- Konu Sahibi ceylin2011
-
- #2.781
topiğin gelin ablasınımı arıyorsun nefes:)
en büyük gelin benim gibi hissettim birden:)))
4 ocak 84 doğumluyum ben.
merhabaaaaa, speedy çağrmış geldim hemen, bende 1 eylül geliniyiiiiim.. iki haftalık evliyimm..
zaman geçti bile canım saydık saydık bittinasıl gidiyor evlilik.
evet saydık saydık bitti gerçekten.. şimdilik ehh işte diyelim, alışamadım henüz. alışmaya çalışıyorum.
Evet şimdi ona git buna git derken bi eviniz olduğunu unutursunuz bile. işe başladıktan sonra işler birikince anlıyorsun
ben öyle anladım. mesela evde bi sürü çamaşır var :93:ama ben gezmeyi tercih ediyorum
ne güzel yapıyorsun, ben balayından geldik geleli nerdeyse hergün çamaşır yıkıyorum, yeni çarşaflar vardı yıkanmamış olan onları yıkadım, eşimin evden getirdiği tüm gömlekleri tekrar yıkayıp ütüledim, benim pasaklı eşim bir kere giymiş asmış dolabına toplayıp getirdi sağolsun kirli temiz karmakarışık.. bende hepsini yıkadım bir dolu ütü yaptım.. balayından döndük iki valiz eşya ne varsa yıkadım havlular kıyafetler falan.. çamaşır ser topla ütü yap gına geldi artık bana...
hoşgeldin allah kolaylıklar versin yorma kendini çabuk bıkarsın valla yavaş yavaş yap ne kadar çabalasanda ohhh rahat bir nefes aldım olayı olmuyor biri bitse biri başlıyor yavaş yavaş yap gitsin :)))ne güzel yapıyorsun, ben balayından geldik geleli nerdeyse hergün çamaşır yıkıyorum, yeni çarşaflar vardı yıkanmamış olan onları yıkadım, eşimin evden getirdiği tüm gömlekleri tekrar yıkayıp ütüledim, benim pasaklı eşim bir kere giymiş asmış dolabına toplayıp getirdi sağolsun kirli temiz karmakarışık.. bende hepsini yıkadım bir dolu ütü yaptım.. balayından döndük iki valiz eşya ne varsa yıkadım havlular kıyafetler falan.. çamaşır ser topla ütü yap gına geldi artık bana...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?