Evlenememek ...

bende evlenmiyorum kız 25 olucam en son bir adamla çıktım güya çıkmaz olaydım neyse insan saf masum hayaller kuruyor karşı taraf farklı düşünce içinde 25 yaşında olucam bende bir ay sonra hala tık yok erkeklerlede çok ilşkim olmadı bu ilkti işte üniversite bitirdim falan filan anca iş güç derken bu adamada üzüldüm inan bana seni çok iyi anlıyorum ama şunada dikkat et erkekler şöyle düşünüyor bunların yaşı var kesin yaşanmışlıkları vardır ki benim hiç yoktu,bide tipe bakıyorlar sende benim gibi kokoş falansan hemen önyargı başlıyor ben ilk kez bu erkek arkadaşımla öpüştüm ve söyledim kendisine sanırım inanmadı bile bana gerçi bu onun sorunu neyse ,bide annemlerde endiişleniyor kimse birşey söylemiyor ama insan anlıyor bende çocuklarımın olmasını istiyorum diğer kadınlar gibi fazlada birşey istedğim yok yani şöle zengin olsun bilmem ne çıktığımda öyle değildi ama yinede almadı beni adam çok üzüldüm ağladım ama hayat devam ediyor ,arkadaşlarımda evde kaldın diyor bende kendime diyorum ama başkasının demesi insana çok koyuyor anlıyorum durumumu neden kısmetimiz kpalı anlayamaıyorum am .

demek kaderimiz boyleymis canim , insallah karsimiza , aslan Gibin Herifler Cikar ;D ben Belcikada yasiyorum Birde , Türk Istiyorum Ki Buda cok Kolay degil ,
35 yasima kadar evlenemezsem artik , yapay yollardan bir bebis dogurcam bu gidisle .d.d allah yardimcimiz olsun :)

bu işler nasip kısmet işi.en güzeli Allahtan hayırlısını dilemek.kim ne demiş ne der boşver umursama hatta sen de kendinle ilgili şaka yap gül geçherşeyin bir zamanı var ben buna inanırım sen de böyle düşün hiç takma kafana canım

inşşallah tatlım ya sen bide dışardasın ondandır ben burda olduğum halde saçma sapan insanlar hayatımı meşgul ediyor hayatımı valla artık umudumu kestim insan soğuyor anlıyorum seni deneyip olmayınca birşeyler aslında off yani ksımetimiz açlılır inşşş

valla canım Allah hayırlı insanlar çıkarsın karşımıza bende düğüne iki gün kala ayrıldım nikahı yapmıştık seviyoruz ölüyoruz dedikte ne oldu hiç bişey..
bir buçuk yıldan sonra ayrılabildik geçen hafta 30 kasımda..

yani milletin çenesi durmaz evlen evlen der evlenirsin b.k mu vardı ne evlendin der

sıkıntı yaşayıp dert sahibi edecekse ne yapacan evlenip :44:

iş arkadaşımın akrabası 40 yaşından sonra evlendi. yemyeşil güzel gözleri sapsarı saçları olan güzel bir bayanmış. nasip işte kırkından sonra evlenmiş. şimdide mutluymuş. geç olsun güç olmasın, takmayın millet ne demiş. evlenip üzülmektense bence evlenememek daha güzel. teyzemin yaşı sizinkinden baya bir büyük. sevdiği adam evli çıkmıştı. ondan sonrada kimse olmadı hayatında. güvenemedi kimseye. Allah hayırlı insanlarla karşılaştırsın hepinizi...

bazen çevreyi genişletmek gerekir
daha sosyal olman gerekir
bunu dene
kısmetlerinin çıkma oranını artırırsın

bende aynı dertten muzdaribim malesef.. bugün 25 bitti 26'ma bastım bende o kadar çok istiyorumki hayırlı birini bulup evlenmek.. yuva kurup bir bebek sahibi olmak.. hele birde dediğiniz gibi çevrenin laf sokmaları, alaya almaları, hiçbir şey sölemeseler bile imalı bakışları.. kendi yaşıtlarınızın hatta sizden küçüklerin evlenip çoluk çocuğa karışması bu isteğimi daha da körüklüyor herşeyin hayırlısı ne diyelim. Allah kabul etmeyecek olsaydı o isteği dileği gönlümüze verip kendisinden istetmezdi.. elbet birgün nasibimiz karşımıza çıkar.. Allah'tan hayırlısını istiyorum hepimiz adına bu mübarek perşembe gecesi..

gönlümüzdekini hakkımızda hayırlı eyleyerek, tez vakitte hayırlı birini bulup hayırlı bir yuva kurmayı nasip etsin yüce Rabbim hepimize inşallah (amin) yuvasında huzursuzluk olanlara da huzur, mutluluk, ferahlık, sevgi, muhabbet ver.. dargın, ayrı eşler varsa onlara da hakkında hayırlı olacaksa eğer birleşmek tekrar birleştirsin yüce Mevlam (amin)

dua edelim kızlar birbirimize. (müminin mümine ettiği dua kabul olurmuş.. red olmazmış. inanın çok ihtiyacım var buna her inanan, isteğen birey gibi )

Allah'a emanet olun..

Rabbim herkese hayırlı eş nasip etsin inş .Herşeyin zamanı var tabi ama insan biride çıksın istiyor artık :) ve de beklediğimize değsin ...

cokk guzell yazmissin canim benim , amin amin amin ...

arkadasim nasip kismettir bu isler hayirlisi olsun herseyin gec olsun guc olmasin ALLAH HAKKINDA HERSEYIN HAYIRLISINI NSIP ETSIN IYI BIR INSANLA KARSILASIRSIN INSALLAH(AMIN)

birde kusura bakmada yengenin lafina cok guldumm özür dilerim

arkadasim nasip kismettir bu isler hayirlisi olsun herseyin gec olsun guc olmasin ALLAH HAKKINDA HERSEYIN HAYIRLISINI NSIP ETSIN IYI BIR INSANLA KARSILASIRSIN INSALLAH(AMIN)

birde kusura bakmada yengenin lafina cok guldumm özür dilerim

evet komik .d aslinda kizmadim da uzuldum iste , hepimizin hakkinda hayirlisi , bakalim ..

Valla kızlar, ben 35'i devirdim evdeyim hala ama durumumdan da memnun sayılırım. el alemin lafı filan da vız gelip tırıs gidiyor. bir kere aşık oldum bir- o da kısmet değilmiş- bir daha da hiç olamadım. ben de çocuk istiyorum ama koca istemiyorum ne olacak benim bu halim

canim seni çok iyi anliyorum, ben 23 ya$imdayim vede bu konuyu çok dü$ünür oldum, bu ya$ima kadra hiç kimseyle çikmadim hiçte yüz vermedim, oysa herkes çok güzel oldugumu söyler ama yok, ben evlenmeyi istiyorum ama sadece çocukluk a$kimla, yani platonik a$kimla, hep onu bekliyorum, senin durumun benden iyi yani, bana biri teklif etsede kabul etmem çünkü ben ba$kasina a$igim, ne olacak benim halim kizlarr

inşş döner saba canım allahtan umut kesilmez bu işler bellli olmaz sevdiğine kavuşursun inşş .

cnm boşver evlenip napacanki biz evlendik başımız gögemi erdi milletin azı torba deilki dikesin

29 yaşındayım.
sekiz senedir aynı şirkette çalışıyorum.
bazen bakınca şöyle herşey bitmiş gibi geliyor insana,umudunu kaybediyor,evlilik değilde doğru insanla karşılaşmayacakmış gibi geliyor.
ama sonra hemen yüreğimin üstüne bir kuş konuyor.
kaza ve kadere iman etmiş insanlarız hamdolsun.
yazı yazılmış ve değiştirilemez.
O ol emrini verince dünya bile yerinden oynar seni o insanın kapısına yollayacaksa.
o yüzdende herşeyin hayırlsıı.
evet lafa söze gelince herkes için bu böyle malesef.
bana sorsalar 29 umda olduğumun anca yaşımı biri sorduğunda ,yada nüfus cüzdanıma baktığımda farkında oluyorum.
ooo diyorum epey olmuşum be
şimdiye kadar sadece evlenmek için olsa oooo bir sürü seçenek vardı,yapamaz mıydım yapardım tabiki.
ama bir ömür demek evlilik,gelecek demek.
içine sinmedikten ve işte bu demedikten sonra oyun değil .
o yüzden hakkımızda hayırlısı ,Rabbim hayırlı insanlarla karşılaşmayı nasip etsin....

Sizi çok iyi anlıyorum çünkü evlenmeden önce aynı duyguları bende yaşamıstım.30 yaşındaydım bundan 2 yıl önce artık bu senede böyle geçti diye üzülürken aralık ayının son günleri hiç ummadığım beklemediğim bir anda gelen arkadaş telefonu ile herşey değişti.Tanıstırdılar ve biz şuan evliyiz.Aynı sözleri bende çok duymuştum.Hatta bu kız kimseyi sevemeyecek diye ailem endişeleniyordu.Birileri oluyordu ama hiç istemedim,gönlüm gitmedi.Allahın hepimiz için belirlediği bir zaman vardır.Dualarınızı eksik etmeyin,asla yüz cevirmeyin.İnşallah hayırlısı ,en güzeli olacaktır.Bende her zaman dua ediyorum "yuva kurmak isteyen kim varsa Allahım haklarında hayırlı olan insanları çıkarsın karşılarına"diye.Kimseyi yalnızlıkla sınamasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…