evlenemiyorum ve çok üzülüyorum :(((

İnşallah tez zamanda istediğiniz olur dua edin ve ümidinizi kesmeyin

Ayni yaştayiz ve aynı durumdayiz sizinle. Ben de "kismet değilmiş demek ki, nasip" diyerek bu durumu karşılamaya çalışıyorum.
Ama tabii ki dua etmeye devam edip hayirlisini istemek lazim.

Gonlunuze gore versin Allah, iyi insanlarla karsilastirsin. beklemediginiz anda güzel haberler alin 🙏

Ayni yaştayiz ve aynı durumdayiz sizinle. Ben de "kismet değilmiş demek ki, nasip" diyerek bu durumu karşılamaya çalışıyorum.
Ama tabii ki dua etmeye devam edip hayirlisini istemek lazim.

Gonlunuze gore versin Allah, iyi insanlarla karsilastirsin. beklemediginiz anda güzel haberler alin 🙏
Amin hepimiz için hayırlısı olsun, herkesin gönlüne göre olsun...

İnternetten araştırsanız..mesela meslek olarak aynı olduğunuz olan platformda da tanışmalar oluyor..öncelikle sadece arkadaş olun sonrası kısmetse hayırlısıyla olaylar gelişir..hakkınızda hayırlısı olsun. Bu arada yaşınız daha genç. Ben 36 yaşında evlendim ve 8 yaşında bi kızım var..evlenmek için bir çabam olmadı..kısmet işte bi şekilde karşılaşıyorsun evleneceğin insanla..sevgiler 😊

İnternetten araştırsanız..mesela meslek olarak aynı olduğunuz olan platformda da tanışmalar oluyor..öncelikle sadece arkadaş olun sonrası kısmetse hayırlısıyla olaylar gelişir..hakkınızda hayırlısı olsun. Bu arada yaşınız daha genç. Ben 36 yaşında evlendim ve 8 yaşında bi kızım var..evlenmek için bir çabam olmadı..kısmet işte bi şekilde karşılaşıyorsun evleneceğin insanla..sevgiler 😊
allah bağışlasın allah bana da nasip eder inşallah bir evlat, ne güzel böyle hikayeler duyunca ümidimi kesmiyorum bende :) internet üzerinde öyle platformlar var mı hiç bilmiyorum araştırmakda fayda var ama haklısınız

Merhabalar:) Benden 4 yaş büyüksünüz ve gayet gençsiniz daha. Eminim ki hem çok güzel hemde kendi ayaklarinin üzerinde durabilen, kendine yetebilen bir kadinsinizdir. O yüzden lütfen üzülmemeye calisin ve kendi cevrenizi pozitif insanlar ile doldurun. Sizin nasibinizde vakti geldiginde sizi bulacaktir. Allah bunu tez zamanda nasip etsin insallah:KK200:

Merhabalar:) Benden 4 yaş büyüksünüz ve gayet gençsiniz daha. Eminim ki hem çok güzel hemde kendi ayaklarinin üzerinde durabilen, kendine yetebilen bir kadinsinizdir. O yüzden lütfen üzülmemeye calisin ve kendi cevrenizi pozitif insanlar ile doldurun. Sizin nasibinizde vakti geldiginde sizi bulacaktir. Allah bunu tez zamanda nasip etsin insallah:KK200:
evet çok şükür allah sağlık sıhhat verdiği sürece çalışıp kendi ayaklarımın üstünde duracağım inşallah. ama işte insan değer gördüğü biriyle evli olmak hayatı paylaşmak da istiyor. Hayırlısı olsun

İnsanın istedikleriyle hayat uyuşmuyor her zaman malesef.Benim için öyle oldu buradaki konuları gördükçe birçok kişide aynı düşünüyor.Benim abim dünyanın bence en iyi insanlarından biri her yönüyle ama oda bekar ve benim yaşadığım sorunları gördükçe bunun sanş olduğunu düşünüyor.Hakkınızda hayırlısı olsun umarım istediğiniz gibi bir hayatınız olur.

Şey acaba abiniz kaç yaşında ? Nerede oturuyor ? Konu sahibiyle belki bir çay içebilirler... :anneadayı:

benim birinci önceliğim hiç kariyerim olmadı. evlendikten sonra da kariyerime devam edebilirdim. keşke lise üniversite zamanları doğru kişiyle karşılaşıp okul bitince evlenmiş olsaydım :KK43:

Yüksek lisans yaptiniz da vizyon bu mu? Keske gereksiz kontejan doldurmasaydiniz.
Kendiniz mutlu degilseniz, evlilikte size mutluluk getirmez.

Neticede kendi evinizi ve düzeninizi kurmak için ille evli olmak zorunda degilsiniz. Biriniz hayatiniza aldiginizda ille hemen evlilik için olmak zorunda degil. Bu konularda daha relax olmadiginiz için zaten istediginiz olmuyor.
Sosyallesin, çevreniz olsun. Türkiyeyi gezin, dünyayi gezin. Iyi bir maas ve ise sahip biri olarak o kadar olanaklariniz var ki.

Ve tek derdiniz bir esiniz olup, ona hizemet etmek. Yazik ya, gerçekten.

Ben de sizle aynı yaşta ve bekarım,yaşamlarımız da birbirine çok benziyor,ailemle yaşıyorum ben de.Arkadaşlarım,sosyal hayatım,işim kısacası sahip oldugum herşey için hep şükrederim ama sizi o kadar iyi anlıyorum ki.Hayatı,derdimi,sevincimi paylaşacak bir eşim olsun,mütevazi bir aile kurayım öyle çok istiyorum ki.Benim karşıma da sizinkine benzer ne istediğini bilmeyen tipler çıktı,bazı iyi insanları da önyargıyla ben reddettim vaktiyle.Dilerim bundan sonra şansımız döner ve güzel haberler paylaşırız.Sizi çok umutsuz gördüm,umutlu da olmayın umutsuz da.Ben kafamda ne zaman yalnızım diye büyütsem herşey daha da kötüye gidiyor çünkü.Kuzenim 37 yaşında gecen yıl evlendi ve çok mutlu.Böyle örnekler çok var,sabırla beklemeye devam,olacak inşallah.

önceliğim hamilelik süreci bana değer veren bir eşimle birikte bir hayat geçirmek. Ama olmazsa onu da düşünüyorum. Gerçi bekarlara vermiyorlarmış araştırmıştım, çocuğa aile ortamı sunabilmek için evli olmak gerekiyormuş :(
Araştırma yaptığınıza emin misiniz siz? Bekarlar 30 yaşını doldurmuş olmak kaydı ile evlat edinebiliyorlar çünkü.

beni anladığınız için teşekkür ederim :) tam olarak böyle durumum. aynen öyle hayatta bazı beklentilerimiz oluyor benim beklentilerimden biri de kendi ailemi kurmak ve çocuk sahibi olmak. Tek başıma anlamını yitiriyor birçok şey
Anlıyorum çünkü bende aynı durumdayım. O kadar kafama takmasam da, bende istiyorum güzel bi yuva kurayım, çocuklarım olsun. Tanıştığım herkese tüm iyi niyetimle yaklaşmama rağmen, doğru insanı henüz bulamadım, kendime de kızıyorum saçma sapan insanlara harcadığım vakitler için ama nerden bilecektim ki. Bide nasibe çok inanırım, bazen ne yaparsan yap olmayınca olmuyor

Yüksek lisans yaptiniz da vizyon bu mu? Keske gereksiz kontejan doldurmasaydiniz.
Kendiniz mutlu degilseniz, evlilikte size mutluluk getirmez.

Neticede kendi evinizi ve düzeninizi kurmak için ille evli olmak zorunda degilsiniz. Biriniz hayatiniza aldiginizda ille hemen evlilik için olmak zorunda degil. Bu konularda daha relax olmadiginiz için zaten istediginiz olmuyor.
Sosyallesin, çevreniz olsun. Türkiyeyi gezin, dünyayi gezin. Iyi bir maas ve ise sahip biri olarak o kadar olanaklariniz var ki.

Ve tek derdiniz bir esiniz olup, ona hizemet etmek. Yazik ya, gerçekten.
tek derdim eşime hizmet etmek değil hanımefendi, hayatı derdimi sevincimi paylaşabileceğim bir hayat yoldaşım olmasını istiyorum. Türkiyeyi ve dünyayı gezdim, geziyorum ve hala planlarım var. Ben kendim gayet mutluyum, sadece hayatımdaki eksikliği gidermek ve eşim olacak kişiyle daha fazla anlam katmak istiyorum. Hemen evlilik olacak diye birşey söylemedim zaten, önce birbirimizi tanımak sonrasında yolunda giderse evliliğe dönüştürmek isterim.

Araştırma yaptığınıza emin misiniz siz? Bekarlar 30 yaşını doldurmuş olmak kaydı ile evlat edinebiliyorlar çünkü.
internet üzerind eo yazı var ever pratikte öyle olmuyor. sizden önce evlat edinemk isteyen evli çift vasra öncelik ona veriliyor. Bekar olunca prosedürler çok fazla uzuyor olumsuz sonuçlanıyor hiç olumlu sonuçlanan duyadım

Anlıyorum çünkü bende aynı durumdayım. O kadar kafama takmasam da, bende istiyorum güzel bi yuva kurayım, çocuklarım olsun. Tanıştığım herkese tüm iyi niyetimle yaklaşmama rağmen, doğru insanı henüz bulamadım, kendime de kızıyorum saçma sapan insanlara harcadığım vakitler için ama nerden bilecektim ki. Bide nasibe çok inanırım, bazen ne yaparsan yap olmayınca olmuyor
doğru erkek de kalmadı sanırım ya da bize denk gelmedi. Bilemezdik böyle oldukların zamanla görüyor tanıyor insan. Ben de inanırm olmayınca olmuyor işte

Ben de sizle aynı yaşta ve bekarım,yaşamlarımız da birbirine çok benziyor,ailemle yaşıyorum ben de.Arkadaşlarım,sosyal hayatım,işim kısacası sahip oldugum herşey için hep şükrederim ama sizi o kadar iyi anlıyorum ki.Hayatı,derdimi,sevincimi paylaşacak bir eşim olsun,mütevazi bir aile kurayım öyle çok istiyorum ki.Benim karşıma da sizinkine benzer ne istediğini bilmeyen tipler çıktı,bazı iyi insanları da önyargıyla ben reddettim vaktiyle.Dilerim bundan sonra şansımız döner ve güzel haberler paylaşırız.Sizi çok umutsuz gördüm,umutlu da olmayın umutsuz da.Ben kafamda ne zaman yalnızım diye büyütsem herşey daha da kötüye gidiyor çünkü.Kuzenim 37 yaşında gecen yıl evlendi ve çok mutlu.Böyle örnekler çok var,sabırla beklemeye devam,olacak inşallah.
çok şükür herşeyim tastamam ama insan doğası gereği sevgi aşk istiyor. Hayırlısı olsun hakkımızda

doğru erkek de kalmadı sanırım ya da bize denk gelmedi. Bilemezdik böyle oldukların zamanla görüyor tanıyor insan. Ben de inanırm olmayınca olmuyor işte
Ümidimizi kaybetmeyelim illa ki doğru erkekler vardır, bize denk gelmedi sadece. İlişkideyken yanlış kişi olduklarını görmek daha az yıpratıcı oluyor, evlenip boşanmak çok zor bi süreçtir eminim. Rabbim gönlümüze göre versin inşallah

Çevrenizden tanışma imkanı yoksa sosyal medyayı deneyebilirsiniz. Meslek grupları ve oluyor. Mesela hemşirelerin öğretmenlerin. Denklik açısından olabilir diye düşündüm. Gerçekten evlilik niyetindeki erkekler de kendilerine uygun birini bulamadıkları için evekenemiyorlar. Çevremde de var.
Herkes kötü değil veya erkeklerin hepsi gönül eğlendirme peşinde değil.
Sosyal medya tabii ki çok güvenilir değil. Ama biraz olsun anlarsınız size o güveni verip vermediğini.
Ben eşimle sosyal medyada tanıştım..eşimin arkadaşı da öyle tanışıp nişanlandı.

Çevrenizden tanışma imkanı yoksa sosyal medyayı deneyebilirsiniz. Meslek grupları ve oluyor. Mesela hemşirelerin öğretmenlerin. Denklik açısından olabilir diye düşündüm. Gerçekten evlilik niyetindeki erkekler de kendilerine uygun birini bulamadıkları için evekenemiyorlar. Çevremde de var.
Herkes kötü değil veya erkeklerin hepsi gönül eğlendirme peşinde değil.
Sosyal medya tabii ki çok güvenilir değil. Ama biraz olsun anlarsınız size o güveni verip vermediğini.
Ben eşimle sosyal medyada tanıştım..eşimin arkadaşı da öyle tanışıp nişanlandı.
sosyal medyada tanışmaya olumsuz bakmıyorum zaten. ama nereden nasıl yapacağımı bilmiyorum. Siz ve arkadaşınız hangi platformdan tanıştınız peki ?

Back
X