E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU3
-
hımm...benim de kısa dönem yapmıştı...olsun maaşlı olacakmış galiba lisans mezunları evlilik öncesi için iyi olur bence...evet hasret çekiyosun o kısmı zor ama maaş da sonrasında çok işe yarar bence....
ne kadar vereceklermiş ki.:uhm:
Valla benim sözlüm askere gittiği zman maaş alamıyo zaten sivil olmuş oluyo o yüzden askerden sonra evlenecez :bbo:
Valla bazen düşündükçe deliye dönüyorum.Milletin sorular sorması falan çıldırtıyo beni.
Millet bizimle kafayı bozmuş sanki :sm_confused:
Düüğün nemzan sorusundan bıktım :1ninca:
Valla benim sözlüm askere gittiği zman maaş alamıyo zaten sivil olmuş oluyo o yüzden askerden sonra evlenecez :bbo:
Valla bazen düşündükçe deliye dönüyorum.Milletin sorular sorması falan çıldırtıyo beni.
kolonya düğün nemzan :mymeka: ne soruyon kıs -tatlicadiarzu-
Valla hiçte evde kalmadım :1closedeyes:
Benden önce evlenenler çok erken evlenmiş alkisalkisalkis
30a kadar kafayı yersin be artık evlenmiyon mu sorularındanmirmirmirmir
ıyyy şu sorular....sanki ben tek başıma evlenicem...2 kişi yapılmıo ya bu iş...hadi tamam dicem evlencem...o kadar basit ve kolaydı...cık cıkk
valla sen nedersen de hep kızlara soruyolar gibime geliyo:uhm:
Benimki halasıyla kalıyo.Mesela halasıyla konuşursak telefonda düğün nezman diye bana soruyo sanki ben yapacam düğünü.benneyaptımki :mymeka:
Allah Allah yeğenine sorsun sana niye soruyo sen mi gidip isticen çocuğu...millete dert oluo zaten hep nedense...:1closedeyes:
aaa ne güzel gözün aydın o zaman:))
Allah kavuştursun inşallah tez zamanda canım...böyle çok zor oluyor gerçekten hele mesafe varsa daha da zor tabi...
Ayy tam benlik bi başlık. 26 yaşındayım evde kaldım. Ne arayan ne soran senağlama Gurbet ellerde tek başıma yaşıyorum senağlama Gençliğim buralarda geçiyo. Bu yüzden evde kaldım. bURda öyle beyazatlı biri yok :1no2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?