim..boşver çalış ye iç gez..bekarlık harbiden sultanlıkmış...
abeta seni konundan hatırlıyorum canım daha iyi gördüm seni sende haklısın bak evlenen bir pişman evlenmeyen bin pişman diyeyim,ironik bi durumdayız kadın milleti olaraktan
valla canım gayette iyiym:) aynı iş yerindeyiz..hiç görmemezlikten geliyorum..hayatıma devam ediyorum..biliomusun bir çok arkadaşım ne kadar güzelleştin sen diyorlar..insan bir yerden sonra kendine adıyor kendini:) 2 ay oldu hala ses soluk yok..konuşmuyorda..ve hala davayıda açmamış:) evliyim ama kağıt üzerinde..ve kendimlede dalga geçerek aştım bir şeyleri...
abeta ; bende sana sempati duyanlardanım konunu okudugumda ıcın cok kotu olmustu elımın kınası yenı cıktı demıstın
bırde yalvardım
bende yasadım bılırım acısını
ınsallah senın ıcınde hersey cok guzel olur
aynı ısyerınde olunca zor olmuyormu konusmuyormusunuz hıc
valla daha birbirimize işimiz düşmedi:) o yüzden hiç konuşmadık..o zamnlar iyikide evliliğim için bir şeyler yapmışım..şuan başımı yastıga koyunca misler gibi uyuyorum..vicdanım rahat ve elimden gelen herşeyi yaptım...canımı tek sıkan bir olay var o da davayı henüz açmamış olması..geziyorum yiyorum içiyorum...paramı harcıyorum..çok şükür ki ailem arkamda ve sağlığım yerinde..
canım Allah senı daha ıyılerıyle karsılastırsın ınsallah aynı yastayız senınle
tek soru ; ailenlemı oturuyorsun bı arkadas sana cok guzzel tavsıyelerde bulunmustu o evde kalman ıcın merak ettım ,
aynı ıs yerınde olmak ınsanlar acısından dedıkodu malzemesı olmadımı yad ahıc barısma ümidiniz yokmu ben o konunun basında bu kadar cıddıye gıdecegını dusunmemıstım
Allahs aglık versın huzur mutluluk versın canımın ıcı
davayı senın acmanı beklıyodur belkı borclar fılan ne yaptın yıksaydın basına
ınsan bırbırıne sahıp cıkmadıktan cıkmayacak olduktan sonra evlenmesın ya
cok öpüyorum seni
9 ay sonra evleniyorum Allah'ın izniyle Rabbim utandırmasın daha daha iyileri sizlerin olsun inşallah
konu sahıbı arkadastan ozur dılıyorum cok , Rabbim herkeze hayırlı eşler nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?