- 19 Haziran 2015
- 1.594
- 2.858
- 133
- 31
Bu konuyu 3 sene önce açmışım. Eski konumu hortlatmayayım dedim.
Hala evlenemedim.
Abim ile ablam da evlenmediler.
Ve ben hala onlardan önce evleneceğim için kendimi kötü hissediyorum.
Çeyiz hazırlıkları başladı. Arada ablam kendince şaka yapıyor, ama altında ben evlenemedim üzüntüsü var.
Sadece kına yapacaktım. Ama onu üzmemek için, o üzülürken ben oynayamam diye vazgeçiyorum bazen kınadan da.
Sonra diyorum, benden sonra evlenirse ben ona kesin kına yaparım, kendi istemese bile. E bu sefer istediğim şeyden boşuna vazgeçmiş olacağım.
Üzülüyorum kısaca. Paylaşayım istedim.
Merhaba. :)
Ay hayatta buralara böyle konu açmak da varmış. :)
Mesele evlilikte sıra beklemek.
Siz abilerinizi, ablalarınızı beklediniz mi? Bekliyor musunuz? Bekleyecek misiniz?
Benim bir bekar ablam 40'lı yaşlarda, bekar abim 30'lu.
Ben 22. Ve evlenecek adam hazır, ben hazırım. Bir şeyler yerine otursun diye beklemedeyiz şu anda gerçi...
Yine de ben abim ve ablamdan önce evleneceğim için kendimi kötü hissetmekteyim. Sıra bekleyeceğimi de sanmıyorum.
İşte, böyle... Siz de neler yaşadınız, yaşıyorsunuz anlatın istedim.
Hala evlenemedim.

Abim ile ablam da evlenmediler.
Ve ben hala onlardan önce evleneceğim için kendimi kötü hissediyorum.
Çeyiz hazırlıkları başladı. Arada ablam kendince şaka yapıyor, ama altında ben evlenemedim üzüntüsü var.
Sadece kına yapacaktım. Ama onu üzmemek için, o üzülürken ben oynayamam diye vazgeçiyorum bazen kınadan da.
Sonra diyorum, benden sonra evlenirse ben ona kesin kına yaparım, kendi istemese bile. E bu sefer istediğim şeyden boşuna vazgeçmiş olacağım.
Üzülüyorum kısaca. Paylaşayım istedim.