ben maaş kartımı vermem dedim. oda zaten internet bankacılığı var ordan ödemeler yapılır. birimizin maaşıyla ev taksiti öderiz birimizinkiyle geçiniriz, zaten sen benim şifremi bilceksin,ben de seninkini.. maaş kartının hiç önemi yok ki dediiyi de evlenince ev alalım demekle,
tanışır tanışmaz maddi birikim ne kadar diye 3 kelimeden 1 inin bu olması aynı şey mi.
Maaş kartı asla verilmemeli. sende hesabını kitabını tutabilecek yaştasın sonuçta.
Giderler hesaplanır
kimin neyi ödeceği paylaştırılır hepsi bu.
dert ortağımsın :)bu arada sizi sevdim. ben de 31 yaşındayım ve evlenemiyorum
evet banada öyle geldi ama değerlendirmeye çalışıyorum. onun ki sınıf, benim ki matematikBoşbogaz ve sığ geldi . Branslariniz ne?
karşındakinin kafası başka çalışıyor para para para...işte öğretmen kız olmak böyle bişey.. alıştım sanırım artık eskisi kadar para olaylarına,tepki göstermiyorum.
gelen giden para diyor. geçen yılda biri ekders ne kadar alıyorsun demişti.. o anda terk etmiştim.
namaz konusunda yalan söylemiyor sanırım çünkü kılmadığı zamanlar tembellik ettim diyor.
yalanını hiç yakalamadım.
ruhuma hitap etmiyor o yüzden seviyorum diyemiyorum.hatta "seviyorum de diye" ısrar edicek diye telefonlarını bazen açmıyorumBu adam ruhunuza hitap etmiyor, hiç vakit kaybetmeden bitirin bence görüşmeyin.
Evlendikten sonra bile hesabımda ki parayı sormadı eşim,
evlenmek için evlenmeyin lütfen.
Değerli olan sizsiniz, birikiminiz değil bunu anlayan bir adam illa ki çıkar karşınıza.
etkilenmedim de oluru var mı diye bakıyorum.zaten beğeneceğim biri hiç gelmeycekmiş gibi hissediyorum.Adamın tipi bir anda gözümün önüne geldiAvrupa yakası dizinde Burhan Altıntop gibi bişey bu ozaman...
Allah aşkına napacaksınız bu adamla?
Seviyesizce konuşan , paragöz ,yalaka, kendine güveni varmış gibi gözüken ezik bir karakter. Parası olduğunu da hiç düşünmüyorum ayrıca. Ondan etkilendiğinizide düşünmüyorum. Yaşınız genç daha evlenmiş için evlenmiyin.
evet başta çok rahatsız oldum o da fazla konuşmamaya başladı.. bir yandan da düşünüyorum 2 öğretmen evli olanlar hep şirket. 3 ay sonra 32 olcam.krizdeyim. ortamda tek bekar,konulara fransız kalan benim. karşıma kafa dengi birinin çıkacağının garantisi yok. biraz daha bekar kalırsam daha mutsuz olcam sanki. gerçi bu kişi olunca yalnız duygusu bi nebze azalıyor ama içim de rahat değil
Sende aynı şekilde yanıt veriyorsun aslındaben maaş kartımı vermem dedim. oda zaten internet bankacılığı var ordan ödemeler yapılır. birimizin maaşıyla ev taksiti öderiz birimizinkiyle geçiniriz, zaten sen benim şifremi bilceksin,ben de seninkini.. maaş kartının hiç önemi yok ki dedi
diyecek bişey bulamadım
1,5 ayda böyleyseniz ohooo diyesim geldi
Adama namaz kıldın mı diyosun ( Bence senin sormanda yanlış ,kul ile Allah arasında böyle şeyler )
Adam yine duşa bağlıyo konuyu, iki de bir duş ihtiyacı oluyo herhalde. Hayır olsun
Evden de ebeveyn banyosuna ve ard arda duşa girmeye bağlamıştı
Sapıkımsı
Sende aynı şekilde yanıt veriyorsun aslında
Evlendin de maaş kartına mı kaldı iş ?
Daha 1,5 ayda para pul mevzusuna girmek yersiz deseydin
Ben duygu göremedim hiç, iş ortağı gibi dialoglar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?