ben toparladığım için biraz da öyle göründü belki ama parayı da biraz fazla sevdiği gerçekcok para lafi donuyor,bu isten hayir filan gelmez..
özgüven sorunu mu var, yoksa bu işin olmasını çok istediği için mi böyle bilmiyorum.Evet ben de ozguven sorunu yaşadığıni söylemiştim sanirim yaptığım yorumlarda :)
Nazli.erkek sendromu demistim.hatta yanlis hatırlamıyorsam :)))
Bekar kal. Her insan ciftlesecek diye birpek bağıran bi tipe benzemiyo ama eleştirebileceğini düşünüyorum.. bana akşam arayıp sitem etti hiç mi aklına gelmiyorum, neden aramıyosun diye.. evet seviyorum deyip denesem mi acaba ne yapacak.. dermişim. şaka tabi
tam olarak öyle olmadı.. o seni kızkardeşlerimle tanıştırmak istiyorum dedi.zaten annesi vefat etmiş. ben de tamam o zaman ben de annemi getireyim dedim. onun otururken hiç sesi çıkmadı.. ablası sürekli kendi çocuklarını anlattı biz de dinledik. ama itici değillerdi ne kadar kendi çocuklarını anlatsada..
evet buda öyle baya iyi para biriktirmiş.
borcu yok ama borçlanıp ev almak istiyor. öğretmen maaşıyla borçlanmak kolay değil çift maaş olursa alacak. birikimi var baya..
Sende evlenemiyorum diye aglama demişsin ama ben "aaa doğru kişiyi bulmadığı için evlenmemiş ne kadar akıllık etmiş " denen yaşlı bir insan görmedim çevremdehani insan hep genç kalcak olsa neyse.. herşey geliyo aklıma.
tabi böyle düşünüyorum diye duygusuz bi şekilde evleneceğim anlamına gelmiyor ama eskisi gibi hemen kestirip atamıyorum malum yıllar acımasız
En ufacik seyde,ortada bsy yokken bile kalkip suclama yapan insandan korkulur..evet hissetmek istiyorum ama hiç hissedemedim.
oda sanırım yaşım geçiyor evleneyim modunda..
geçen o da seçtiğim pastane için beni suçladı, ben sert çıkınca geri alttan aldı.
dün hissetmiyorum dedim, artık söyliyim bari olmayacak diye..
işte seveceğim ve sevileceğim bi evlilik isterim tabi ki..Baska derdiniz mi yok yaw evlenemiyorum bilmen ne...sanki matah birsey 50 tane sorun tartis uzlasmaya calis, kavga, kv sorunu esimi cok sevmesem ben cokktan bosanirdim. Ama okuzcugumu cok seviyorum. Okuzcugumu tanimasaydim da asla evlenmeye niyetli biri degildim.
Bekarlok sultanlik...net.
hehe cok kullanirim bu tabiri :)))Nazlı erkek sendromu ahahhhh iyiymiş :)
canim ozguven sorunu bu cumlede bile var sitem etmesi mesela - nazli erkek iste yukarıda da bir basladim hic susmadan yazmisim arka arkaya :))))ben toparladığım için biraz da öyle göründü belki ama parayı da biraz fazla sevdiği gerçek
hayırsız işten Allah a sığınıyorum. hayır gelmeyecekse hemen bitsin..
özgüven sorunu mu var, yoksa bu işin olmasını çok istediği için mi böyle bilmiyorum.
sitemli sitemli konuşuyor.. mesela uykunu mu getirdim dedi. ben de evet deyince insan bi yok falan der diyor. ben dobrayım ya ondan dedimkardeşi benim hakkımda "dobra" yorumunda bulunmuş
Yalnizlik guzel kendini mutlu etmeyi bildikten sonra gerçekten keyifli birseyişte seveceğim ve sevileceğim bi evlilik isterim tabi ki..
sevdiğin yanında olan biri demek o kadar güzel bişey ki o kadar soruna rağmen boşanmıyorsunuz
yalnızlık iyi birşey değil tabiki hayırlısı yine de..
Allah başka dert vermesin şuan tek derdim bu
sultanlık bile sıkıyor işte...
baska dertler edin evlenememek dert degil lutufişte seveceğim .ve sevileceğim bi evlilik isterim tabi ki..
sevdiğin yanında olan biri demek o kadar güzel bişey ki o kadar soruna rağmen boşanmıyorsunuz
yalnızlık iyi birşey değil tabiki hayırlısı yine de..
Allah başka dert vermesin şuan tek derdim bu
sultanlık bile sıkıyor işte...
hehe cok kullanirim bu tabiri :)))
Özgüveni düşük nazli tripli erkekleri çekiyorum sanırım artik teşhis koyacak kivama geldim bu tiplerin hepsi ayni sekilde davraniyor: fazla ozur diler nolur sans ver der hemen baglanirlar ama aslinda analarina aşırı bagimlidirlar, alt benliklerinde anneyle olan yakin ilişkilerindn dolayi onlara anne gibi kosulsuz kendini adayacak kadini aradiklarini dusunuyorum
En ufak bir olumsuzluk sezsinler hemen " sen soylesin zaten" diye karsisindakini suclar ya da " sen beni sevmiyor musun ya da neden aramadin" diye trip atarlar
canim ozguven sorunu bu cumlede bile var sitem etmesi mesela - nazli erkek iste yukarıda da bir basladim hic susmadan yazmisim arka arkaya :))))
bana da zaman zaman geliyor.. senin teşihisine katılıyorum, bana güvenmiyomusun, beni sevmiyomusun cümleleri var fazlasıylaa..Yalnizlik guzel kendini mutlu etmeyi bildikten sonra gerçekten keyifli birsey
Ha insan sevmek ve sevilmek istiyor bu konuda sana hak veriyorum ama olmuyorsa da zorlama ben mesela bu tip bir erkekle görüşsem en fazla iki hafta veririm o da her gun gorusememe durumunu hesaba kattığım icin. Ikinci haftada zaten daral gelir sıkıldım der bırakırım :)))
Yani diyeceğim o ki zorlama bir hissiyatin olsa dene ugras derdim ama sen de sıkılmışsin yazik etme ikinize de
Her şeyi bir kenara bırak.
Sen bu adamı sevmiyorsun.
Sevmen de çok zor gözüküyor.
Sevmediğin bir yemeği ömür boyu yiyebilir misin ?
Sevmediği birinin her hareketi batar.
Her olay kavgaya döner.
Sevdiğin insanları ufak kusurlarını görmezsin.
Hakkında hayirlisi olsun canimbana da zaman zaman geliyor.. senin teşihisine katılıyorum, bana güvenmiyomusun, beni sevmiyomusun cümleleri var fazlasıylaa..
çok teşekkür ederim fikirlerin ve yorumların için
evet sevmeyince yüz ifadesi bile batıyo ,haklısın
teşekkürler..
Tüm yorum yapanlara teşekkür ediyorum
yukarıda anlattığın tipik yengeç erkeğihehe cok kullanirim bu tabiri :)))
Özgüveni düşük nazli tripli erkekleri çekiyorum sanırım artik teşhis koyacak kivama geldim bu tiplerin hepsi ayni sekilde davraniyor: fazla ozur diler nolur sans ver der hemen baglanirlar ama aslinda analarina aşırı bagimlidirlar, alt benliklerinde anneyle olan yakin ilişkilerindn dolayi onlara anne gibi kosulsuz kendini adayacak kadini aradiklarini dusunuyorum
En ufak bir olumsuzluk sezsinler hemen " sen soylesin zaten" diye karsisindakini suclar ya da " sen beni sevmiyor musun ya da neden aramadin" diye trip atarlar
canim ozguven sorunu bu cumlede bile var sitem etmesi mesela - nazli erkek iste yukarıda da bir basladim hic susmadan yazmisim arka arkaya :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?