Evlenememenin sebepleri kısmetsizlik evde kalmak :(

hahah aynen bencede diyorum ama :)

Allah mesut etsin :):)

- erkeklerin yeni çağa kadınlardan daha hızlı adapte olmaları,
- seks, cinsellik gibi erkek doğasını temelde evliliğe mecbur bırakan nedenlerin artık daha kolay ulaşılabiliyor olması
- evliliğin maddi açıdan özellikle ülkemizde oldukça külfetli bir başlangıç gerektirmesi
- kadınların kendilerini erkeklerden daha çok geliştirmeleri, daha kariyerli olmaları, sosyal dengesizlik nedeniyle bu özelliklere sahip erkek sayısının azlığı
- erkeklerin sosyal medya vs gibi kanalları kullanarak bir anda pek çok alternatife ulaşabilmeleri, bunun onları maymun iştahlı yapması
- kadınların ilişkilerde daha duygusal davranarak, karşılarına çıkan yeni fırsatları değerlendirmemeleri, beklemeleri.
- erkeklerin çocuk sahibi olmak istememeleri
- özgürlük algısının giderek değişmesi, hesap verilebilirlik kriterlerinin değişmesi.

Seni minik sevimli seyyyy. Anket mı yaptın sen. ":)" Bu minnak gulumsemeyi mı ekledin cümle sonlarına. Çok sempatiksin. Çok sevdim ben seni. Sırf o yüzden kocayı bosayip evde kalıp cevap vericem konuya. Az bekle.

Bu konuyu acacak kadar bos vakti nasil buluyorsunuz

Bu nasıl bi cevap? Bu konuya yazanlar evde mi kalmış olmalı?

Sen de evde kaldın yani? Tüh. En kolayı üniversitede bulucaksın. Sonra tren kaçıyo.
kesin :):):) konunun başlığını okumak var eleştiri gırla evlerden yazıyor bunlar :):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…