• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlenemıyorum

30 ne fark eder herkes evlenmek istemıyor degıl
Kimse evlenmek istemiyor demedim ki zaten. Senin son zamanlardaki konu içeriklerin hep bu şekilde, bazen insan bir şeyi çok isterse ya olmaz ya da olur ama çok istediği için gözü görmez ve hata yapar. Akışına bırakmak lazım

Evlenilecek insan nasıl bulunur ya neden kimse benım için gelmıyor ya bu devır neden degıstı ya 😭Eskıden bır kızı 100 kişi istermıs şimdı yok 🥺 ben evlenmek istegım için şuan olmuyor olabılor mı?
hepsini ben kaptım sana yok

images

Çok kovaliyorsun. Bunu da belli ediyorsan çok itici gorunuyorsundur. Koca delisi gibi gezme ortalıkta, biz bile konularından sıkıldık, cevrendekiler neler düşünüyordur Allah bilir...
Ayh evet bundan sonra boyleyım bellı etmek gerekıyor yoksa büyük sıkıntı olur

Olabılor çocuk istıyorım ne var bunda herkes dünya güzeli degıl ve çok fazla kismetı olmayabılır çözüm bulmak zorundaym
Herkes dünya güzeli olduğu için birileriyle birlikte değil yalnız, huyu uyar, tüyü uyar, tipi uyar, duyguları uyar, uyar da uyar, uysun diye kovalamak itici anlamak istemiyorsun sen.

Herkes dünya güzeli olduğu için birileriyle birlikte değil yalnız, huyu uyar, tüyü uyar, tipi uyar, duyguları uyar, uyar da uyar, uysun diye kovalamak itici anlamak istemiyorsun sen.
Tamam bende uyumlu olanı bıraktım şimdı evlenmek istiyorum sıkıcı ise yorum yapmak zorunda değilsiniz 💖

Back
X