- 17 Kasım 2015
- 3.982
- 3.556
- 83
- 37
ebeveyn banyo önemli vay kvleyle otranlarin halineEbeveyn banyosu olan bir ev alabilmek için kendisine ortak arıyor gibi .
Gönül rahatlığıyla üstünü çizebilirsin.
fazla secici olmayin benimde arkdadlarimin cogu bekar .hepimiz mezunuz yok oyle olsun boyl olsun diye diye yaslari gecti simdide hepsi depresyonda. yas gectikce tanismakta zorlasiyorYaslarimiz yakin meslekler de ayni bence bende ki kotu kader sende olsa ozaman yikilirdin herhalde karsina hic kimsenin cikmamasi daha kotu senin en azindan deneyimlerin oluyor.Ya ben hic evlenemeyecegim.
görüşmekte sıkıcı oluyor, düzgün biri çıkmadıktan sonra..Yaslarimiz yakin meslekler de ayni bence bende ki kotu kader sende olsa ozaman yikilirdin herhalde karsina hic kimsenin cikmamasi daha kotu senin en azindan deneyimlerin oluyor.Ya ben hic evlenemeyecegim.
yaş ilerledikçe zor oluyor, depresyon başlıyor, ben de o yüzden değerlendirmeye çalıştımfazla secici olmayin benimde arkdadlarimin cogu bekar .hepimiz mezunuz yok oyle olsun boyl olsun diye diye yaslari gecti simdide hepsi depresyonda. yas gectikce tanismakta zorlasiyor
ben yengeç birini tanımadan önce hep yengeç birisiyle iyi anlaşacağımı düşünürdüm ama onunla kafa yapımız uymuyor sanırım.Buarada benim esim yengec. Elinde olsa dünyayi serecek önüme. Asiri romantik. Evde müsteregiz. Bende calisiyorum oda. Cok seviyor beni ve ben hissediyorum. Hissetmesem evlenmezdim. Yanliz ben hem sevgiyle hem mantikla evlendim. Ve yasa takilma ben 34 yasinda evlendim. Iyikide gec evlenmisim
zorlada olmaz degerlendirdin sevmedin belli ztnyszdiklandan sif evlenmek icinde evlenilmez. bu ara bende yengecleri hic sevmemgörüşmekte sıkıcı oluyor, düzgün biri çıkmadıktan sonra..
ssenin karşına böyle biri çıksa değerlendirir miydin?
yaş ilerledikçe zor oluyor, depresyon başlıyor, ben de o yüzden değerlendirmeye çalıştım
ben yengeç birini tanımadan önce hep yengeç birisiyle iyi anlaşacağımı düşünürdüm ama onunla kafa yapımız uymuyor sanırım.
Bu burclara fazla takilmayin bence. O cocugun sorunu burcu degil huyu. Benim esim savurgan mesela. Ha cok parasi olmasini ister tabi herkes gibigörüşmekte sıkıcı oluyor, düzgün biri çıkmadıktan sonra..
ssenin karşına böyle biri çıksa değerlendirir miydin?
yaş ilerledikçe zor oluyor, depresyon başlıyor, ben de o yüzden değerlendirmeye çalıştım
ben yengeç birini tanımadan önce hep yengeç birisiyle iyi anlaşacağımı düşünürdüm ama onunla kafa yapımız uymuyor sanırım.
Ben herzaman söylemisimdir evlenmek icin evlenmem diye. Buyuzdende gec evlendim. Is cocugum olsuna gelince..bende istiyorum ama bu konuda Allah vermiyor. Yani inanin hayirlisi olsun diyin. Cidden ben evlenmezdim eger bilsem esim bana deger vermiyor yeterunce. Ben herzaman deger veren adam olacak yoksa evlenmem diyordumSoyle soyliyeyim karsima bir daha hic secenek cikmayacagini bildigim icin evet onunla evlenirdim cunku cocugum olsun yuvam olsun istiyorum sevmeye calisirdim .Yillardir yalnizim ve bu cok zor insanlarin evlimisin ,nisan varmi dediklerinde bekar oldugumu duyunca olsun kizim diye teselli vermeleri canimi yakiyor.Ben hic bir zaman secici de olmadim zaten secenek cikmadi karsima ki seceyim .Evlenemiyorum ne gorucu gelir n de tanismak isteyen sadece bakan erkeklerle dolu etrafim guzellik yetmiyor bende eksik olan birseyler var hic birseyi belli edememe karsi tarafa disardan soguk,ciddi gorunmek belki de baska seyler neyse ozet evlenirdim.
evet değerlendirmeyince de yanlız kalınca pişman oluyorum. şimdi en azından denedim olmaz diyorum.zorlada olmaz degerlendirdin sevmedin belli ztnyszdiklandan sif evlenmek icinde evlenilmez. bu ara bende yengecleri hic sevmem
evet huy bencede..Bu burclara fazla takilmayin bence. O cocugun sorunu burcu degil huyu. Benim esim savurgan mesela. Ha cok parasi olmasini ister tabi herkes gibi
ama geleceği bilemezsin ki.. benim de karşıma kimse çıkmaz diye düşünsem evlenirim heralde. ama Allah tan umudumu kesmiyorum. o teselliler, o eksiklik hissi benim de canımı yakıyor çabam da o yüzden heralde.. gelenler hep sorunlu.. sevmeden de çok zor.. belli olmaz hiç bir şey karşımıza çıkar inşallah uygun insan. benim karşıma çıkanlarda yordu beni..Soyle soyliyeyim karsima bir daha hic secenek cikmayacagini bildigim icin evet onunla evlenirdim cunku cocugum olsun yuvam olsun istiyorum sevmeye calisirdim .Yillardir yalnizim ve bu cok zor insanlarin evlimisin ,nisan varmi dediklerinde bekar oldugumu duyunca olsun kizim diye teselli vermeleri canimi yakiyor.Ben hic bir zaman secici de olmadim zaten secenek cikmadi karsima ki seceyim .Evlenemiyorum ne gorucu gelir n de tanismak isteyen sadece bakan erkeklerle dolu etrafim guzellik yetmiyor bende eksik olan birseyler var hic birseyi belli edememe karsi tarafa disardan soguk,ciddi gorunmek belki de baska seyler neyse ozet evlenirdim.Bir de derler ogretmenin isteyeni cok olur o tez bende curuyor iste nasil bur kadermis benimkisii
ben de öyle diyorum, değer versin ama aynı zamna da da kafa yapım uysun mutlu olayım, sohbet muhabbetim olsun..Ben herzaman söylemisimdir evlenmek icin evlenmem diye. Buyuzdende gec evlendim. Is cocugum olsuna gelince..bende istiyorum ama bu konuda Allah vermiyor. Yani inanin hayirlisi olsun diyin. Cidden ben evlenmezdim eger bilsem esim bana deger vermiyor yeterunce. Ben herzaman deger veren adam olacak yoksa evlenmem diyordum
Tabiki canim. Mantikda uyacak. Biliyormusun evlat istiyorum ama hayirli degilsede olmasin. Biara üzülüyordum ama susira üzülmüyorum. Tedsvilerime bakiyorum. Olursa olur olmazsa yirtamayiz kendimizi. Herkese iyi geceler Arkadaslar.evet değerlendirmeyince de yanlız kalınca pişman oluyorum. şimdi en azından denedim olmaz diyorum.
evet huy bencede..
ama geleceği bilemezsin ki.. benim de karşıma kimse çıkmaz diye düşünsem evlenirim heralde. ama Allah tan umudumu kesmiyorum. o teselliler, o eksiklik hissi benim de canımı yakıyor çabam da o yüzden heralde.. gelenler hep sorunlu.. sevmeden de çok zor.. belli olmaz hiç bir şey karşımıza çıkar inşallah uygun insan. benim karşıma çıkanlarda yordu beni..
evlensem diyorum, evlendikten sonra ne olcak, evlenmesen o daha zor..
ben de öyle diyorum, değer versin ama aynı zamna da da kafa yapım uysun mutlu olayım, sohbet muhabbetim olsun..
Allah evlatta versin inşallah
Her sey o kadar zor ki inan gelecegi dusunmekten biktim.Bulamadim sevdigimi sevilemedim hic nasil bir duygu bilmiyorum hic bilemeyecegim bildigim tek sey de bu .Evlenememek cok kotu eve gidersin bir ses yok ,konusmak istersin ama susmak zorun da kalirsin,yedigin yemegin ne tadi olur ne tuzu biktim ben bu hayattan.Ben herzaman söylemisimdir evlenmek icin evlenmem diye. Buyuzdende gec evlendim. Is cocugum olsuna gelince..bende istiyorum ama bu konuda Allah vermiyor. Yani inanin hayirlisi olsun diyin. Cidden ben evlenmezdim eger bilsem esim bana deger vermiyor yeterunce. Ben herzaman deger veren adam olacak yoksa evlenmem diyordum
isyan etme kaç yaşındasın,Her sey o kadar zor ki inan gelecegi dusunmekten biktim.Bulamadim sevdigimi sevilemedim hic nasil bir duygu bilmiyorum hic bilemeyecegim bildigim tek sey de bu .Evlenememek cok kotu eve gidersin bir ses yok ,konusmak istersin ama susmak zorun da kalirsin,yedigin yemegin ne tadi olur ne tuzu biktim ben bu hayattan.
lily86 çok teşekkür ederim hepsini okumuşsun. ona göre çalışıyorsan yardım etmeli.Canim ben en son cuma okumuştum konunu aradaki tum sayfaları okudum pastanedeki muhabbet de sıkıcı gecmis bence bir an önce al karsina bu is olmayacak de ama en net haliyle
Hayat musterekligine gelince sen ev hanimi da olsan ev islerinde yardim etmesi gerekir yeri geldiğinde bunun hastaligi hamileligi var
Ben daha önce ne yorum yapmistim hatirlamiyorum ama senin son 15 sayfada yazdıklarına bakinca adam hakkindaki dusuncem: nazli erkek sendromu
Nazli tripli maddiyatci aman aman uzak dur en net haliyle gorusmek istemiyorum de anneni bahane etme direkt soyle sana annem hakkında bişey demedim ama tavirlarindan kendimi degersiz hissettim annem misafirindi ama hic ilgilenmedin ben aile iliskilerine önem veririm ama sen kendi ailenle ilgilenmekten bizi umursamadin diyebilirsin
Ona maaşlı ama aynı zamanda onu pispislayacak devamli alttan alip anlayis gosterecek es lazım
Ben suna inanirim esten once iyi iki dost olabilmeli insan, kimse olmadiginda her konuda rahatca muhabbet edecegin eglenebilecegin kişi olmali sen bunu hissetmiyorsun
F freeware annenle tanıştırmak bu ilişkiyi bir adım daha ileriye taşımaktır. o kadar çok insan sana bu adamla mutsuz olacağını söyledi ki, ben de dahil, sen sanırım yine bildiğini okudun:) hem annenle tanıştırıp hem de anneni bahane edip olmayacağını söylemek hiç doğru değil. madem olmayacaktı niye annenle tanıştırdın? sen o insanı gitgide daha çok ümitlendiriyorsun. ona da yazık. her ne kadar hesapçı patavatsız maddiyatçı vs de olsa evlemek istiyor bu insan belli, o ya da bu sebeplerle sonuçta bir yuva kurmak istiyor. bence kararını ver ya devam et ya bitir.
evet haklısın..ama 2-3 haftadır tanıştırmak istiyor kız kardeşleriyle ,ben de annemi götürdüm... annem de olumsuz yorum yapar belki dedim :)
akşam beni seviyormusun dedi, hadi sevdiğini söyle dedi.. yalan söylemek istemiyorum dedim.. herhangi bişey hissetmiyorum dedim. hani bırakma hazırlığı olarak. ama o sabah ilk fırsatta aradı ve beni sevdiğini yine söyledi.
madem bu kadar seviyor biraz daha mı düşünsem dedim ..
Esten once iki iyi dost olabilmek.. Esinin ayni zamanda en yakinin olmasi.. Birlikte gulebilmek.. En muhimi bu bence de..Canim ben en son cuma okumuştum konunu aradaki tum sayfaları okudum pastanedeki muhabbet de sıkıcı gecmis bence bir an önce al karsina bu is olmayacak de ama en net haliyle
Hayat musterekligine gelince sen ev hanimi da olsan ev islerinde yardim etmesi gerekir yeri geldiğinde bunun hastaligi hamileligi var
Ben daha önce ne yorum yapmistim hatirlamiyorum ama senin son 15 sayfada yazdıklarına bakinca adam hakkindaki dusuncem: nazli erkek sendromu
Nazli tripli maddiyatci aman aman uzak dur en net haliyle gorusmek istemiyorum de anneni bahane etme direkt soyle sana annem hakkında bişey demedim ama tavirlarindan kendimi degersiz hissettim annem misafirindi ama hic ilgilenmedin ben aile iliskilerine önem veririm ama sen kendi ailenle ilgilenmekten bizi umursamadin diyebilirsin
Ona maaşlı ama aynı zamanda onu pispislayacak devamli alttan alip anlayis gosterecek es lazım
Ben suna inanirim esten once iyi iki dost olabilmeli insan, kimse olmadiginda her konuda rahatca muhabbet edecegin eglenebilecegin kişi olmali sen bunu hissetmiyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?