- Konu Sahibi Hayatkisa12
Benim de nedense evlenecek olan arkadaşlarıma "evlenin evlenin b.k var" diyesim geliyor.
Evliyim.
Evliyim.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence takılcak bişey yok,bende sorarım kimse yok mu diye ne var bunda.35 yasında fln olsanız takın dicem yaşınız geç değil sonuçta o yüzden takılcak bir şey yokBen 27 yaşında hemşireyim.. 5 çocukluk arkadasım var benim. Bazısı üniversite okudu bazısı ev kızıydı. Ama sonuç olarak evlendi hepsi. Aynı şekilde 3ü sevdiğiyle evlendi diğer ikisi de görücü usulü evlilik yaptı. Doğuda yaşıyorum ve bilirsiniz evli olmadığım icin ya da arkadaşlarım arasında evli olmayan ben olduğum icin sürekli gözler üstümde ve ailem, arkadaşlarım da dahil olmak üzere sürekli benim evli olmama durumumu dile getiriyorlar benim canımı sıkıyorlar. Üstelik yıllarca birlikte olduğum insandan hic hoş olmayacak bir şekilde ayrıldım(aldatıldım). Onlar bunu dile getirince ister istemez içimi bir sıkıntı kaplıyor. Arkadaşlarımla görüşmek gelmiyor icimden. Cünkü bilmelerine rağmen sürekli kimse yok mu diye soruluyor bana. Hayır deyince de senin gibi güzel bir kızın hayatında kimse olmayacak da kimin olacak gibi canımı daha çok sıkacak seyler söyleniyor. Evliliği bir başarıymış gibi göstermeye çalışıyorlar bana.. Zaten kimseye güvenim yok artık, ben de sevdiğimin düzgün olmasını suan evli olmAyı isterdim ama hayırlısı değilmiş ki olmadı.. Evde kalmış muamelesi görmekten cok yoruldum. Artık bana da geç kalmışım gibi gelmeye basladı. İnsanlar neden böyle ?![]()
Ya kuzucum ben sana şöyle söyleyebilirim 30 yaşında evlenmiş biri olarakSenin yok mu biri. Hayır yok diyorum.. hadi yaa tabi Burda küçümseme gibi bir bakış atma oluyor mutlaka. Olur olur merak etme diyorlar
Evliliği kim abarttı da üstün bir amaç oldu anlamıyorum. Evliliklerin %90'ı hayal kırıklığı hem de. Bence evlenip mutsuz olanlar mutsuzluklarına ortak arıyor, bekarları aceleye getirip saçma bir evlilik yapmalarına neden olarak hayatlarını kaydırmaya çalışıyorlar, bu bir tuzak olmalı.
Burada okuyorsunuzdur berbat şeyler yaşamasına rağmen ayrılamayan kadınları. Emin olun hiçkimse mükemmel değil. Ayrıca karşınızdaki insanın kötü çıkması sizin suçunuz, hatanız yada şanssızlığınız değil. Evlilik zaten başarılması gereken bir görev değil. Hayatınızın tadını çıkarın. Siz pozitif olup ışık saçınca inanın bütün güzellikler etrafınızda dönmeye başlıyor.İnan’ın kafam rahat. Büyük bir yanlıştan döndüm. Gözüm kör bir şekilde evliliğe gidiyordum berbat bir adamla. Ondan kurtulduğuma bi oh çekerken millet böyle deyince insan ister istemez üzülüyor.. Sanki onların sevdiği iyi çıktı evlendiler benimki kötü çıktı da o yüzden şanssız hissediyorum
Evet. İnstagramıma düşen her fotoğraf gelin damat fotofrafıYaşlarımiz aynı sayılır bende bekarım
Evde kalmış lafını herkes söylüyor
Alıştım artık takmıyorum kafama
Evlilik son yıllarda çok popüler oldu
Evlenene madalya takılıyor gibi bir hava yarattılar.
Ben 28 yaşındayım. Bekarım ve yalnız yaşıyorum. Tüm yakın arkadaşlarım evlendi ve çocukları oldu. Çevremde kimse (akrabalar da dahil) bana evlenememiş muamelisi yapmıyor. Çünkü ben ayakları üzerinde duran mutlu biri profili çiziyorum. Keşke senin yerinde olsak diyen o kadar çok arkadaşım var ki. Siz kendinizi nasıl görürseniz etrafınızdakiler de sizi öyle görür. Şahsıma özel nispet yapan bir arkadaşım olmadı şuana kadar.Ben 27 yaşında hemşireyim.. 5 çocukluk arkadasım var benim. Bazısı üniversite okudu bazısı ev kızıydı. Ama sonuç olarak evlendi hepsi. Aynı şekilde 3ü sevdiğiyle evlendi diğer ikisi de görücü usulü evlilik yaptı. Doğuda yaşıyorum ve bilirsiniz evli olmadığım icin ya da arkadaşlarım arasında evli olmayan ben olduğum icin sürekli gözler üstümde ve ailem, arkadaşlarım da dahil olmak üzere sürekli benim evli olmama durumumu dile getiriyorlar benim canımı sıkıyorlar. Üstelik yıllarca birlikte olduğum insandan hic hoş olmayacak bir şekilde ayrıldım(aldatıldım). Onlar bunu dile getirince ister istemez içimi bir sıkıntı kaplıyor. Arkadaşlarımla görüşmek gelmiyor icimden. Cünkü bilmelerine rağmen sürekli kimse yok mu diye soruluyor bana. Hayır deyince de senin gibi güzel bir kızın hayatında kimse olmayacak da kimin olacak gibi canımı daha çok sıkacak seyler söyleniyor. Evliliği bir başarıymış gibi göstermeye çalışıyorlar bana.. Zaten kimseye güvenim yok artık, ben de sevdiğimin düzgün olmasını suan evli olmAyı isterdim ama hayırlısı değilmiş ki olmadı.. Evde kalmış muamelesi görmekten cok yoruldum. Artık bana da geç kalmışım gibi gelmeye basladı. İnsanlar neden böyle ?![]()
Elanuuur, seni ve konularını hatırlıyorum.. şu an bebek beklediğini görünce çok şaşırdım, merak da ediyordum uzun zamandır yoktun. en son bir doktor ile görüşüyordun ancak sorunların vardı sanki. Atlatmış olmanıza sevindim, çook tebrik ederim..Aynı şeyleri yaşayan biri olarak söylüyorum hepsine cevabını ver, senin kırıldığını bile bile söylüyorlarsa hele hiç acıma. Bana burda bile nasıl saldırıldı anlatamam sana, şimdi noldu onlar sadece kalplerinin kötülüğü ile kaldı ben evlendimbebek bekliyorum :) mutluyum çok şükür. Dilerim bütün evlilik hayali kuran, kendini gelinlikle hayal eden, evlat sahibi olmak isteyen bütün bekar kızlar en güzel evlilikleri yapar
![]()