Evlenememek ...

reklamın başında fransız hafifçe arkasını dönmüş ya gidip sarılasım geliyo

adamı görünce yutkunamıyorum

reklamın başında fransız hafifçe arkasını dönmüş ya gidip sarılasım geliyo

adamı görünce yutkunamıyorum

ben hiiç etkilenmiyorum ya biskolata reklamında hiç çekici gelmiyor bana nedense ordaki erkekler:26:
ama şu umutsuz ev kadınlarında ki zelişe aşık çocuk var ya haniii offf o neee yaaa clark kenttim benim ahhh ne o öyle kaslarrr türk spartacüsssssssssssssssss

bana da şey çok çekici geliyor...sinan

kızlar bende size hikayemi anlatayım.ben 24 yaşında evlendim.1.senemiz dolmak üzere.ama 125 kiloyum.herkes bana evlenemezsin gözüyle bakıyordu.annem bile.sonra ben rabbime çok dua ettim.furkan suresi 74.ayeti okudum.izdivaç namazı kıldım.ve çok dua ettim.7 gün sonra eşimle tanıştım.herkes şok oldu.istediğim herşeyi rabbim verdi.uzun boylu yakışıklı espirili ve bana aşık.2 ay içinde evlendik.41 gün nişanlı kaldık.çok mutluyuz.birbirimiz için yaratılmışız.dilerim herkesin gönlüne göre versin rabbim.şimdi mutluluğumuzu bebekle tamamlamak istiyoruz ama zamanı var sanırım daha rabbim vermedi.

Herkesin türlü türlü derdi var. kimisi evlenmek ister evlenemez. kimisi boşanmak ister boşanamaz. kimisi asker yolu bekler. kimisi gurbete gider tutunamaz. kimisi kayınvalideden şikayet eder. ama kimse tevekkül etmez halinden memnun olmaz. bunları herkesden önce kendime örnek veriyorum.
allahtan hayırlısını dileyelim evladın da hayırlısını eşinde hayırlısını işinde herşeyin.
sıkma canını herşeyi zamana bırak insan yaşayacağından daha fazla öteye geçemez. çok fazla istemez isyan etmek sadece belayı bize çeker.
hakkımızda hayırlısı arkadaşlar bugünlerimize de şükürler olsun diyelim.
sevgilerle

her gün uyandığımda yanımda sevdiğimi görmek..bu mutluluğu herkesin yaşamasını isterim.hergün şükr ediyorum rabbime.nimetini artırmasını istiyorum.bi düşüğümüz oldu çok üzüldük.21 aralık hem adet başlangıcım inşallah olmam hem de doğum günüm.rabbimden bi hediye bekliyorum.inşallah olur

ağzından bal damlıyor resmen.. candan bir AMİN benden bu güzel dileğe..

................................

Rabbim mutlu mutlu ettsin tez zamanda sağlıklı bir bebiş versin inş. canım.
İzdivaç namazı nasıl kılınıyor

kızlar bende ayrıldım evlenıcektık oysakı ne hayaller kurduk ama aılesi nısan atmısım 1 yas buyukmusum dıye ıstemedı oda bıtırdı..bugunlerde hergun aglıyorum..ayrıldık 1 ay gorusmedık..sonra tekrar gorustuk sozler veremem zamana bırakalım dedı..guven vermek yok bır soz dahı veremedı onca zaman sevdıgım adam..yasım oldu kac ama ben mıyım yoksa ugursuz dıyorum neden neden ben cırkın bırıde degılım ısımde var aılemde ama sonuc boyle..kımılerı dedıkodu yapıyor bak yası kac oldu evlenmedı..kıımi dıyor durdugun yerde karsına cıkmaz ara bul..

sankı depresyondayım cıkamıycam hıc cok destege ıhtıyacım var cok..

Mutluluğun daim olsun filozofcan.izdivac namazı nasıl oluyor ?furkan suresi 74.ayet kaç kere okunuyor;hergün mü?Ben de bir türlü doğru kişiyle karşılaşamadım.

Evlenememeyi belki o kadar çok kafaya takmazdım eğer senelerdir aşık olduğum adam bana yaklaşıp hayaller kurdurup beni bir anda bırakıp başkasıyla nişanlanmasa, bütün yakınlarım akrabalarım durumumdan acımdan habersiz ondan bahsedip durmasa, onun nişanına gitmiş olmasa, her nişan düğün lafı çeyiz lafı onun ben bu kadar deli gibi severken taparken tercih etmemiş olmasını hatırlatmasa...bu baharda evlenecek oluşu beni kahretmese...

kızlar üzülmeyin giden için.Sözlüm onu terk etmem için elinden geleni yaptı başardı da. AAyrıldık.Bunun altında maddi sebebpler vardı.Sonra birgün denk geldik dünya küçük evlenmiş bir çalışanbir bayanla.Benden daha çok kazanıyor bu bayan. kızı olmuş.Mutsuzmuş.Bebeğe dna testi yaptırdım benim bebeğim dedi.
Dedim benden çok para kazanan bir eş bulmuşsun hayırşı olsun. hak ettiğin buymuş.Allah garibin ahını yerde koymuyor kızlar.Bizim içinde hayırlısı vardır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…