bende evlenmiyorum kız 25 olucam en son bir adamla çıktım güya çıkmaz olaydım neyse insan saf masum hayaller kuruyor karşı taraf farklı düşünce içinde 25 yaşında olucam bende bir ay sonra hala tık yok erkeklerlede çok ilşkim olmadı bu ilkti işte üniversite bitirdim falan filan anca iş güç derken bu adamada üzüldüm inan bana seni çok iyi anlıyorum ama şunada dikkat et erkekler şöyle düşünüyor bunların yaşı var kesin yaşanmışlıkları vardır ki benim hiç yoktu,bide tipe bakıyorlar sende benim gibi kokoş falansan hemen önyargı başlıyor ben ilk kez bu erkek arkadaşımla öpüştüm ve söyledim kendisine sanırım inanmadı bile bana gerçi bu onun sorunu neyse ,bide annemlerde endiişleniyor kimse birşey söylemiyor ama insan anlıyor bende çocuklarımın olmasını istiyorum diğer kadınlar gibi fazlada birşey istedğim yok yani şöle zengin olsun bilmem ne çıktığımda öyle değildi ama yinede almadı beni adam çok üzüldüm ağladım ama hayat devam ediyor ,arkadaşlarımda evde kaldın diyor bende kendime diyorum ama başkasının demesi insana çok koyuyor anlıyorum durumumu neden kısmetimiz kpalı anlayamaıyorum am .ben 30 Küsur Yasindayim , Derdim Ise Hala Evlenememek ..
Suana Kadar Hep Kisa Süreli Iliskilerim oldu , erkek arkadaslarim hic evlilige yaklasmadilar , Ve bir nisanim Oldu ,
Nisanlim Nisani Bozmustu , 3 yil Once ..
sebeb , annesinin Doldurusuna Gelmesiydi ,
annesi Ona demis bu kiz gencken , senden once
cok erkeklerle gezmis tozmus , hayir gelmez sana diye ,
..
o olaydan sonra depresyona girdim resmen ,
ve 3 yil boyuncada hic sevgilim olmadi ,
yasitlarim hep evli , cocuklari var ,
kiskaniyorum , yani ..
benimde olsun istiyorum
Birde Yapilan sakalar cabasi tabii kii !
Gecen Gun Butun akrabalar misafirlige gelmisti
abimin , oglunun kafasinda 2 doner varmis
2 defa evlenilirmis oyle olunca
konu burdan acildi , yengemde
bana , sende hic yok galiba , dedi ..
guleyim mi agliyayim mi bilemiyorum halime ,
oyle anlatmak Istedim :)
bende evlenmiyorum kız 25 olucam en son bir adamla çıktım güya çıkmaz olaydım neyse insan saf masum hayaller kuruyor karşı taraf farklı düşünce içinde 25 yaşında olucam bende bir ay sonra hala tık yok erkeklerlede çok ilşkim olmadı bu ilkti işte üniversite bitirdim falan filan anca iş güç derken bu adamada üzüldüm inan bana seni çok iyi anlıyorum ama şunada dikkat et erkekler şöyle düşünüyor bunların yaşı var kesin yaşanmışlıkları vardır ki benim hiç yoktu,bide tipe bakıyorlar sende benim gibi kokoş falansan hemen önyargı başlıyor ben ilk kez bu erkek arkadaşımla öpüştüm ve söyledim kendisine sanırım inanmadı bile bana gerçi bu onun sorunu neyse ,bide annemlerde endiişleniyor kimse birşey söylemiyor ama insan anlıyor bende çocuklarımın olmasını istiyorum diğer kadınlar gibi fazlada birşey istedğim yok yani şöle zengin olsun bilmem ne çıktığımda öyle değildi ama yinede almadı beni adam çok üzüldüm ağladım ama hayat devam ediyor ,arkadaşlarımda evde kaldın diyor bende kendime diyorum ama başkasının demesi insana çok koyuyor anlıyorum durumumu neden kısmetimiz kpalı anlayamaıyorum am .
demek kaderimiz boyleymis canim , insallah karsimiza , aslan Gibin Herifler Cikar ;D ben Belcikada yasiyorum Birde , Türk Istiyorum Ki Buda cok Kolay degil ,
35 yasima kadar evlenemezsem artik , yapay yollardan bir bebis dogurcam bu gidisle .d.d allah yardimcimiz olsun :)
bende aynı dertten muzdaribim malesef.. bugün 25 bitti 26'ma bastımbende o kadar çok istiyorumki hayırlı birini bulup evlenmek.. yuva kurup bir bebek sahibi olmak.. hele birde dediğiniz gibi çevrenin laf sokmaları, alaya almaları, hiçbir şey sölemeseler bile imalı bakışları.. kendi yaşıtlarınızın hatta sizden küçüklerin evlenip çoluk çocuğa karışması bu isteğimi daha da körüklüyor herşeyin hayırlısı ne diyelim. Allah kabul etmeyecek olsaydı o isteği dileği gönlümüze verip kendisinden istetmezdi.. elbet birgün nasibimiz karşımıza çıkar.. Allah'tan hayırlısını istiyorum hepimiz adına bu mübarek perşembe gecesi..
gönlümüzdekini hakkımızda hayırlı eyleyerek, tez vakitte hayırlı birini bulup hayırlı bir yuva kurmayı nasip etsin yüce Rabbim hepimize inşallah (amin) yuvasında huzursuzluk olanlara da huzur, mutluluk, ferahlık, sevgi, muhabbet ver.. dargın, ayrı eşler varsa onlara da hakkında hayırlı olacaksa eğer birleşmek tekrar birleştirsin yüce Mevlam (amin)
dua edelim kızlar birbirimize. (müminin mümine ettiği dua kabul olurmuş.. red olmazmış. inanın çok ihtiyacım var buna her inanan, isteğen birey gibi)
Allah'a emanet olun..
arkadasim nasip kismettir bu isler hayirlisi olsun herseyin gec olsun guc olmasin ALLAH HAKKINDA HERSEYIN HAYIRLISINI NSIP ETSIN IYI BIR INSANLA KARSILASIRSIN INSALLAH(AMIN)
birde kusura bakmada yengenin lafina cok guldumm özür dilerim
evet komik .d aslinda kizmadim da uzuldum iste , hepimizin hakkinda hayirlisi , bakalim ..
inşş döner saba canım allahtan umut kesilmez bu işler bellli olmaz sevdiğine kavuşursun inşş .canim seni çok iyi anliyorum, ben 23 ya$imdayim vede bu konuyu çok dü$ünür oldum, bu ya$ima kadra hiç kimseyle çikmadim hiçte yüz vermedim, oysa herkes çok güzel oldugumu söyler ama yok, ben evlenmeyi istiyorum ama sadece çocukluk a$kimla, yani platonik a$kimla, hep onu bekliyorum, senin durumun benden iyi yani, bana biri teklif etsede kabul etmem çünkü ben ba$kasina a$igim, ne olacak benim halim kizlarr
ben 30 Küsur Yasindayim , Derdim Ise Hala Evlenememek ..
Suana Kadar Hep Kisa Süreli Iliskilerim oldu , erkek arkadaslarim hic evlilige yaklasmadilar , Ve bir nisanim Oldu ,
Nisanlim Nisani Bozmustu , 3 yil Once ..
sebeb , annesinin Doldurusuna Gelmesiydi ,
annesi Ona demis bu kiz gencken , senden once
cok erkeklerle gezmis tozmus , hayir gelmez sana diye ,
..
o olaydan sonra depresyona girdim resmen ,
ve 3 yil boyuncada hic sevgilim olmadi ,
yasitlarim hep evli , cocuklari var ,
kiskaniyorum , yani ..
benimde olsun istiyorum
Birde Yapilan sakalar cabasi tabii kii !
Gecen Gun Butun akrabalar misafirlige gelmisti
abimin , oglunun kafasinda 2 doner varmis
2 defa evlenilirmis oyle olunca
konu burdan acildi , yengemde
bana , sende hic yok galiba , dedi ..
guleyim mi agliyayim mi bilemiyorum halime ,
oyle anlatmak Istedim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?