Selam kızlar.32 yaşındayım evlenip kendi ailemi kurmayı çok istiyorum ama bir türlü nasip olmadı

hayat böyle çok sıkıcı kaç yaşıma geldim hala ailemle yaşıyorum. kendi kocam ve çocuklarım olmasını ailem olmasını çok istiyorum.yüksek lisans mezunuyum iyi bir işim var çirkinde sayılmam beğenirim kendimi. neden böyle anlamıyorum

hayatımda 3 kişi oldu.biri durduk yere ayrılmak istedi.2 ay sonra barışmak istedi ben dönmedim çok kızgındım beni oyuncak gibi görmesine sinirlendim. ilk sevgilimde 2 sene unutamadım hep ağladım.biri gayet düzgün biri gibi görünürken ukraynalı kızları eklediği sahta hesabını yakaladım ayrıldım. en sonuncusuyla kasımda ayrıldık.askerdi instagramda sürekli birilerini ekliyordu kim diye sorduğumda tanıdığını söylüyordu.ama düşününce asker adam iş arkadaşlarınn hepsi erkek.sürekli kızlarla tanışıyor olması mümkün değil.kızlardan bazılarına mesaj attım instagramdan.sağolsunlar dürüstçe cevapladılar.sevgilisi olduğunu bilseydim görüşmezdim dedi çoğu.hepsini yürümüş yani.kızların mesajlarının ekran görüntüsünü gönderdim ve engelledim.off bütün erkekler mi böyle bana mı denk geldi. aile kuramadan çocuk sahibi olamadan tek başıma ölüp gideceğim

(