evlenemiyorum ve çok üzülüyorum :(((

kendi isteğinizle evlenmişsiniz zorla evlendirmediler ya. şikayet ettiğiniz karaı siz de vermişsiniz zamanında. çoocuk sahibi olmak istememin annelik duygusunu tatmak istememin neresi hata ?
Sana neden evlenmek istiyosun diye sormuyorum ben.herkezin bı derdi var işte onu kastediyorum

Bende aynı yaştayım, son ilişkim 2 hafta önce bitti. Daha önce de 2 nişan attım. Olmayınca olmuyor, hayat devam ediyor. Saçma sapan insanlarla uğraşmaktansa kaliteli yalnızlığı tercih ederim ama çocuk kısmına bende üzülüyorum. Bide anne olmaya aşırı hazır bi insanım, etrafımdaki herkes söyler, sen anne olsan mükemmel bi anne olursun diye ama nasip işte

Bol bol dua et. Detaylı detaylı dua et. Ben çok büyük bir aşkla evlendim ama şimdi boşanma aşamasındayim. Rabbim hayırlı zamanda karşına çıkarsın ve gönlündeki gibi bir evlilik nasip etsin İNŞAALLAH

Selam kızlar.32 yaşındayım evlenip kendi ailemi kurmayı çok istiyorum ama bir türlü nasip olmadı :KK43: hayat böyle çok sıkıcı kaç yaşıma geldim hala ailemle yaşıyorum. kendi kocam ve çocuklarım olmasını ailem olmasını çok istiyorum.yüksek lisans mezunuyum iyi bir işim var çirkinde sayılmam beğenirim kendimi. neden böyle anlamıyorum :KK43:hayatımda 3 kişi oldu.biri durduk yere ayrılmak istedi.2 ay sonra barışmak istedi ben dönmedim çok kızgındım beni oyuncak gibi görmesine sinirlendim. ilk sevgilimde 2 sene unutamadım hep ağladım.biri gayet düzgün biri gibi görünürken ukraynalı kızları eklediği sahta hesabını yakaladım ayrıldım. en sonuncusuyla kasımda ayrıldık.askerdi instagramda sürekli birilerini ekliyordu kim diye sorduğumda tanıdığını söylüyordu.ama düşününce asker adam iş arkadaşlarınn hepsi erkek.sürekli kızlarla tanışıyor olması mümkün değil.kızlardan bazılarına mesaj attım instagramdan.sağolsunlar dürüstçe cevapladılar.sevgilisi olduğunu bilseydim görüşmezdim dedi çoğu.hepsini yürümüş yani.kızların mesajlarının ekran görüntüsünü gönderdim ve engelledim.off bütün erkekler mi böyle bana mı denk geldi. aile kuramadan çocuk sahibi olamadan tek başıma ölüp gideceğim :KK43:(
Burada açılan konuları okumuyorsunuz galiba...Hemde eğitimlisiniz valla çok ilginç.Keşke evlenip çocuk sahibi olmak marifet olsa...

Bol bol dua et. Detaylı detaylı dua et. Ben çok büyük bir aşkla evlendim ama şimdi boşanma aşamasındayim. Rabbim hayırlı zamanda karşına çıkarsın ve gönlündeki gibi bir evlilik nasip etsin İNŞAALLAH
üzüldüm sizin adınıza. hepimiz için hayırlı evlilikler olsun. boşanma sebebiniz ne peki öyle büyük bir aşktan sonra?

Burada açılan konuları okumuyorsunuz galiba...Hemde eğitimlisiniz valla çok ilginç.Keşke evlenip çocuk sahibi olmak marifet olsa...
marifet demiyorum herkesin hayatta istekleri farklıdır. ve annelik çok kutsal bir duygudur. annelik duygusunu tatmak istememin nesi hata ? annelerimiz de bizleri dünyaya getirmiş hata mı yapmışlar ? herkesin hayatta farklı istekleri vardır, benimki de bu

Evlenip çocuk sahibi olmak marifet değil, evlenenler de mutsuz zaten diye yorum yapan arkadaşları da gerçekten anlayamıyorum. Kötü niyetli yapılmadığından çok eminim ama insan doğası gereği bi eşe, kadın ise çocuk sahibi olmaya ihtiyaç duyar (herkes için söylemiyorum bunu) kendi kendine mutlu olmayı ve yetinmeyi öğrenmelisin denir genelde, konu sahibi zaten kendi kendine yetemediği için hayatın yükünü paylaşmak için bi eş aramıyor, hayatın kendisini paylaşmak için bi eş istiyor

marifet demiyorum herkesin hayatta istekleri farklıdır. ve annelik çok kutsal bir duygudur. annelik duygusunu tatmak istememin nesi hata ? annelerimiz de bizleri dünyaya getirmiş hata mı yapmışlar ? herkesin hayatta farklı istekleri vardır, benimki de bu
İnsanın istedikleriyle hayat uyuşmuyor her zaman malesef.Benim için öyle oldu buradaki konuları gördükçe birçok kişide aynı düşünüyor.Benim abim dünyanın bence en iyi insanlarından biri her yönüyle ama oda bekar ve benim yaşadığım sorunları gördükçe bunun sanş olduğunu düşünüyor.Hakkınızda hayırlısı olsun umarım istediğiniz gibi bir hayatınız olur.

Vakit hic bir zaman geç değildir. Herkes kendi vaktinde yaşar mutluluğunu, beklentisini... Evlenenler evlendikleri için dertli, evlenmeyenler evlenemedikleri için... Hayat o kadar kısa ki bu kadar kısa hayatın hakkından gelmek için elimizden geleni yapiyoruz malesef. Ne güzel kariyerini yapmışsın. Bu en güzel seçenek. Kendi ayaklarinin üzerinde duruyorsun. Baskalarinin ayaklari uzerinde gitmek kadar kötü birşey yok. Güzellik konusu ise çok göreceli bir kavram. Belki çok seçici birisinizdir. Sizi begenenleri görmezden gelme ihtimaliniz var. Artik belli yastan sonra insanoglu mantiksal cercevede yaklasarak ince eler sık dokur. Inanin mutlu olacaginiz insan sizi bulacaktır. Hersey zamaninda bulur insanlari aslında. Kafanıza bu kadar küçük seyleri takmayin bekarliginizin tadını çıkarın. Herseyin gönlünüzce olmasi dileğiyle.

kesinlikle öyleler, ama böyle olunca erkekler gözümde çok ucuzlaşıyor. sevdikleri kişinin önemi yok onlar için oyuncu değişikliği sadece. o olmazsa öbürü olur o ne ya.

Boyle olumsuz genellemeler yaptıkca olumsuzlar seni bulacaktır

Ben de bir özlü sözle destekleyim:
Bir şeyi çok istediğinizde değil hiç beklemediğiniz anda çıkagelir. Bu istediğin şeyin sen bakarken soyunamıyorum deme şeklidir.😉

Okul okumakla Kariyer yapmakla evlilik olmuyor. Bunları evlilik ile bağdaştırmayın. Kader dir Kısmettir Nimettir. Kariyer yaptım en iyi koca, en güzel Cocuk benim olmalı diye düşünmeyin lütfen. Allahtan Her zaman Hayırlısını Dileyin. Kötü bir evlilik yapmaktansa bekar kalmak daha iyidir. BDV de ki konuları okuyun lütfen. Senin Kaderindeki sana Gelecek Vakti zamanı Var. Rabbim iyilerle karşılaştırsın insallah ❤️

Evlenip çocuk sahibi olmak marifet değil, evlenenler de mutsuz zaten diye yorum yapan arkadaşları da gerçekten anlayamıyorum. Kötü niyetli yapılmadığından çok eminim ama insan doğası gereği bi eşe, kadın ise çocuk sahibi olmaya ihtiyaç duyar (herkes için söylemiyorum bunu) kendi kendine mutlu olmayı ve yetinmeyi öğrenmelisin denir genelde, konu sahibi zaten kendi kendine yetemediği için hayatın yükünü paylaşmak için bi eş aramıyor, hayatın kendisini paylaşmak için bi eş istiyor
beni anladığınız için teşekkür ederim :) tam olarak böyle durumum. aynen öyle hayatta bazı beklentilerimiz oluyor benim beklentilerimden biri de kendi ailemi kurmak ve çocuk sahibi olmak. Tek başıma anlamını yitiriyor birçok şey

Boyle olumsuz genellemeler yaptıkca olumsuzlar seni bulacaktır
Bazı gerçekleri de görmezden gelmemek lazım. Erkeklerin bir çoğu bu şekilde düşünyor maalesef. Çok yakın liseden bir erkek arkadaşım var, kendisi hep der erkekleri size savunamam diye, içlerindeki pisliği çok iyi biliyorum der hep

Okul okumakla Kariyer yapmakla evlilik olmuyor. Bunları evlilik ile bağdaştırmayın. Kader dir Kısmettir Nimettir. Kariyer yaptım en iyi koca, en güzel Cocuk benim olmalı diye düşünmeyin lütfen. Allahtan Her zaman Hayırlısını Dileyin. Kötü bir evlilik yapmaktansa bekar kalmak daha iyidir. BDV de ki konuları okuyun lütfen. Senin Kaderindeki sana Gelecek Vakti zamanı Var. Rabbim iyilerle karşılaştırsın insallah ❤
Bağdaştırmıyorum zaten. Demek istediğim geliri olmayan bazı kadınlar rahat yaşamak için bile evleniyorlar kocalarınn parası için. Maddi açıdan rahatım çok şükür, bir erkekle para için evlenmem. Sadece beni seven değer biri olsun istiyorum ama olmuyor işte :( Amin inşallah

Back
X