evlenemiyorum ve çok üzülüyorum :(((

Nasip kısmet hayırlısı olsun . Hayırsız olup erken olacağina geç olup hayırlı olması daha iyidir.
Bir Gülcan abla vardı ama 33 yaşındaydi ve guzel de olmasınà rağmen bir turlu evlenemiyordü. Zamanında Nasip lerin açık olduğu dönem o istememiş sonra da zaten durmuş. Hani olurya isteyenler birden olur sonra durulur... herneyse 38 yaşında evlendi hemde eşi de kendi dengi seviyesinde ve yakışıklı ve kendinden 2 yaş büyüktü kocasi. Ve tanışma Olayİda birine oturmaya gidiyorlar oraya misafir geliyor .. derken kendi o an göz göze gelip çarpılma eylemi oluyor .
Kimse aracı falan olmuyor misafir gittikleri evde denk geliyorlar . Çocukları falan var ve maşallah çok güzel bir yuvası var...
Nasibini bekle kimbilir ne kadar güzellikler seni bekliyor.
Şahsen ben bekar arkadaşlarımla görüşmeyi daha çok seviyorum. Çünki bende çocuk evli arkadaşlarımda çocuk kreşe dönüyor . Bekar arkadaşlarımla daha rahat kafam oluyor. Gerci onlarinda bazen benimkileri kafasi kaldirmiyor hissediyorum😁 hep birlikte bir araya gelince bekarlar çabuk kalkar kafa kalmıyor kizlarda🙈 üzülme hiç hersey güzel olur. Ve evli arkadaşlarınla görüşmeye çekinme git En son rahatsız olucak lari kişi sen olursun emin ol.

Sevgili konu sahibi;
Bende 33 yaşında bekarım.
Sizi en iyi ben anlıyorum. Eskiden bende böyleydim.
Ama bir süre sonra gördüm ki istedikçe çok istedikçe olmuyor. Akışına bırakmak lazım.

Ne zaman olsa da olur önemli olan benim düşüncesine girdim karşıma erkek arkadaşım cıktı. Şimdi maşallah güzel bir ilişkim var.🙏

Ben beklentiyi kesince oldu. Beklenti = Hayalkırıklığı dir. Kıyaslama yapmayı lütfen bırakın. Benimde yaşıtım kuzenlerimin 2. Çocukları oldu. Kimisi hamile.
Onların hayat akışı da öyleymiş. Geç olsun güzeli olsun.
Olmazsa da vardır bunda bir iyilik demek lazım.

Bu evlilik kader kısmet. Benim cok sosyal ama evlenmemiş arkadaşlarım var. Bu sosyallikle değil.
Kalplerin ısınması lazım. Bu sadece sizin elinizde değil. Karşınızdakinin kalbine hükmedemezsiniz.
Olmayacaksa olmaz.

Siz dua edin. Gerisini bırakın.. Tabi tanışmak isteyen olursa tanışın. Ama illa olmalı durumuna girip tuttturunca olmuyor..

Bir de boşanmış ama çocuksuz birilerine de sans verebilirsiniz. Her evlenip ayrılan öcü değil.
Çocuğu varsa istemezsiniz bende yerinizde olsam istemem. Ama çocuksuz biriyse neden olmasın?

Özetle bu iş kısmet işi. Öyle güzellik, eğitim vs çok etkili değil. Nasip meselesi. Beklentiyi sıfırlayın.
Ne kadar kendinizi kasarsaniz illa olmalı derseniz olmaz. Kıyası da bırakın.
Bu kiyasin sonu yok.
Beklentisiz kalın..

Beklenti insanı üzer.
Allah güzel biriyle sizi karşılaştırsın.🙏

Son düzenleme:
bir de demek istediğim bir sey var. açıkçası sevmediğim bir öğretmen hanım vardı. geçen sene ocak ayında eşinden boşandı. biz artık evlenmez falan diye düşünürken şak ağustosta üniversitedeyken sevdiği adamla evlendi. burada demek istediğim siz de böyle bi üniversite arkadaşlarınıza mı baksanız ne durumdalar. tabii beni yanlış anlamayın belki olur mu olur nasip nereden gelir belli olmaz

bir de demek istediğim bir sey var. açıkçası sevmediğim bir öğretmen hanım vardı. geçen sene ocak ayında eşinden boşandı. biz artık evlenmez falan diye düşünürken şak ağustosta üniversitedeyken sevdiği adamla evlendi. burada demek istediğim siz de böyle bi üniversite arkadaşlarınıza mı baksanız ne durumdalar. tabii beni yanlış anlamayın belki olur mu olur nasip nereden gelir belli olmaz
Çok mantıklı. Sertap erener in sevgilisi lise aşkı için terketmişti. Sosyal medyadan okul gruplarınıza bakın. Hem paylaşacak daha çok şey olur.

Bence sürekli bunu düşününce olmaz. Biraz salarsan kendini zaten kendiliğinden su yolunu bulur.. Ben hep derim olumlu düşünün olumlu olsun. Hep böyle olmamasınj düşünürsen sürekli böyle gider

o kadar sinirlendimki anlatamam. sen bu kadar ucuz musun ya dedim. madem gözün dışarıda benim neden zamanımı alıyorsun terbiyesizler
kesinlikle cok haklısınız. ben de öyle dusunuyorum. hadi karsındakini dusunmuyorsun, kendine nasıl yakıstırıyorsun yani. öyle kızların fotografında like ının bulunması bile acayip mide bulandırıcı bir sey

Nasip kısmet hayırlısı olsun . Hayırsız olup erken olacağina geç olup hayırlı olması daha iyidir.
Bir Gülcan abla vardı ama 33 yaşındaydi ve guzel de olmasınà rağmen bir turlu evlenemiyordü. Zamanında Nasip lerin açık olduğu dönem o istememiş sonra da zaten durmuş. Hani olurya isteyenler birden olur sonra durulur... herneyse 38 yaşında evlendi hemde eşi de kendi dengi seviyesinde ve yakışıklı ve kendinden 2 yaş büyüktü kocasi. Ve tanışma Olayİda birine oturmaya gidiyorlar oraya misafir geliyor .. derken kendi o an göz göze gelip çarpılma eylemi oluyor .
Kimse aracı falan olmuyor misafir gittikleri evde denk geliyorlar . Çocukları falan var ve maşallah çok güzel bir yuvası var...
Nasibini bekle kimbilir ne kadar güzellikler seni bekliyor.
Şahsen ben bekar arkadaşlarımla görüşmeyi daha çok seviyorum. Çünki bende çocuk evli arkadaşlarımda çocuk kreşe dönüyor . Bekar arkadaşlarımla daha rahat kafam oluyor. Gerci onlarinda bazen benimkileri kafasi kaldirmiyor hissediyorum😁 hep birlikte bir araya gelince bekarlar çabuk kalkar kafa kalmıyor kizlarda🙈 üzülme hiç hersey güzel olur. Ve evli arkadaşlarınla görüşmeye çekinme git En son rahatsız olucak lari kişi sen olursun emin ol.
inşallah bana da nasip olur mutlu bir evlilik doğru kişiyle :( bu konuda çok şanssızım

Sevgili konu sahibi;
Bende 33 yaşında bekarım.
Sizi en iyi ben anlıyorum. Eskiden bende böyleydim.
Ama bir süre sonra gördüm ki istedikçe çok istedikçe olmuyor. Akışına bırakmak lazım.

Ne zaman olsa da olur önemli olan benim düşüncesine girdim karşıma erkek arkadaşım cıktı. Şimdi maşallah güzel bir ilişkim var.🙏

Ben beklentiyi kesince oldu. Beklenti = Hayalkırıklığı dir. Kıyaslama yapmayı lütfen bırakın. Benimde yaşıtım kuzenlerimin 2. Çocukları oldu. Kimisi hamile.
Onların hayat akışı da öyleymiş. Geç olsun güzeli olsun.
Olmazsa da vardır bunda bir iyilik demek lazım.

Bu evlilik kader kısmet. Benim cok sosyal ama evlenmemiş arkadaşlarım var. Bu sosyallikle değil.
Kalplerin ısınması lazım. Bu sadece sizin elinizde değil. Karşınızdakinin kalbine hükmedemezsiniz.
Olmayacaksa olmaz.

Siz dua edin. Gerisini bırakın.. Tabi tanışmak isteyen olursa tanışın. Ama illa olmalı durumuna girip tuttturunca olmuyor..

Bir de boşanmış ama çocuksuz birilerine de sans verebilirsiniz. Her evlenip ayrılan öcü değil.
Çocuğu varsa istemezsiniz bende yerinizde olsam istemem. Ama çocuksuz biriyse neden olmasın?

Özetle bu iş kısmet işi. Öyle güzellik, eğitim vs çok etkili değil. Nasip meselesi. Beklentiyi sıfırlayın.
Ne kadar kendinizi kasarsaniz illa olmalı derseniz olmaz. Kıyası da bırakın.
Bu kiyasin sonu yok.
Beklentisiz kalın..

Beklenti insanı üzer.
Allah güzel biriyle sizi karşılaştırsın.🙏
hiçbir zaman kıyas ve beklenti içinde biri olmadım ki zaten.sadece dengin biri olsun karşılıklı kapllerimiz birbirimize çarpsın istedim. daha önceki arkadaşa yazmıştım son sevgilim evlenip boşanmıştı ama ayrılık sebebi olarak eski eşi için söyledikleri yalan çıktı. demek istediğim bir evlilik bittiyse genelde erkekte sorun olduğunu ve kadını üzdüğüne çok ez şahit oldum. bir kadın kolay kolay evliliğini bitirmez. bu yüzden öyle erkeklere güvenemiyorum. Hayırlısı olur umarım

kesinlikle cok haklısınız. ben de öyle dusunuyorum. hadi karsındakini dusunmuyorsun, kendine nasıl yakıstırıyorsun yani. öyle kızların fotografında like ının bulunması bile acayip mide bulandırıcı bir sey
o kadar yüzsüzdü ki. ona şöyle dedim, hadi beni düşnümüyorsun . arkadaş listende bir sürü akraban, iş arkadaş sosyal çevren var, bir sürü kız ekliyyorsun foto beğeniyorsun resmen sapık gibi görünüyorsun. hiç mi utanmıyorsun onlardan demiştim. bak bu instagram meselese bizim sonumuz olacak dedim. bu konuşmama rağmen hala bırakmadı kız eklemeyi bn de yol verdim

işte o ayrrılığın sebebinde hiç kimse dürüst olmuyor. hep karşı tarafı suçluyorlar. son sevgilim evlenip boşanmıştı sizin gibi düşnümüştüm. bana boşanma sebebi olarak söylediği herşey yalan çıktı çok sonra öğrendim
Yoo dürüst olan da cok var. Ama bu karakter meselesi. Mesela eski kocasi hakkinda iyi biriydi anlasamadik ayrildik diyen de var,60 yasinda bosanıp eski kocasi hakkinsa yorum da bulunmayan da var. Yani kim ki arkasindan kötü konusuyordur, hata kendisindedir. Mesela bir üye anlatmisti adam karsisina gecip acik acik sevgim bitti demis üye de saygi duymustu,bir baska üyenin konusunda da o kadar yıldan sonra adam artik istemiyorum sebebi yok demiş. Bu adamlar kötü konusmaz,karsisindakini suçlamaz. Eski sevgilisi hakkinda kötü konusanlara da gübenmeyin sadece ayrilip bosananlara değil. Benim etrafimdaki bircok erkek eski sevgilisi hakkinda kiz suclu olsa bile kötü bir sey demez. Bir tane görüstügüm kisiye ayrilma sebeplerini bildigim halde neden ayrildiniz dedim (ayrilma sebepleri cocuk askerdeyken kizin cocugu en yakin arkadasiyla aldatmasiydi) cocuk beni aldatti bile demedi. Öyle olmasi gerekti dedi. Ben biraz üsteleyince cok samimi arkadasimla sevgili oldu dedi. Tek bir kötü yorumda bulunmadı. Eğer biri karsisindakini suçluyorsa söyleydi,böyleydi diye ya kadini aldatmistir ya siddet uyvulamistir vs...

Uzulmeyin, bende sizin gibi artik dayanamiyordum erkeklerin yalanlarina, gozumu karartip uygunsuz bir sahisla evlilik yaptim. Simdi bosanma asamasindayim. Eskiden bekarken oldugumdan daha da uzgunum, mutsuzum. En azindan evlenmeden once ic huzurum vardi, o da kalmadi sayesinde tetikte yasar oldum. Hayri olmayan, zarar veren este mutlu edemiyor buna inanin.

Uzulmeyin, bende sizin gibi artik dayanamiyordum erkeklerin yalanlarina, gozumu karartip uygunsuz bir sahisla evlilik yaptim. Simdi bosanma asamasindayim. Eskiden bekarken oldugumdan daha da uzgunum, mutsuzum. En azindan evlenmeden once ic huzurum vardi, o da kalmadi sayesinde tetikte yasar oldum. Hayri olmayan, zarar veren este mutlu edemiyor buna inanin.
haklısın umarım eskisinden daha çok mutlu olursunuz. hep seven değer veren kadınlar üzülüyor zaten bu hayatta

haklısın umarım eskisinden daha çok mutlu olursunuz. hep seven değer veren kadınlar üzülüyor zaten bu hayatta
Cok tesekkur ederim, dilerim siz de gonlunuzdeki gibi birisiyle yuvanizi kurar, mutlu olursunuz. Evet bu cok dogru, erkeklere hic bir zaman bir sey olmuyor. Hic bir sey yokmus gibi hayatlarina hemen yeni birisini alarak cok kolay devam edebiliyorlar. Erkekte mantik daha agir basiyor. Ayse ile olmazsa Fatma ile devam ediyor. Maalesef boyle.

Birileriyle illa evlilik ya da ciddi ilişki olarak goruşmeseniz mesela? Hemen buyuk guven duyup, beklentilere girmeden sadece eglenmeyi, keyifli vakit gecirmeyi deneseniz?

2 sene birinin arkasindan aglanir mi yani🙄
bunlar bir anda olmuyor zaten. ilk zamanlar dediğinz gibi oluyor ama sonrasından ilişki kendisi ciddi yola evriliyor. öyle düşünürsek kimse kimseyle evlenemez hep birlikte takılır eğlenir. illa bir zaman sonra ciddileşiyor

Cok tesekkur ederim, dilerim siz de gonlunuzdeki gibi birisiyle yuvanizi kurar, mutlu olursunuz. Evet bu cok dogru, erkeklere hic bir zaman bir sey olmuyor. Hic bir sey yokmus gibi hayatlarina hemen yeni birisini alarak cok kolay devam edebiliyorlar. Erkekte mantik daha agir basiyor. Ayse ile olmazsa Fatma ile devam ediyor. Maalesef boyle.
kesinlikle öyleler, ama böyle olunca erkekler gözümde çok ucuzlaşıyor. sevdikleri kişinin önemi yok onlar için oyuncu değişikliği sadece. o olmazsa öbürü olur o ne ya.

Bulursun ya hayatını yaşa biraz
Hep mallar gelmiş şansına
Allahtan farkedip bırakmışsın

Back
X