- 16 Aralık 2010
- 1.826
- 223
- 163
- Konu Sahibi ceylin2011
-
- #3.161
akşam bi yalan ile eşimi dışarı çıkartmam lazım.. herkes bizde toplanacak işte. ona göre de
biz gelicez 21:30 gibi falan dışarda olmamız lazım :)
25 kişi falan olacak herkesi çağırdım.. üstüste misafir ağırlayacağım Allah yardım etsin ne diyelm
canım acaip dondurma istedi falan diip yolla :))) 25 kişi çok muş yahu ,benim tercih etmeyeceğim bir yöntem
topic gelinleri açılınnn ben geldimm,özledim sizi be,ama çok yoğun bir hafta benim için,,,yeni gelenler var hoşgeldiniz kızlar ben ceylin:))
evreka,sscc,sipidi,nefes,magretna ve diğer arkadaşlarım nasılsınız ,varmı kaçırdığım birşeyler
öyle olmaz canım hiç hiç eve girmemiz lazım ki bişeye benzesin :44::44:
bizim aile kalabalık yaw. kardeşleri anneler babalar derken çok oluyır
sinemaya gidin yarısında çık:)))) yada sinemadan sonra dolaş işte o saate kdr :)aklıma o geldi
bakalım bi kaç plan uyguladım artık birisini kurcaz
bizde kocişle öğleden sonra gidip kartları kapatıcaz,şu kredi kartı yüzünden elimzide 5 kuruş para kalmıyor,düğün paralarını verip bi daha kart kullanmıcaz inşallahhh,param varsa alcam yoksa almıcam,10 lira taksit 5 lira taksit derken 1500 lira borç geliyor,
bizde kocişle öğleden sonra gidip kartları kapatıcaz,şu kredi kartı yüzünden elimzide 5 kuruş para kalmıyor,düğün paralarını verip bi daha kart kullanmıcaz inşallahhh,param varsa alcam yoksa almıcam,10 lira taksit 5 lira taksit derken 1500 lira borç geliyor,
biz yaptık canım tek 1 tane kartımız kaldı oda eşimin çalıştığı bankanın kartı...
çok rahat oluyor yapın sizde rahat edersiişzona göre harcama oluyor
aman kızlar karta dikkat ben taksitli çalışmıyorum o yüzden rahatım alcağım şey çok pahalı ise taksit yaptırırım her ay kendime bir limit koyrım onu geçmem eşiminde kartı var o da adece benzin alıo o karttan aman diim sonra toplanmaz :)))
biz yaptık canım tek 1 tane kartımız kaldı oda eşimin çalıştığı bankanın kartı...
çok rahat oluyor yapın sizde rahat edersiişzona göre harcama oluyor
evet evet bıktık artık sipidi,yemin ederim maaştan elimizde hiç bişi kalmadı şu kartlar yüzünden ,bi tane bile bırakmıcaz,sadece maaş kartımız durcak,çok sıkışırsak onun kredili hesabından çekicez,,bide askere gitcek zaten ben naparım borçla:)
evet evet bıktık artık sipidi,yemin ederim maaştan elimizde hiç bişi kalmadı şu kartlar yüzünden ,bi tane bile bırakmıcaz,sadece maaş kartımız durcak,çok sıkışırsak onun kredili hesabından çekicez,,bide askere gitcek zaten ben naparım borçla:)
canım kredi kartı hem iyi hem ktöü ama bizim için kötü ben ipin ucunu kaçırıyorum herşeyi alıyorum alırken 3 5 gözüme gözükmüyor ama birikince aman allahım aylık ödeme tavan yapmışş oyüzden bizde kapattık bir tek koçişte var arada cok istersem nette gördüğüm birkaç şeyi karttan alıyorum diğerlerini peşin alıyorum. Ne zaman gitcek canım sen ne yapcan yanlızmı kalcan
bende kolay kolay alışveriş yapmam kartla bizimki ek kartlı kontrolü de kolay oluyor
bizimki ek kartlı diil benim kart ücter alıo ektende alır limitim az die yeni ve ücretzi kart aldık her ay ekstrsini gönderio kontrol ediom masrafımızı kontrol edeim dieeee :)))) ben de hep karttan alırım nakit kullanmam ama masrafımı bilirim nerdeyse 6 yıldır çalışıyorum düğün masraflarına harcamasaydık çok param olacaktı kenarda hep biriktirmişrim şimdi zor oluyor biriktirmek yerimizde sayıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?