- 19 Eylül 2013
- 435
- 403
- 123
- Konu Sahibi miniminimarg
-
Kızlar 33 yaşındayım.22 yaşımda hayatıma biri girdi girdiği andan itibaren ailesi beni istemedi onlar beni istemiyor diye benim ailem de onu istemedi.Yıllarda uğraştık kabul ettirmek için ve 8 seneden sonra kabul ettiler. Biz nişanlandık ve 2 ay sonra nişanı attım. Çünkü 8 sene benim için mücadele eden adam bana yüzüğü taktıktan sonra kendi ailesinin isteklerini yaptırtmaya çalıştı. Ayrıldık ve üstünden 2sene geçti önce o sonra da ben evlendim. Şu an ikimizde evliyiz. Ben mutluyum ama onu tam anlamıyla unuttun mu derseniz hayır!!!!!!Eminim o da beni unutmamıştır unutamazda....Ama olmadı mı olmuyor...Hİç bir şeyin acısı tazelini korumuyor. ben onunla baş kaldırıp ayrılmamış olsaydım ve evlenseydim çok mutsuz olucaktım eminim....Uzun lafın kısası işin içine ailelerin zıtlığı girdiği zaman o iş olmuyor.Biliyorum bunu kabul etmek senin için çok acı verici ama yol yakınken bittiği yerde bitsinErkek arkadaşımın ailesi evlenmemizi istemiyor. Calışmayan gelin istiyorlarmis, onlarla oturacak hizmet edecek gezme tozma istemeyecek bi kızla evlenmesini istiyorlarmis. Beni hiç tanımıyorlar bile, sırf bu kriterlere uymadığım için direk hayır olmaz demişler. Erkek arkadaşım bu kriterleri kabul etsem bile yapamayacağımı mutsuz olacağımı bildiği için bana kabul et falan demiyor, ayrıca tanımadan böyle kesip attıkları için çok sinirli. Psikolojisi çok bozuk, kendisine bir şey yapacak diye korkuyorum günlerdir eve gitmiyor, benden vazgeçmek istemiyor ama ailesini de ikna edemiyor. Bi yandan da ödüm kopuyor onu kaybedeceğim diye. Ama ona beni sec falan demiyorum, diyemem, bu çok zor bir karar. Akrabalardan çevreden hiç kimse destek cikmiyor ona, herkes anne babası ne karar verirse onları onaylayan yapidalar dinlemiyorlar başka bir şey düşünmüyorlar,dogru mu yanlis mi dusunmeden büyükler ne derse onu kabul ediyorlar. Benim ailem de onun aile yapisindan dolayi bastan beri beni vazgecirmeye calismislardi ama vazgecememistim, hâlâ çok sıcak bakmıyorlar ama ikna edebilirim.
Erkek arkadaşımın ailesi ikna olacak gibi değil.. biran önce evlendirelim diye çalismalara başlamışlar cocugu kaybetmekten korktukları için. Kız bakıyorlarmis. Ya onların gösterdiği kız ile evlenecek ya da evi terkedecek başka seçenek yok. Ailesi sadece öyle mutlu olacaksan biz yokuz git kendine gore yap ne yapıyorsan demişler.
Bir çözüm bulamıyoruz ne yapmali kime danışmalı nasıl karar vermeli kim bir yol gösterebilir?
o da istemiyor belli ki. hadi şimdi eskaza rest çekse, evlenseniz ilerde çok başınız ağrır bu aile ile.Erkek arkadaşım bu kriterleri kabul etsem bile yapamayacağımı mutsuz olacağımı bildiği için bana kabul et falan demiyor
Erkek arkadaşımın ailesi evlenmemizi istemiyor. Calışmayan gelin istiyorlarmis, onlarla oturacak hizmet edecek gezme tozma istemeyecek bi kızla evlenmesini istiyorlarmis. Beni hiç tanımıyorlar bile, sırf bu kriterlere uymadığım için direk hayır olmaz demişler. Erkek arkadaşım bu kriterleri kabul etsem bile yapamayacağımı mutsuz olacağımı bildiği için bana kabul et falan demiyor, ayrıca tanımadan böyle kesip attıkları için çok sinirli. Psikolojisi çok bozuk, kendisine bir şey yapacak diye korkuyorum günlerdir eve gitmiyor, benden vazgeçmek istemiyor ama ailesini de ikna edemiyor. Bi yandan da ödüm kopuyor onu kaybedeceğim diye. Ama ona beni sec falan demiyorum, diyemem, bu çok zor bir karar. Akrabalardan çevreden hiç kimse destek cikmiyor ona, herkes anne babası ne karar verirse onları onaylayan yapidalar dinlemiyorlar başka bir şey düşünmüyorlar,dogru mu yanlis mi dusunmeden büyükler ne derse onu kabul ediyorlar. Benim ailem de onun aile yapisindan dolayi bastan beri beni vazgecirmeye calismislardi ama vazgecememistim, hâlâ çok sıcak bakmıyorlar ama ikna edebilirim.
Erkek arkadaşımın ailesi ikna olacak gibi değil.. biran önce evlendirelim diye çalismalara başlamışlar cocugu kaybetmekten korktukları için. Kız bakıyorlarmis. Ya onların gösterdiği kız ile evlenecek ya da evi terkedecek başka seçenek yok. Ailesi sadece öyle mutlu olacaksan biz yokuz git kendine gore yap ne yapıyorsan demişler.
Bir çözüm bulamıyoruz ne yapmali kime danışmalı nasıl karar vermeli kim bir yol gösterebilir?
Ah ahbe cnm bence sen birak asla seninistemeyen bir aileyi tercih etme bnmkilerde aynısını yaptı ve dugunumuzu yapmadılar psikolojim bozuktu doktora gitmiştim bana pisikolog demistiki evlenirken başında hep karabulutlar olucak o catinda bunu hiç unutma demişti.Ben evlendim mutluyum ama ailesiyle 5 yıldır gorusmuyoruz.2 çocuğum var hiç görmediler.bnmki sildi o yüzden mutluyum.ama çok zor ...diyeceğim şu ki sen ayrıl istenmeyen gelin olmak zor ayrıca hiç birseyini yapkiycaklar içinde kalicak .senin icin herseyin hayirlisini dilerim.Erkek arkadaşımın ailesi evlenmemizi istemiyor. Calışmayan gelin istiyorlarmis, onlarla oturacak hizmet edecek gezme tozma istemeyecek bi kızla evlenmesini istiyorlarmis. Beni hiç tanımıyorlar bile, sırf bu kriterlere uymadığım için direk hayır olmaz demişler. Erkek arkadaşım bu kriterleri kabul etsem bile yapamayacağımı mutsuz olacağımı bildiği için bana kabul et falan demiyor, ayrıca tanımadan böyle kesip attıkları için çok sinirli. Psikolojisi çok bozuk, kendisine bir şey yapacak diye korkuyorum günlerdir eve gitmiyor, benden vazgeçmek istemiyor ama ailesini de ikna edemiyor. Bi yandan da ödüm kopuyor onu kaybedeceğim diye. Ama ona beni sec falan demiyorum, diyemem, bu çok zor bir karar. Akrabalardan çevreden hiç kimse destek cikmiyor ona, herkes anne babası ne karar verirse onları onaylayan yapidalar dinlemiyorlar başka bir şey düşünmüyorlar,dogru mu yanlis mi dusunmeden büyükler ne derse onu kabul ediyorlar. Benim ailem de onun aile yapisindan dolayi bastan beri beni vazgecirmeye calismislardi ama vazgecememistim, hâlâ çok sıcak bakmıyorlar ama ikna edebilirim.
Canım bak, 28 yaşında insan diyorsun. Bu kadın benim yol arkadaşım olacak, sevdiğim, sevişeceğim, çocuklarımın annesi, hayatımda ki No1 kişi...ama seçme hakkım yok diye akıl edemiyor mu? Yeterki anasının, babasının temizliğini, yemeğini yapsın, onlarla otursun kalksın. Bu mudur yani?Evin en kucuk erkegi olduğu icin cocukluğundan beri evlenip hamarat bi gelin getirip anne babasini rahat ettirecek diye sartlandirilmis, bu şekilde büyütülmüş. Aksini dusunmemisler bile ve dusundurtmemisler. O yüzden ailesine karşı hemen kesin rest cekememesini anliyorum.
28 yaşındayız koskoca insanlariz, onların rızası olmadan evlensek evleniriz ikimizin de işi var ama sonra pişman olmak da var hayat bu hiç belli olmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?