• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evlenemiyorum bi türlü

Çüş ! desem ayıp mı olur şimdi
Daha seni seviyorum bile dememişsin
Adam aylık gelirinizden girmiş, evlilikten çıkmış. Dönmüş dolaşmış yine banka şifresinde bitivermiş evlilik kisvesi adı altındaki cümleler.
Kabızlığa vs. hiç girmeyeyim patavatsız mı hiç mi çekinmiyo bilmem, ilk tanışma zamanları insnalaırn en kibar halidir. Evlenince düşünemiyorum.
Duşa da değinmeden geçemeyecem, fazla gevşek bi tip gibi
Bana pek iyi bi aday gibi gelmedi, tercih senin tabi

Bu adam ruhunuza hitap etmiyor, hiç vakit kaybetmeden bitirin bence görüşmeyin.
Evlendikten sonra bile hesabımda ki parayı sormadı eşim,
evlenmek için evlenmeyin lütfen.
Değerli olan sizsiniz, birikiminiz değil bunu anlayan bir adam illa ki çıkar karşınıza.

Adamın tipi bir anda gözümün önüne geldi :KK70:Avrupa yakası dizinde Burhan Altıntop gibi bişey bu ozaman...
Allah aşkına napacaksınız bu adamla?
Seviyesizce konuşan , paragöz ,yalaka, kendine güveni varmış gibi gözüken ezik bir karakter. Parası olduğunu da hiç düşünmüyorum ayrıca. Ondan etkilendiğinizide düşünmüyorum. Yaşınız genç daha evlenmiş için evlenmiyin.

iyi de evlenince ev alalım demekle,
tanışır tanışmaz maddi birikim ne kadar diye 3 kelimeden 1 inin bu olması aynı şey mi.

Maaş kartı asla verilmemeli. sende hesabını kitabını tutabilecek yaştasın sonuçta.
Giderler hesaplanır
kimin neyi ödeceği paylaştırılır hepsi bu.
ben maaş kartımı vermem dedim. oda zaten internet bankacılığı var ordan ödemeler yapılır. birimizin maaşıyla ev taksiti öderiz birimizinkiyle geçiniriz, zaten sen benim şifremi bilceksin,ben de seninkini.. maaş kartının hiç önemi yok ki dedi
diyecek bişey bulamadım
bu arada sizi sevdim. ben de 31 yaşındayım ve evlenemiyorum:KK16:
dert ortağımsın :)

Boşbogaz ve sığ geldi . Branslariniz ne?
evet banada öyle geldi ama değerlendirmeye çalışıyorum. onun ki sınıf, benim ki matematik

işte öğretmen kız olmak böyle bişey.. alıştım sanırım artık eskisi kadar para olaylarına,tepki göstermiyorum.
gelen giden para diyor. geçen yılda biri ekders ne kadar alıyorsun demişti.. o anda terk etmiştim.
namaz konusunda yalan söylemiyor sanırım çünkü kılmadığı zamanlar tembellik ettim diyor.
yalanını hiç yakalamadım.
karşındakinin kafası başka çalışıyor para para para...
evlenmek olmak içinde böyle biriyle evlenmez başına daha büyük bela sararsın nerdeyse 7 senelik evliyim ortak ihtiyaçlarımız için tabiki ikimizde bişeyler veriyoruz ama kendim içinde para ayırırım eşimde ne kadar ayırdın naptın o parayı diyede ağzını açıp sormaz olması gerekende bu bence

kusura bakma ama adam bana pinti biri gibi geldi

Bu adam ruhunuza hitap etmiyor, hiç vakit kaybetmeden bitirin bence görüşmeyin.
Evlendikten sonra bile hesabımda ki parayı sormadı eşim,
evlenmek için evlenmeyin lütfen.
Değerli olan sizsiniz, birikiminiz değil bunu anlayan bir adam illa ki çıkar karşınıza.
ruhuma hitap etmiyor o yüzden seviyorum diyemiyorum.hatta "seviyorum de diye" ısrar edicek diye telefonlarını bazen açmıyorum
Adamın tipi bir anda gözümün önüne geldi :KK70:Avrupa yakası dizinde Burhan Altıntop gibi bişey bu ozaman...
Allah aşkına napacaksınız bu adamla?
Seviyesizce konuşan , paragöz ,yalaka, kendine güveni varmış gibi gözüken ezik bir karakter. Parası olduğunu da hiç düşünmüyorum ayrıca. Ondan etkilendiğinizide düşünmüyorum. Yaşınız genç daha evlenmiş için evlenmiyin.
etkilenmedim de oluru var mı diye bakıyorum.zaten beğeneceğim biri hiç gelmeycekmiş gibi hissediyorum.
90 binliram var peşinat veririz ev alırız dedi. çok tutumlu, ben parasının olduğunu düşünüyorum.
32 olucam 3-4 ay sonra..

evet başta çok rahatsız oldum o da fazla konuşmamaya başladı.. bir yandan da düşünüyorum 2 öğretmen evli olanlar hep şirket. 3 ay sonra 32 olcam.krizdeyim. ortamda tek bekar,konulara fransız kalan benim. karşıma kafa dengi birinin çıkacağının garantisi yok. biraz daha bekar kalırsam daha mutsuz olcam sanki. gerçi bu kişi olunca yalnız duygusu bi nebze azalıyor ama içim de rahat değil

anlıyorum seni ama inan ki şu adamla evlenirsen bugünlerini mumla ararsın.. biz de eşimle aynı işi yapıyoruz ama maddi durumumuz anca kız isteme nikah döneminde ortaya çıktı öncesinde bi kere bile lafını etmedik.. çocuk yapma yaşı da 45e kadar dayandı yani geç olsun güzel olsun içine bile sinmemiş bir şeye nasıl evet diceksin.. insan konulara fransız kalıyorum diye de evlenmez yahu o arkadaşların gider yenileri gelir ama sen aynı adamla evli kalmış olcaksın. kaldı ki bana göre beni sev diye zorlayan yalvaran insan acizin özgüvensizin tekidir, maddi konuları da geçtim sırf bu yüzden bile uzak durulur böylelerinden.. yine de sen bilirsin burda bir sürü insan fake hesap açıp karşılarındakinin gerçek yüzünü anlamış sen de dene diyemem ama aklında olsun

adamın diyaloğunun %95 i para . matematik öğretmeniymişsin. seni böyle görüyor bu adam

upload_2016-1-14_12-1-44.webp

Son derece itici bir tip.
Görgüsüz mü desem, aç gözlü mü desem yoksa ne konuştuğunu bilmez mi desem bilemedim.
Ama senin de hataların var. Namaza zorlamak gibi.
Eğer böyle bir kriterin varsa senden önce namaz kılan biriyle görüşmeni tavsiye ediyorum.
Namaz zorlamayla olacak bir şey değil. İçten gelmesi lazım.

1,5 ayda böyleyseniz ohooo diyesim geldi
Adama namaz kıldın mı diyosun ( Bence senin sormanda yanlış ,kul ile Allah arasında böyle şeyler )
Adam yine duşa bağlıyo konuyu, iki de bir duş ihtiyacı oluyo herhalde. Hayır olsun :KK48:
Evden de ebeveyn banyosuna ve ard arda duşa girmeye bağlamıştı
Sapıkımsı :KK22:

Adam normal değil, ama sizin de yanlışlarınız var.

Zekatını verdin mi, sabah namazına kalktın mı..sizin için mi yapacak bunları?

Nereli bu arkadaş, öğretmen olmasına rağmen nerede ne konuşulur çok bilmiyor. Para muhabbeti hiç hoş değil, cinsellik için de sizin ağzınızı arıyor sanki. Ne kadar rahatsanız ona göre konuşacak.

Sevgi konusunu bilemedim. Bazı insanlar gerçekten sevgiye aç.

Hemen seviyorum demesi, konuları bir şekilde sekse getirmesi artık o cidden evlilik istiyor belli :)
Kafasında belli bir eş tipi vardır sen ona uyuyorsundur o yüzden seviyorum der yani. Sen değilde ayşe olsaydı muhtemelen ona da seviyorum derdi.
Bir de her gün illa maddiyat konuşması yapıyor musunuz? Üst üste yazınca insana absürt geliyor ama konuşmalar yaygınsa normal bence. Sonuçta yaşınız haliniz belli. Baştan her şeyi konuşmak daha mantıklı geliyor bana.

ben maaş kartımı vermem dedim. oda zaten internet bankacılığı var ordan ödemeler yapılır. birimizin maaşıyla ev taksiti öderiz birimizinkiyle geçiniriz, zaten sen benim şifremi bilceksin,ben de seninkini.. maaş kartının hiç önemi yok ki dedi
diyecek bişey bulamadım
Sende aynı şekilde yanıt veriyorsun aslında
Evlendin de maaş kartına mı kaldı iş ?
Daha 1,5 ayda para pul mevzusuna girmek yersiz deseydin
Ben duygu göremedim hiç, iş ortağı gibi dialoglar

1,5 ayda böyleyseniz ohooo diyesim geldi
Adama namaz kıldın mı diyosun ( Bence senin sormanda yanlış ,kul ile Allah arasında böyle şeyler )
Adam yine duşa bağlıyo konuyu, iki de bir duş ihtiyacı oluyo herhalde. Hayır olsun :KK48:
Evden de ebeveyn banyosuna ve ard arda duşa girmeye bağlamıştı
Sapıkımsı :KK22:

bu yorum çok şeker:KK48::KK48::KK48:

dışkı muhabbetini şimdi okudum yuh diyorum:KK57: kiraz çekirdeğinin çıktığını nasıl görmüş, yaptıktan sonra dönüp inceliyor demek ki tövbe yarabbi:KK57: seninle konuşacak başka konu bulamıyor mu bu adam b.k muhabbeti yapmış. bu adamdan bi cacık olmaz.

Back
X