- Emoji Skoru
- 130
- Puanlar
- 33
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
30 ne fark eder herkes evlenmek istemıyor degılBence sen şu konuları artık bir sal. Yaşın kaç bu kadar saplandın kaldın evliliğe?
Kimse evlenmek istemiyor demedim ki zaten. Senin son zamanlardaki konu içeriklerin hep bu şekilde, bazen insan bir şeyi çok isterse ya olmaz ya da olur ama çok istediği için gözü görmez ve hata yapar. Akışına bırakmak lazım30 ne fark eder herkes evlenmek istemıyor degıl
hepsini ben kaptım sana yokEvlenilecek insan nasıl bulunur ya neden kimse benım için gelmıyor ya bu devır neden degıstı yaEskıden bır kızı 100 kişi istermıs şimdı yok
ben evlenmek istegım için şuan olmuyor olabılor mı?
Gönder acı bızehepsini ben kaptım sana yok
Ayh evet bundan sonra boyleyım bellı etmek gerekıyor yoksa büyük sıkıntı olurÇok kovaliyorsun. Bunu da belli ediyorsan çok itici gorunuyorsundur. Koca delisi gibi gezme ortalıkta, biz bile konularından sıkıldık, cevrendekiler neler düşünüyordur Allah bilir...
Siz Reyni ile çok güzel bir ikili olursunuz Tama
O kim bacımSiz Reyni ile çok güzel bir ikili olursunuz Tamalya.
Niye evde mi kalırsınAyh evet bundan sonra boyleyım bellı etmek gerekıyor yoksa büyük sıkıntı olur
Olabılor çocuk istıyorım ne var bunda herkes dünya güzeli degıl ve çok fazla kismetı olmayabılır çözüm bulmak zorundaymNiye evde mi kalırsın![]()
Herkes dünya güzeli olduğu için birileriyle birlikte değil yalnız, huyu uyar, tüyü uyar, tipi uyar, duyguları uyar, uyar da uyar, uysun diye kovalamak itici anlamak istemiyorsun sen.Olabılor çocuk istıyorım ne var bunda herkes dünya güzeli degıl ve çok fazla kismetı olmayabılır çözüm bulmak zorundaym
Tamam bende uyumlu olanı bıraktım şimdı evlenmek istiyorum sıkıcı ise yorum yapmak zorunda değilsinizHerkes dünya güzeli olduğu için birileriyle birlikte değil yalnız, huyu uyar, tüyü uyar, tipi uyar, duyguları uyar, uyar da uyar, uysun diye kovalamak itici anlamak istemiyorsun sen.