ben de 35 yaşımdayım maaşım var tek yaşıyorum, 1 senelik bir ilişkim vardı sonlandırdım aramızda yaş farkı vardı küçüktü benden, ilişki güzel gidiyordu ama sonu yoktu evlenemeyecektik ama çok bağlandık, sonra o başkalarını arzuladıgını ama beni kaybetmek istemediğini söylüyordu ben de hayatına engel olmamak için ayrıldım defalarca şiddet gördüm bu yüzden, sonra çok yalnızdım barıştım, fakat her ayrılığımızda birileri girdi hayatına, beni bırakma dedi her bıraktığında daha kötü oluyorum ve toparlamamız zor olur dedi, ama dayanamıyordum sürekli aklı kayıyordu, en son ayrıldığımızda arkadaşının eski sevgilisiyle görüşmüş hoşlanmış ciddi yaklaşmış sonra kız sevgilisine dönünce bu da bana geldi, artık her şey çok zordu, ama bırakmadı yine devam ettim tartıştık ben artık çok acı çekiyorum bu çıkmazdan kurtulmak istiyorum bırak beni hayatına bak dedim şiddet uyguladı elimi bağladı gitmeyeyim diye çok ağlıyordum, o sırada ayrıyken yattığı kızlardan biri aradı görüşelim diye bu da ben alırım seni eve geliriz dedi, gecenin 1.30'u ben apar topar hazırlandım gitmek için, yine engel oldu ben bırakırım seni dedi, bak gitme dersen o kıza gitmem dedi, konuşmak bile istemiyordum bir an önce defolup gitmek istiyordum, bu bir taraftan hazırlanıyor deodorant sıkıyor benim ütülediğim gömleği giyiyor, fırladım çıktım, arkama bakmadım bile, o gece sabahı zor ettim, bir kadın daha fazla rencide edilebilir ki, ama bana çok büyük ders oldu, sırf yalnız kalmamak için olmadık insanlara bağlanmam emek vermem bundan sonra.