evlenemiyorum bi türlü

freeware

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Ocak 2011
1.077
215
123
Afyon
Sürekli birileriyle görüşüyorum hiç elektrik alamıyorum.
1.5 aydır birisiyle görüşüyorum. ben öğretmenim oda öğretmen.ben 31 ve o 35 yaşında bekar..
benim burcum balık onun ki yengeç...
bi arkadaş tanıştırdı.benim aklıma takılan şeyler oluyor:
-ilk görüştüğümüz gün beni aradı, benimle tekrar görüşmek istediğini,olumlu olduğunu söyledi. ben de tamam dedim. sonrasında arabanın markası modeli ne dedi? biraz şaşırdım ama arabalara belki merakı vardır diye söyledim.(görüştüğümüz yerden ayrılırken bırakıyım demişti ben de arabayla geldim demiştim.)
-3 gün sonra benim şu kadar birikimim var ev almayı düşünüyorum dedi.senin maddi birkimin var mı dedi? ben de yok babam emekli anca geçiniyoruz dedim. ama çok şaşırdım.neyse biraz daha tanıyım dedim.
-evlerden bahsederken "ebeveyn banyosu olmasını çok önemsiyorum çünkü çocuklar büyüyünce siz niye sık banyo yapıyosunuz ya da arka arkaya banyo yapıyosunuz diye soruyolarmış, o yüzden mutalaka alacağım evde olması lazım dedi.ben yine şok.. konuyu değiştirdim dirtekt.
-10 gün sonra sonra seni seviyorum dedi ben de erken bu tür konuşmalar için dedim.( çünkü bende bir hissiyat oluşmadı.)sonra süreki her tel. de söyledi sevdiğini bana da sende söyle diye baskı yaptı.en sonunda bişey hissetmediğimi tanıyıp karar vereceğimi, sevgi saygı anlayış olunca hislerinde gelebileceğini söyledim. oda benden kaynaklanan bi sebebi var mı dedi. ben de hep kendinden bahsettiğini beni dinlesede konuştuğum konulara yorum yapmadığını ve havada kaldığını söyledim. kendimi değerli hissetmiyorum seninle konuşurken dedim. oda daha dikkatli davranacağını söyledi ve daha dikkatli davrandı..
-günde 5-6 defa arıyor.. ilgili.. her fırsatta görüşmek istiyor,aynı şehirdeyiz.ama ben sadece haftasonları görüşüyorum. gün içinde az aklıma geliyor. o sitem ediyor sen hiç aramıyorsun diye. ama ben karasız olunca sanırım, fazla ilgi gösteresim gelmiyor. normalde çok ilgili biriyimdir.
-geçende 3 ay a kadar düğünüzü yapalım dedi. fazla uzatmayalım ne gerek var zaten birbirimizi seviyoruz. sen söylemesen de ben senin beni sevdiğini biliyorum,hissediyorum dedi. düğün adetlerinden bahsederken babam ayırdı düğün paramı dedi. ,ne kadar ayırdı dedim..(ben de öylesine sormuştum önemli değil aslında benim için) söylemek istemedi bilmiyorum dedi ve hemen arkasından senin maddi birikimin ne kadar dedi? ben de ilk tanıştığımız haftada sormuştun o zaman bi tepki gösermedim ama bizim adetlerimize göre ayıp, bir kıza böyle sorulması dedim. sen de bana sordun dedi.. sen konuyu açınca öylesine sordum dedim. o da :ben seni tanımak için sordum hani savurganmısın diye dedi.
biz zaten konuşmmamızda evlenince ayrı gayrı olmayacak diye konuşmuştuk niye birikim soruyo ısrarla anlamıyorum :O
-geçen tel.le konuşurken zekat tan konu açıldı birisinden bahsediyordu. benimde birden aklıma geldi sen zekatını verdin mi dedim(parası olduğu için).. bu sene vermedim her sene veriyordum da dedi.hemen arkasından sen verdin mi dedi.. param olduğu zaman veriyorum dedim.(ağzımdan laf mı almaya çalışıyor acaba, birikimimin olduğunu ve ona söylemediğimi düşünüyor gibi hissettim,yanlış hissetmişte olabilirim)
-evlenince ayrımız gayrımız olmasın, zaten birbirimizin internet bankacılığı şifrelerini bilcez dedi. ben de tamam dedim. zaten tek öğretmen maaşıyla ev almak geçinmek zor o konuyu dert etmedim. ben de alışverişime karışılmasından hoşlanmayacağımı, giyimime önem verdiğimi söyledim.oda ben de senin güzel giyinmeni isterim dedi.
-ben ilk konuşmamızda dini hassasiyetlerden bahsetmiştim oda namaza benle görüşmeye başladıktan sonra başladı. arada soruyordum kıldın mı diye.. dün sabah 8 de aramıştı.. bugün sabah namazına kalkabildin mi dedim ..ya kalktımda aslında kılamadım, duş almam gerekti duş alıncada yetişmedi dedi. :O yine konuyu değiştirdim..
-geçen akşamda midem ağrıyo dedi .ben de kekik iyi gelir dedim. o da: zeytin çekirdeği de iyi geliyormuş,zaten kiraz çekirdeği yutsan dışkıda çıkıyor ama zeytin çekirdeği çıkmaz demek ki sindiriliyor dedi. ben de midemi bulandırdın dedim. özür diledi bir daha yapmam dedi.
ilk görüştüğümüz haftalarda da kuru yiyince kabız oluyorum yemek yapmam lazım demişti.. çok açık sözlüsün demiştim.o zaman da özür dilemişti.
ben hoşlanmıyorum bu tür konuşmalardan, biraz daha seviyeli olsun istiyorum. ama ondaki kültür seviyesni değiştiremem sonuçta.
-her konuşmamızda baskı yapıyor illaki seni seviyorum de diye.. ben de henüz karar vermediğimden mi güvenmediğimden mi,yoksa hiç mi sevmiyorum, bilmiyorum söylemek istemiyorum. çok kararsızım
daha önce de tayin için nikah yapmıştım ve evlenmeden,kağıt üzerinde kaldı, ayrılmıştım 5 sene önce.. o yüzden korkularım da var evliliğe dair. bu konuyu da hiç takıntı yapmadı sana güveniyorum dedi. o daha önce 3-4 kızla çıkmış. nişan söz evlilik geçirmemiş.

evli bayanlar, ne yapayım sizce..
bekarlarda yorum yapabilir tabi :)

Son düzenleme:
sakın sakın aman diyim uzak dur bu kadar maddiyat konuşuyorsa evliliğe de sırf evlenmek için şirketlerimizi birleştirelim (tabiri caizse), paramız artsın mantığıyla bakıyor.. konuşmaları banyo muabbetleri baskıları çok yersiz ve terbiyesizce.. senin yerinde olsam direk tekmeyi basarım.. böyle biriyle evlenirsen daha ilk günden mutsuz olursun.. sabret kısmetin elbet gelir seni bulur

Ben ilk paragrafta maddiyatla kafayı bozmuş bu adam dedim fakat sonunu getirince sadece sizi tanımak amaçlı sorduğunu hissettim açıkçası.Banyo olayı biraz abartılı geldi belki fikrini beyan etti ama biraz hızlı olmuş açıkçası yada boboğazlık yaptı o an konfordan ve çocukların durumundan bahsedecem diye gümlemiş .Yani bunu da siz tanıma aşamasında genel durumuna göre tölere edebilirsiniz isterseniz.Neticede oda kendi durumundan da babasının ayırdığı bütçeden de bahsetmiş zaten.

bu kısa sürede seviyorum lafı bana abes geliyor
Ayrıca namaz konusunda size yalan söylediğini düşünüyorum
lafı duşa getirmesi de baska konular acmak için giriş yapmış olduğunu düşündürdü bana
içinize sinmemişse cok da uzatmayın kesin kararı söyleyin bence

Ya zaten içine sinmemiş. Boşver bu adamı bence sen. Davranışları tuhaf geldi bana da ne çıkacağı belli olmaz bu adamdan.

Adam sana baktıkça gözlerinde tl, €, $ görüyo sanırım
Ayrıca günahına girmek istemem ama bence namaz falanda kılmıyo sana şirin görünmek için kıldım diyo
Daha fazla uzatmadan bitir derim daha yolun başındayken yoksa çok başın ağrıyacak gibi görünüyor

evet başta çok rahatsız oldum o da fazla konuşmamaya başladı.. bir yandan da düşünüyorum 2 öğretmen evli olanlar hep şirket. 3 ay sonra 32 olcam.krizdeyim. ortamda tek bekar,konulara fransız kalan benim. karşıma kafa dengi birinin çıkacağının garantisi yok. biraz daha bekar kalırsam daha mutsuz olcam sanki. gerçi bu kişi olunca yalnız duygusu bi nebze azalıyor ama içim de rahat değil
İki lafından biri; para para para... Sizi günde 5, 6 defa arayıp çoğunda maddiyat konuşuyor. Yine de siz bilirsiniz.
evet ben rahatsız olunca konuşmuyor artık ama kişiliğini değiştirmez sonuçta. evlenince cimri olursa diye korktum biraz.
Ayyy bana çok sevimsiz geldi. Evlenmiş olmak için evlenme bence de... Zaten senin aklında da sorular oluşturmuş ki buraya yazmışsın. İçine sinmiyorsa yapma derim
yaza kadar zaman istedim. hemen karar veremem dedim.
o ne biçim yengeç burcu hiç beğenmedim olmaz onla...
evet ilgili ama maddiyatçı bi yengeç sanırım
ben de ne kadarını tolere edebilirim, karar veremedim bu hafta sonu kardeşimle tanıştırayım dedi.. ben tamam dedim.tabi bende kardeşimi götürmeyi düşünüyorum
Ebeveyn banyosu olan bir ev alabilmek için kendisine ortak arıyor gibi .
Gönül rahatlığıyla üstünü çizebilirsin.
öylede.. kimle evlensem ben para vermem sen kendin ev al diyemem. kimi dile getirmez evlenince hadi ev alalım der.
gönül rahatlığı yok hayır da diyemedim, zaten evet hiç diyemiyorum.
öğretmen olunca gelen maaş kartına göz dikiyo

Ne çok yazmışsın
Normalde de böyle detaycı ve çok konuşuyosan ondan mı evlenemedin ki
Şaka tabi ya, hatta herkes evlenmek zorunda değil diyenlerdenim ben. Nasip kısmet olursa olur

işte öğretmen kız olmak böyle bişey.. alıştım sanırım artık eskisi kadar para olaylarına,tepki göstermiyorum.
gelen giden para diyor. geçen yılda biri ekders ne kadar alıyorsun demişti.. o anda terk etmiştim.
namaz konusunda yalan söylemiyor sanırım çünkü kılmadığı zamanlar tembellik ettim diyor.
yalanını hiç yakalamadım.

iyi de evlenince ev alalım demekle,
tanışır tanışmaz maddi birikim ne kadar diye 3 kelimeden 1 inin bu olması aynı şey mi.

Maaş kartı asla verilmemeli. sende hesabını kitabını tutabilecek yaştasın sonuçta.
Giderler hesaplanır
kimin neyi ödeceği paylaştırılır hepsi bu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…