- 29 Ağustos 2017
- 2.225
- 5.075
- 88
- Konu Sahibi umutsuzvaka01
-
Olsun genceciksin takılma bunlara hayatın tadını çıkar elbet bir gün karşına çıkacaktır :)26 olucam haftaya ama(
çıkmaz bu saatten sonramerak ettım bunaltıcı işinmi var diyede :))) sıkıcıda degıl neden bu kadar acele edıyorsunkı cnm evlenlemeye daha yasın kucuk mutlaka gonlune gore bırı cıkıcak
çokta genç sayılmamOlsun genceciksin takılma bunlara hayatın tadını çıkar elbet bir gün karşına çıkacaktır :)
çokta genç sayılmam
Görücü usulü evlen :)))
İstediğim biri olduktan sonra her usule açığım hatta burdan gelen taliplere bile yani yakın cevrenizden falanGörücü usulü evlen :)))
sıcak bakıyorum onada amaevet bencede aslında en mantıklısı
Neden ki güzel olduğun için mi evlenemiyosun bende güzelim ama evlenecek adam bulamıyorum napak ölek miBen öleyım yas 32ama allahtan adayım cok guzellıgımden dolayı olsa gerek
evet bencede aslında en mantıklısı
İstediğim biri olduktan sonra her usule açığım hatta burdan gelen taliplere bile yani yakın cevrenizden falan
Nasıl yani sosyal medyadan mı tanıştın eşinleYakın çevremdekilerin çoğu evlibekar olanlarsa eşimin ailesinde ona da ben aracılık edemem çünkü tam anlamıyla akrabalık dışında tanımıyorum
Ben de üniversite okuyorken aklıma evlilik fikri düştü ama ailemden kimseye diyemedim görücü gelebilir diye. Sosyal medyadan şimdiki eşimden gelen mesajla başladı herşey. Evin yakınında bir kafede ilk görüşme, sonraki görüşme ailelerle tanışmamız, 20 gün içinde yüzükler takıldı edildi, 20 gün sonra nikah vs vs. Hayalimdeki evlilik bile bu kadar hızlı gelişmiyordu :)
Nasıl yani sosyal medyadan mı tanıştın eşinle
Peki sosyal medyadan tanıştıgın biriyle nasıl o kadar hızlı evlilik kararı alabildin çok riskli değil mi?Evet cnm sonrasında da ciddi niyetli olduğunu lafta değil davranışlarıyla gösterdi.
Güzellikle alakası yok bu işin.Neden ki güzel olduğun için mi evlenemiyosun bende güzelim ama evlenecek adam bulamıyorum napak ölek mi
Peki sosyal medyadan tanıştıgın biriyle nasıl o kadar hızlı evlilik kararı alabildin çok riskli değil mi?
E huyumda güzelGüzellikle alakası yok bu işin.
Yüzü güzele 40 günde doyulur da huyu güzele 40 yılda doyulmaz.
Yani önce huylarını düzelt,daha mantıklı.
Facebooktan mı tanıştınızZaten ilk görüşmede başbaşaydık sonrası hep ailelerle geçtiği için(2 günde 1 civarı) olabilir :) tanımadığım akraba kalmamıştı evlenene kadar. Modern görücü usulü gibi oldu aileler hep içindeydi işin :) ama aşık olmuştum orası ayrı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?