evlenemiyorum bi türlü

burdan bakılınca uyumsuz bir çift gibi görünüyorsunuz. evlenmek için de evlenilmez ki canım

çok iyi değerlendirmişsin teşekkür ederim. eskiye nazaran daha çok çabalasa da hala sevmiyorum.. aynen senin dediğin gibi oda artık evlenmek istiyor uygun aday...
ve benimkini de çok iyi teşhis etmişsin umutsuzluk var.. boşluktan çok umutsuzluk..
burdan bakılınca uyumsuz bir çift gibi görünüyorsunuz. evlenmek için de evlenilmez ki canım
doğru öyle, bakalım zaman ne gösterecek. artık adını koyalım dedi. ben hazır değilim, daha bişey hissetmiyorum dedim.
Bence gercekten sevmiyor. Saniyor sevdigini.
olabilir, kardeşini çok seviyor mesela, onu anlatırken gözlerinin içi parlıyor

Malini mülkünü bilmek istemis. Pek ince düsünceli canim )) bide sürekli kendinden bahsediyor...cokkk sihiciiii

Canim bak kesinlikle net olmalisin bu adamdan es olmaz maksadi sadece evlenmek ve karsisindaki onun kafasindaki profile uyuyorsa mantiken tamam evlenelim gitsin modunda
sense hissetmek istiyorsun
Kadinlar duygusal.erkekler mantiksal.derler ya her ne kadar genellemeleri sevmesem.de en özet haliyle durum bu
Herseyi alttan alip devamli özür dileyen erkekten bence koca olmaz cunku hata yaparsin zamanla ozur dilersin biter devamli özür dilemesi agiz aliskanligina dönüşür zamanla hic ozur dilemez sorumlulugu sana yukler sen soylesin boylesin diye
nereden biliyorsun dersen kisa sureli bir görüşmem oldu bu tur sozde devamli alttan alan sonra da olayi hakarete vardirip beni suclu ilan eden biriydi kadini hem maddi geliri olmasi gerekn hem de ev islerini 4 4luk yapmasini bekledigi ezik erkek tipleri turedi son zamanlarda ve benzer tipler cikar benim de karşıma

Esten once iki iyi dost olabilmek.. Esinin ayni zamanda en yakinin olmasi.. Birlikte gulebilmek.. En muhimi bu bence de..
Evet ben de buna inanirim hani eskilerin "karı koca muhabbeti" dediği şey

Son düzenleme:

evet hissetmek istiyorum ama hiç hissedemedim.
oda sanırım yaşım geçiyor evleneyim modunda..
geçen o da seçtiğim pastane için beni suçladı, ben sert çıkınca geri alttan aldı.
dün hissetmiyorum dedim, artık söyliyim bari olmayacak diye..

soyle ama yüzyüze görüşün bir de bak pastane konusunda suclamis bu adam simdi senin ilgini sevgini kazanmaya çalışıyor o yuzden alttan alıyor ama bir kere evet de seviyorum de bak o zaman iş lackalasacak sana cani sıkılınca bağırma hakkini ya da seni yerme hakkını kendinde bulacak ha adami tanimiyorum önyargılı olmamak lazim ama sayfalar dolusu okuduklarim ve benzer tiplerle karsilasmalarin bende bıraktığı izlenimlere dayanarak yanılmadigimi düşünüyorum.

Cocuk kraliyat ailesinden gibi davranyor. Kendini istanbul sosyetedemi saniyor acaba

bende yengeç burcuyum:) bende elimde varsa vermeyi çok severim...ama yani tanıdığım yengeç erkekleri genelde biraz eli sıkıydı.ki bunlar çok yakın dostlarım oluyorlar tanık oluyorum suratlarına da söylemişimdir:)

Sindirim sistemi ve cikisi ile soylediklerini tum dunya insani icin gecerli hepimiz diskiliyoruz ve osuruyoruz. Bunu dile getirmek senin yaninda rahat ettigini gosterir. Bana hic garip gelmez.
Tek sıkınti para neden bu kadar para? Borcu mu var acaba da evendiginizde senin borcun benim borcum dedirtip odetecek?
Kiii seni kredi cekme gibi goruyorsa bile siz ayri dunyalarin insanisiniz. Bu is olmaz.
İkinizde birbirinizen kavarak uzaklasin.
Sende evlenemiyotum.diye aglams cok sacma. Dogru kisiyi bulmadan evlenmek mukemmel bir hatadir. Sadece evlenmek icin evlenmek ultra mukemmel hatadir.
Dogru kisiyi bulmadan evlenmemek insanin dunyada yaptigi en super muhtesem dogrudur

Baska derdiniz mi yok yaw evlenemiyorum bilmen ne...sanki matah birsey 50 tane sorun tartis uzlasmaya calis, kavga, kv sorunu esimi cok sevmesem ben cokktan bosanirdim. Ama okuzcugumu cok seviyorum. Okuzcugumu tanimasaydim da asla evlenmeye niyetli biri degildim.
Bekarlok sultanlik...net.

çoook teşekkür ederim lilycim :) yalnız bu ne arkadaş deplasmana yalnız gitmekten korkmuş toplamış bütün mahalleyi.. özgüven yok yani bu adamda ben daa önce de söledim
Evet ben de ozguven sorunu yaşadığıni söylemiştim sanirim yaptığım yorumlarda :)
Nazli.erkek sendromu demistim.hatta yanlis hatırlamıyorsam :)))

pek bağıran bi tipe benzemiyo ama eleştirebileceğini düşünüyorum.. bana akşam arayıp sitem etti hiç mi aklına gelmiyorum, neden aramıyosun diye.. evet seviyorum deyip denesem mi acaba ne yapacak.. dermişim. şaka tabi

Annesiyle buluşmuslar adam da kardeslerini getirmis daha çok kardeşleri uzerinde muhabbet dönmüş adam kardeslerini ovmekten kizin annesiyle ilgilenmemis bile
tam olarak öyle olmadı.. o seni kızkardeşlerimle tanıştırmak istiyorum dedi.zaten annesi vefat etmiş. ben de tamam o zaman ben de annemi getireyim dedim. onun otururken hiç sesi çıkmadı.. ablası sürekli kendi çocuklarını anlattı biz de dinledik. ama itici değillerdi ne kadar kendi çocuklarını anlatsada..
çoook teşekkür ederim lilycim :) yalnız bu ne arkadaş deplasmana yalnız gitmekten korkmuş toplamış bütün mahalleyi.. özgüven yok yani bu adamda ben daa önce de söledim

evet buda öyle baya iyi para biriktirmiş.

borcu yok ama borçlanıp ev almak istiyor. öğretmen maaşıyla borçlanmak kolay değil çift maaş olursa alacak. birikimi var baya..
Sende evlenemiyorum diye aglama demişsin ama ben "aaa doğru kişiyi bulmadığı için evlenmemiş ne kadar akıllık etmiş " denen yaşlı bir insan görmedim çevremde hani insan hep genç kalcak olsa neyse.. herşey geliyo aklıma.
tabi böyle düşünüyorum diye duygusuz bi şekilde evleneceğim anlamına gelmiyor ama eskisi gibi hemen kestirip atamıyorum malum yıllar acımasız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…