Evlenememek ...

benim kuzenim 31 yaşının sonlarında evlendi. 24 25 yaşlarındayken çok sevdiği sevgilisi kızı bıraktı göz göre göre başkasıyla evlendi. ondan sonra da bildiğim kadarıyla görüştüğü biri olmadı. 3 yıl önce felan da ani gelişen bi nişan yaptı. bi kaç ay sonra attılar yüzükleri, aileler sorun oldu diye. şimdi evlendiği kişi de önceki iş yerinden 4 5 sene öncesinden de tanıdığı biri :) ama kısmet bekliyormuş demek ki. nikah günü yazılıdır, ne bir gün önce ne bir gün sonra hiç şaşmaz derler. bakarsın tanıdığın biri kısmetin olur, gününü bekliyodur. üst komşumuzun 2 kızı vardı biri 29 biri 30 yaşında peş peşe evlendi. hem de eşleri maşallah çok iyi. bir yerlerde bekleyen kısmetleriniz bir an önce çıksın gelsin inşallah :)

Kızlar öncelikle Allah gönlünüze göre versin mutlaka bir zamanı vardır ve o zamanın gelmesini bekliyorsunuzdur.Herşeyin hayırlısı sıkmayın canınızı
Benim yaşım 23 bi ilişkimde var evliliği düşünmüyorum şimdilik ama bişey merak ettim nacizhane
Daha önceki ilişkilerinizde mükemmeli mi istediniz.Yani üzümün çöpü armudu sapı deyip kimseyi beğenmediniz mi?
Çünkü insan herşey dört dörtlük olsun istiyor,hem yakışıklı hem paralı hem iyi vs.
Sizde öyle mi istediniz de bulamadınız anlamadım yani ben ondan soruyorum

ablacim üzülme sakin gec olsun güc olmasin demek kismetinde gec evlenmek var. insallah tez zamanda rabbim karsina hayirli bi kismet cikarir ve evlenirsin. :)

herşey kader kısmet canım bu hayatta..hem ne zaman evlendiğin ve kaç yaşında evlendiğin değil kiminle evlendiğin önemlidir
küçük yaşta evlenip yanlış bir evlilik yapmaktansa hayırlı yaşında nasipin ne zamansa doğru bir evlilik yapmak en iyisi ALLAH hayırlı insanlarla ve dürüst insanlarla yazsın nasibimizi öncelikle yorumlar olacaktır tabi ki seni kıskanıp üzmek isteyenler bile bunu fırsat bilip bam telinden yakalamak için bunu kullanabilirler sen sakın takma kafana olucak olur zaman herşeyin vakti zamanı yazılı bu unutma

bende 27 yaşındayım,bekarım. kimseyle evliliğe götüremedim

istediğim kişiler hep farklı şeyler bekledi. kapan,itaat et v.s... bende bunları yapamayacağım için ayrıldım

kafasının içinde bir beyni olsun,beni farklı kalıplara sokmasın

çok zengin olsun demiyorum (olsa da yok demem ) bizi geçindirecek kadar paramız olsun yeter

kültürlü,zeki olsun bi de olmuşken

kısmet bu işler

sanırım yalnız öleceğim

öyle şey olur mu canım kader bunlar
bak şimdi değişmicek alın yazımız var onlar şunlar:doğduğun gün,ölüceğin gün ve saat,hayat boyu kazanacağın kazanç ve rısk,kiminle evleneceğin ve hangi yıl ve günde evleneceğin bublar yazılı ve asladeğişmez
yani evlenmiyorsan hala o gün gelmedi demektir
kankacığımm bebeğim ne zaman evleniceğimize değil de daha çok kiminle evleniceğimiz önemli hakkımızda haqyırlısı ne zamansa o zaman olsun ALLAH ın bir bildiği var ki demek ki bu yaşına kadar evlenmedin yani senin için hayırlısı belkide böyle
bir bakıyomulsun bir gün beyaz atlın gelip seni buluyormuş ve o zaman mesela diyomuşsun ki ALLAHIM iyi ki diğerleriyle olmamış ve bu zamana kadar beklemişim diceksin belkide:31
:

Vallahi şimdiki aklım olsa evlenmeyi bırak yanından geçmezdim bu ne ya bi sürü bencil insan hayattan soğuttular resmen ne gerek vardı ye iç gez eğlen boşver bekarlık sultanlıkmş arkadaşım. Allah gülene kınayana beterini versin amaaaan

bilmiyorum kanka bekliyorum işte. bırak evliliği aşk bile yok hayatımda

bi olsunda diyeyim yaasonumuz böyle olacak sanırım

[video=youtube;7fp9fJITLrY]http://www.youtube.com/watch?v=7fp9fJITLrY[/video]

:) İşin kötüsü video daki kadın benden küçükkkkk yaaa..... ben havai fişekk attırıp belediye den anons yaptırırım herhalde

Herkes mutlu olsun sevdiğiyle inş. kızlar. Bekarlarda hayırlı acil eş bulsun . Yoksa yanlız ölücemmm

bu arada bence o reklamlar çok hoş
daha fazla yapılması lazım
şimdye kadar hep kadınları cinsel obje olarak kullandılar televizyonlarda
artık ekranlarda yarı çıplak ve yapılı erkekler görünce normal erkeklerde kompekse girsin biraz

arkadaslar sunu belirteyim önce hersey nasip kısmet işi.zamanı gelince durdurulamaz şeyler bunlar.zamanı gelmeyince de ne yapsan olmaz.evlilikler kötüdür bekarlık sultanlıktır diye bişey yok.Allah herkesi iyiylerle karsılastırsın.ben 22 yasındayım evliyim. cok şükür eşim cok iyi bi insan.arada bir tartısmalar falan olmuyo değil ama yataga girdiğinde herseyi unutup sarılıp kolunda uyyabiliosan tartısmalar tuz biber gibi oluyor.hiçbir zaman niye evlendim ben evlenmez olaydım demedim bir bucuk yılı da gecti arkadaslıgımız.eski müdürüm 33 yasındaydı ve evlilikten korktugunu ve yalnız yasamaya alıstıgını sölerdi hep.ama evine gittik misafirliğe.biraz dertliydi bu konudan 2 milyr para alıo rahat ama yalnızlık cekio bebek hasreti cekio.evlenmek de istemio. ben anlayamadım gerci durumunu tuhaf bişey.evlenip pişman olanlar yanlıs secim yapmıs olanlardır bence.evliyim ama geziyoruz tozuyoruz istediğimizi yapıoruz sevgili gibiyiz.tek fark aksam olunca o evine ben evime değil evimize gelioruz.herkese evliliği tavsiye ederim.kocamın kartlasmıs halini değil gencliğini de biliyorum bu beni mutlu ediyor:)erken yasta evlilik daha güzel bence.keske daha önce tanısmıs olsaydım eşimi. hayatımın ilki olsaydı ve sonu ... inş. sizlerde biran önce kavusursunuz diğer yarılarınıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…