- 14 Nisan 2018
- 5.023
- 2.919
- 173
- Konu Sahibi umutsuzvaka01
-
Kismet tabi bu islerde bi takdigi birseyi yok mu bu işinK-I-S-M-E-T
:))))))
Hahahah cok iyi ya bu kadar bu konuyu takinti haline getirdigim halde beni güldürmeyi basardin cok sagol :)))Ev le ne cem
Ver mez ler se Ga ca cam
geldi aklima kusura bakmayin :))
Beklemekle olmuyo sanirim yada olacagina ihtimal vermiyorum sizcede yaş olarak evlenmesi gereken bir yasta degil miyimOouuvv yaşınız epey geçmiş, evde kalmışsınız resmen
Bu ara “evlenemiyorum” temalı konulardan gına geldi. Açanların çoğu da genç, eğitimli insanlar halbuki.
Belki 83362. kez yineliyorum; bekleyin, doğru insan doğru zamanda çıkacaktır karşınıza.
Evlenmesi “gereken” diye bir yaş yok benim için. Çok erken olmamak kaydı ile, insan istediği ve hazır olduğu her yaşta evlenebilir.Beklemekle olmuyo sanirim yada olacagina ihtimal vermiyorum sizcede yaş olarak evlenmesi gereken bir yasta degil miyim
Tabiki dogru insani bulmak lazim once ama uzun suredir 2 yildir hayatimda biri yokBoşanamıyorum diye post açmamak için acele etmemek lazım
Sanırım sorun bende ya, anormal olan benimYaa evlenemezsen evlenme..çok mu dert,burayı oku azıcık..her şeyin hayırlısı..artı evlenmek için evlenme,gerçekten her anlamda içine sinsin..daha 25 yaşındaymışsın,,kii inan sen evlenirsin bu azim ve istek olduktan sonra..+30 ve bekardan sevgiler
Ben hayatimda biri olmasina yuva kurmaya cok onem veren biriyim belki bundan ötürüYaa evlenemezsen evlenme..çok mu dert,burayı oku azıcık..her şeyin hayırlısı..artı evlenmek için evlenme,gerçekten her anlamda içine sinsin..daha 25 yaşındaymışsın,,kii inan sen evlenirsin bu azim ve istek olduktan sonra..+30 ve bekardan sevgiler
Yaa evlenemezsen evlenme..çok mu dert,burayı oku azıcık..her şeyin hayırlısı..artı evlenmek için evlenme,gerçekten her anlamda içine sinsin..daha 25 yaşındaymışsın,,kii inan sen evlenirsin bu azim ve istek olduktan sonra..+30 ve bekardan sevgiler
Sizin yaşınız kacSanırım sorun bende ya, anormal olan benim
Evde kalmışım, haberim yok
O cepheden bakarsak bende evde kaldım:))umrumda mı aslaaaSanırım sorun bende ya, anormal olan benim
Evde kalmışım, haberim yok
27Sizin yaşınız kac
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?