Evlenemeyenlerin kesi :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ne yazıkki sıra bana da gelmio, artık arkadaşlarımın bebişlerini sevip duruyorum cem,iyetlere katılamıyorum çünkü herkesein eşi nişanlısı vs. si var sinir oluyorum

7 senedir evlenemyoz yaş 27 oldu psikolojim bozuldu babam birtürlü vermio veremioo her sene bi bahane,
Çeyizimi alıp kaçarsam şaşırmayın diom herkese yeter beeeeyaa

Güzelim sen niye evlenemiyosun? baban neden vermiyo?

canım benim.. sende bendensinn yaa benimkide 8 yıldır devam ediyor hala evlenemiyoruzz.. :1no2: ömürüü yedi nerdeyse..vallahi şimdi cok istiyorum ama bu gidişle bir gün iyce bir kopacagım artık yeter ben evlenmiyorum dicegimm...

vala güzelim sevgilisi olan arkadaşlarım hep öle diyo bak gör sen bizden önce evlenirsin inşallahhh.... :sm_cool:

Pashmina ve kamelyacım Allah tez zamanda kavuştursun sevdiklerinize inşallahhh.....

sonunda aradığım topği buldum delikafadulden
Benide alın aranıza bu gidişle zor evlenecem ben

bakalım hangimiz daha önce evlenicez şeytanın bacağını kim kıracak:)))artık ilk kim evlenirse bu topictekilerin ismini yazar ayakkabısının altına inşallah:)))hihoyyyt

bakalım hangimiz daha önce evlenicez şeytanın bacağını kim kıracak:)))artık ilk kim evlenirse bu topictekilerin ismini yazar ayakkabısının altına inşallah:)))hihoyyyt

ilk evlenen en basa beni yazsın :roflol:

beni en silinecek yerine yazsın lütfennnn:)))delikafadulden:jeyyar:hihoyyyt

hımmm sende hınzır cıktın bea
Tamam bekleyen aday varsa sen önce git madem en silinecek yere yazsınlar belki ben ayakkabıma yazarım en silinecek yere senin adını yerimseniben

hımmm sende hınzır cıktın bea
Tamam bekleyen aday varsa sen önce git madem en silinecek yere yazsınlar belki ben ayakkabıma yazarım en silinecek yere senin adını yerimseniben

o işin şakası be canım...hepimiz için hayırlısı ne zamansa o zaman olsun önemli olan bu..inşallah canım bu sözünü unutmaaa:jeyyar:kaydirigubbakcemile5

o işin şakası be canım...hepimiz için hayırlısı ne zamansa o zaman olsun önemli olan bu..inşallah canım bu sözünü unutmaaa:jeyyar:kaydirigubbakcemile5

evet tabiki hayırlısı.
Valla sözüm söz.kaydirigubbakcemile5
Ama bu gidişle zor

öyle walla 4 yıl 9 ay oldu...5 yıl bitecek neredeyse yani:))

maddi olanaksızlık ve iş güç mevzuları nedeniyle bekliyoruz mecburen(

off offf Umarım çok beklmezsin
Bizde bekliyoruz askere gitsin gelsin
Sonra şarl görev yeri belli olsun
Puffff çok beklerim

off offf Umarım çok beklmezsin
Bizde bekliyoruz askere gitsin gelsin
Sonra şarl görev yeri belli olsun
Puffff çok beklerim

ben de asker yolu beklemiştim şimdiden hayırlı teskereler dilerim...

napalım elimiz mahkum beklicez artık...geç olsun da güç olmasın...

ben de asker yolu beklemiştim şimdiden hayırlı teskereler dilerim...

napalım elimiz mahkum beklicez artık...geç olsun da güç olmasın...

haklısın elimiz mahkum kaydirigubbakcemile3
ama benimkinin nemzan gideceği belli değil daha benneyaptımki çünkü kısa dönem için okulun bitmesini bekliyoruz bu sene son açıköğretim.ama kısa dönemde kalkıyomuş :1no2: bi an önce gitsede gelse kurtulsak şakkıdı

hımm...benim de kısa dönem yapmıştı...olsun maaşlı olacakmış galiba lisans mezunları evlilik öncesi için iyi olur bence...evet hasret çekiyosun o kısmı zor ama maaş da sonrasında çok işe yarar bence....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…