Evlenen 2011 gelinleri artık burda toplanıyoruz

hmmm mayıs hıc gormedım ondan merak ettım bende :)

bızım zaten nasıl dugun oldu neden mayısta oldu bılmıyorum

ben dugun tarıhımı salona gore belırledım bı hafta onceden yanı:)

nasıl hazırlandım bılmıyorum:)

gelenler hep şehır dısı ve yurt dısı oldugu ıcın onlara gore ayarladım ama ona ragmen cok eglencelı gecmiştı

ben bıle evlı olduguma hala ınanmadıgım zamanlar oluyo:)

onu bırak bıde hamıleyım

acele iş bu olsa gerek

evet saydık saydık bitti gerçekten.. şimdilik ehh işte diyelim, alışamadım henüz. alışmaya çalışıyorum.

Evet şimdi ona git buna git derken bi eviniz olduğunu unutursunuz bile. işe başladıktan sonra işler birikince anlıyorsun
ben öyle anladım. mesela evde bi sürü çamaşır var :93:ama ben gezmeyi tercih ediyorum

lemlem hoşgeldin aramıza bende 30 temmuz geliniyimm 1 bucuk ay olmasına rağmen alışamadım yemek yap bulaşık yıka ütü yap temizlik yap sonra işe gel çok zor ilk zamanlarında birde dahada bir temizlik düzenlilik oluyor aman batmasın kirlenmesin heryer tertemiz olsun istiyoruz 2 yıl önce evlenen arkadaşım var ben sizi görcem diyor ozaman geçiyormuş dahada rutine biniyormuş bu olaylar sirkülesi

ne güzel yapıyorsun, ben balayından geldik geleli nerdeyse hergün çamaşır yıkıyorum, yeni çarşaflar vardı yıkanmamış olan onları yıkadım, eşimin evden getirdiği tüm gömlekleri tekrar yıkayıp ütüledim, benim pasaklı eşim bir kere giymiş asmış dolabına toplayıp getirdi sağolsun kirli temiz karmakarışık.. bende hepsini yıkadım bir dolu ütü yaptım.. balayından döndük iki valiz eşya ne varsa yıkadım havlular kıyafetler falan.. çamaşır ser topla ütü yap gına geldi artık bana...

Evet canım çok yorma kendini naparsan yap işler bitmiyor devamlı artıyor :97::97::97:

hoşgeldin allah kolaylıklar versin yorma kendini çabuk bıkarsın valla yavaş yavaş yap ne kadar çabalasanda ohhh rahat bir nefes aldım olayı olmuyor biri bitse biri başlıyor yavaş yavaş yap gitsin :)))
bende hafta içi bütün çamaşırları yıkamıştım yenilerinide yıkayınca ütü fullendi dün saatlerce ütü yaptım kurumayan 2 badi kaldı sadece ütülencek biriktirmemek lazım ütüyü ayaklarım sızladı valla :))
bu arada beyaz çoraplarımda çıkmayan kir lekelerini çıkarmayaı başardım bir 2 gün deterjanlı suya koydum sonra 60 derece biraz yıkadım domestos koydum 40 derecede 20 dkda yıkadım bitti sonuç beyazlar kar gibi :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…