Evlenemiyoruz

umarım mesajı alır

Sadece çalışıyorsun diye seniistemediklerini sanmıyorum. Eminim başka sebepler de vardır canım. Yoksa bu kadar katı olmazlardı. En azından oluruna bakma yolunu seçip ya kendi düşüncelerini esneyir veya sana çalışmamayı düşünür müsün diye sorarlardı. Belli ki başka sıkıntı var. Bi de bu kadarı bile yeter senin onunla evlense. Bile mutsuz olacağını göstermeye benden uyarması. Birşeyi zorlamayacaksın. Oluyorsa güzellikle olmalı. Hele ki evlilik gibi son derece hassas bir durum!

hizmetçi alıyorlar sanki.onun yerine annesi kuma alsa ya

Sevgiliniz arada kaldığına göre ailesini tercih edecek. Evlenecek sonra da sizi unutamadığını söyleyerek görüşmek isteyecek . Bu durumun öyle çok örneği var ki, umarım sizinki böyle olmaz ama az-çok aile yapısını anladım maalesef.

O ne bicim aile oyle ogullarini evlendirmek degil ki dertleri, resmen yaslandik bize bakacak hizmetimizi gorecek hizmetci bulma onlarin niyeti. Garibanin birini alacaklar eve kapatio cocuk dogurtup islerini gordurecekler. Isi gucu meslegi egitimide olmasin ki onlara iyice mecbur kalsin adamlari acikca istedikleri sey bu.
Boyle bir zihniyetle buyutmusler cocuklarini sevgilinizin genetiginde de bu degerler var ki ailesine siz ne karisiyorsunuz benim evliligime gelecegime evlenecegim kadina diyemiyorum. Kac yasinda cok merak ediyorum sevgiliniz.
Bana kalirsa hic hayirli sonuclari olmaz o iliskinin o aile ile cok zor, ancak ve ancak tum ailetisiminizi keserseniz belki rahat edersiniz ama buda ileride esinizle aranizda sorun olur.
Hah soylede birsey var her kv adayinin kafasinda kendine gore ogluna uygun buldugu bir gelin profili vardir yani ogullari anne sen bul bana es adayi dese illaki hemen siralar adaylarini orasi kesin ama kimisi sizinkiler gibi saygisiz baskici cekilmez olur kimiside sonucta oglumu karari der ya saygisindan yada birsey yapamayacagini bildiginden susar.
Kimse kv sinin gozdesi degildir ama sizde 100% zitlik var cok zor isiniz

Aileler istemiyorsa sonra çok sıkıntı çıkar. Ben ite kaka zorla kabul ettirdim kendimi ailesi beni istiyor. Bizdede çalışma mevzusu akraba olmama mevzusu görümce mevzusu derken birçok şey yaşandı. Ama ne oldu hala yaşanan şeyler söylenen şeyler aklımda. Mutlu muyum? Hayır.
Tamam kendi hayatım diye düşünebilirsin kimseyi takmak istemeyebilirsin ama sonraki sıkıntılara göğüs germen gerekecek.

Sevgiliniz durumu idare etmek yerine size dert yanıyorsa istediğiniz gibi dik duramaz, bunu hiç beklemeyin.
Tamam bu sorunları ruhunuz duymamalıydı demiyorum, ama bu kadar da haberdar olmamalıydınız.
Kriz yönetimi olmayan bir sevgiliniz var.

Çok misafir geliyor, sevgilim hizmet ediyor diyorsunuz.
Ne kadar rest çekerse çeksin evlendikten sonra hemen hemen her misafire gidilecek, muhtemelen.
Çok fazla mesafe koyabileceğinizi düşünmüyorum çift olarak.
Yani yaşayacağınız hayat az çok belli, ayak uydurmak zorunda kalacaksınız evlenirseniz.

Sevgilinde iş yok seni gerçekten sevse çıkar ailesinin karşısına ben bu kızı seviyorum çalışmasına da karışmayacağım der oturup ah kafam karıştı filan diye debelenmez.. ailesini silsin anlamında demedim ama daha şimdiden seni koruyamayan adam yarın öbür gün yaşayacağın sorunda senin yanında olmaz..

yıl 2016 olmuş insanlardaki kafaya bak gelinlere hizmetçi olarak bakma dönemi geçmiyor bir türlü. yazık..

Bir de şu var sevgilin ailesinin bu isteğini bilmiyor olamaz mutlaka aile içinde konuşulmuştur daha önce şöyle gelin isteriz diye çalıştığını bile bile seninle evlilik yoluna gittiyse ailesinin tavrını bildiği halde tamamen suçlu. resmen seni sorunların içine atmış bile bile..

Allah'ın sevdiği kuluymuşsun. yat kalk dua et. sana yaşayacaklarını şimdiden göstermiş. herkes bu şansa sahip değil. başka birine bak, yoksa ilelebet eziyet çekersin.

problem yaptıkları senin 5 yaş büyük olman mı yoksa o eski sevgilin mi eski konularına baktım da.

sen sakın kendinden ödün verme seni seven böyle kabul eder daha iyi ailesini terketsin sana kalsn

Ben olsam evi terk ederim. Ben kimseye kölelik etmem, zorla dayatmayla bana bir sey yaptiramazlar. Erkek arkadasinin durusu onemli. Senin yapabilecegin bir sey yok, karakter yapisi belli olacak atacagi adimlarla.

Benim burdan anladigim sevgilinin yalandan mutsuz gözüktüğü. Evlenemezseniz "bak ben elimden geleni yaptim ama basaramadim hala seni seviyorum" gibi bir izlenim birakmak istiyor. Aklinca erkeklige p.k surdurmemeye calisiyor. Yol yapiy

Katılıyorum bu yazdıklarınıza bende öyle düşünüyorum . Konu sahibinin senelerini gitmiş . Ah almayım ama o da onunla olamayacağımızı bilsin yavaştan yavaştan .

Son düzenleme:
Benim kaynanam evlilik kavramına ve 35 yaştan önce bir insan niye evlenir diye baya bir karşı çıktı ama eşim 1 hafta içinde ben senden bir gün bile ayrı kalmak istemiyorum diye beni aldı ve evlilik hazırlıklarına başladı (daha 23 yaşında) annesi bu durumu öğrenince bizim eve geldi ağladı zırladı vaz geçirmeye çalıştı biraz daha flört edin gezin tozun diye ama eşim benim mutluluğumu istemeyen aile yanımda olmasın diye kestirdi attı. Üstelik annesine çok bağımlı, babasının yanında çalışan maddi olarak bağımlı olan bir çocuktu. Eğer bir insan sizi seviyorsa ailesinin bu saçma bahanelerini takmaz çünkü ailenin mutlu olması değil çocuklarının mutlu olması lazım.
Şuan 7 yıllık evliliğimiz var ailesi çok karışmaya çalıştı arkadan laf söyledi ama eşim kesinlikle kimsenin ağzını açtırmadı o benim karım namusum laf söylemeye hakkınız yok diye. Daha evlenmeden arkanda duramayan adam evlendikten sonra sana nasıl sahip çıkıp arkanda duracak

Bir arkadaşım da çalışmayan gelin isteyen aileye gelin gitti.
Evlendiği adam annesinin sözünden çıkmayıp arkadaşıma olmadık sözler söyleyip ve baskılar yapmakta şimdilerde
Evlenmeden önce çocuk annemler nasılolsa ikna olur seni kabullenirler diyordu ama tam tersi oldu, o şimdi annesinin sözünden çıkmıyor.

Bitti. Ailesini seçti.
Ben de onlardan ayrı oturmak istemiyorum dedi. Misafirler gelsin kalabalık olsun isterim obur turlu yapamam dedi.

Hayatta kimse vazgeçilmez değil.
Vazgeçince de ölmüyorsun merak etme.
Şimdiden ilişkinize sahip çıkamayan bir adamı siz kabullenecek misiniz peki?
Yıl olmuş 2016 hala böyle kafalar ilginç.
Benim çevremdeki anneler de çalışan gelin istiyor.

bende kimi görsem çalışan gelin arıyor çok enteresan mış . Nasıl geçinecekmişiniz peki tek maaşla ?

Zor bi durum.
Ama bence sen hic bisey yapma.
Hersey sevgilinde bitiyor.
Bakalim ne yapicak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…