Evlenemeyenlerin kesi :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
slm kızlar napıosunuz ben kaç gündür açamadım bu siteyi ya delirdim iyce sıkıldım patladım sıkıntıdan

bende delirdim kaç gündür giremedim inş. bi daha gitmez

Kızlarr bende geldim aranızaaa...:lepi: boncukk sendemi burdasın canımmm:)..Bende aday var ama işsizlik yüzünden evlenemiyoruzzz kaydirigubbakcemile3

gunaydın evlenemeyenler ben geldım:))haha

canım benim nerelerdesin sen ya
özledim seni kız
ay ben sıkıntıdan yalnızlıktan çok sıkıldım
keşke aklı başında beni anlayan ve ailemin tam istediği cinsten evlenecek bir aday çıksa ama önce sevgililiğin tadını çıkartmak lazımkaydirigubbakcemile2

bende çok sıkıldım gelsin bulsun beni artık beyaz atlı prensim kaydirigubbakcemile3 offf yaaa en güzel yıllarım yalnız geçiyoo!!! senağlama

Kızlarr bende geldim aranızaaa...:lepi: boncukk sendemi burdasın canımmm:)..Bende aday var ama işsizlik yüzünden evlenemiyoruzzz kaydirigubbakcemile3

evet bende burdayım tatlım sende aday var sen bura gelemezsin kaydirigubbakcemile3
şaka şaka tabiki hoşgeldin tatlım :teytey:

bende 26 kabul eder mısınız topiğinize?))

bende 25 canım benide ediyolarmı bilmiyom ama ben girdim bile napım sende hoşgeldinn 19 -20 ler bile evde kaldık psikolojine girmiş bizim girmemiz çok normalll kaydirigubbakcemile3

heyyy bende 19 yaşındayım buraya yeni üye oldum çokda memnunum yaşım küçük ama olsunnn

Ayy tam benlik bi başlık. 26 yaşındayım evde kaldım. Ne arayan ne soran senağlama Gurbet ellerde tek başıma yaşıyorum senağlama Gençliğim buralarda geçiyo. Bu yüzden evde kaldım. bURda öyle beyazatlı biri yok :1no2:

"Şehrin birinde dünyalar güzeli bir kız yaşarmış.
Onu istemeye gelenleri beğenmeyip Ben Beyazatlı prensimi beklicem diyormuş.
Bir gün camdan dışarıyı izlerken Beklediği Prensini görmüş ve heyecanla ona el sallamış
Genç yukarıya bakıp Ne oldu Teyze demiş" ibret alalım :roflol:

senağlama :çok üzgünüm: :1shok:

kıslaarrr napıyasınız bakim. Aaa ağlamayın ağlamak insanı çirkinleştirir. Gülelim hep beraber (bu akşam felsefe tarafım ağır bastı)

evet bende burdayım tatlım sende aday var sen bura gelemezsin kaydirigubbakcemile3
şaka şaka tabiki hoşgeldin tatlım :teytey:

Kızz aday varda.. evlenebiliyormuyum iş yok güç yokk ..gör bak sen benden önce gidersinn kamelya söylemedi demeee kaydirigubbakcemile3.. Bu arada siz niye üzülüyosunuzz bırakın size sahip olamayanlar üzülsünnn...klava:...evlenmeyen pişman evlenen bin pişiman bu sözü unutmayınn BEKARLIK SULTANLIKKK KIZLARR...:lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…