- 14 Nisan 2018
- 5.023
- 2.919
- 173
- Konu Sahibi umutsuzvaka01
-
Evet üniversite mezunuyum kariyer hedeflerimde var tabiki ama duygusal boşluk içerisindeyim ondan kaynaklıda olabilir25 yaşındasın. üniversite bitirdiğini varsayarak söylüyorum, işinde kariyer yap, evliliği yine düşün ama tek amacın bu olmasın. İyi bir arkadaş çevresi edin. işinde-çevrende saygınlığın artsın. sonrası zaten gelir. ben henüz 23 yaşındayım ama benim düşüncem bu yönde. 1 yıldır ciddi ilişkim var henüz evlilik düşünmüyorum mesela. daha bi 3-5 sene de düşünmüyorum.
hahahhahahahh HEP SEN GÜL DİYEKrize girdim gümekten
güzel bir çevre edin, iyi gelir.Evet üniversite mezunuyum kariyer hedeflerimde var tabiki ama duygusal boşluk içerisindeyim ondan kaynaklıda olabilir
ama nasııılgüzel bir çevre edin, iyi gelir.
Umarım sende bende evleniriz tez vakitteBu arkadasi alin burdan !!!
Imza: 35 yasinda ve bekar
üniversite bitirmişsin, çalış, iş arkadaşları edin. çok zor değil.ama nasıııl
ÇAlışıyorum ama içine kapanık sessiz biriyim nasıl aşabilirim bu durumuüniversite bitirmişsin, çalış, iş arkadaşları edin. çok zor değil.
Daha ne diyeyim ki hep aynı şeyleri tekrarlayıp duruyorum.ÇAlışıyorum ama içine kapanık sessiz biriyim nasıl aşabilirim bu durumu
Krize girdim gümekten
neden evlenemiyorum nedeeeeeenGuldurdugume sevindim :))
neden evlenemiyorum nedeeeeeen
grafik tasarımcıyım neden ki?ne işle ugrasıyorsun cnm??
26 olucam haftaya amaDaha çok gençsin zamani gelince olur konu başlığını görünce 40 yaşındasın filan zannettim.
Ay ne gülmüştüm ben o videoya günlerceEv le ne cem
Ver mez ler se Ga ca cam
geldi aklima kusura bakmayin :))
ne hoşAy ne gülmüştüm ben o videoya günlerce
grafik tasarımcıyım neden ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?