Evlenen 2011 gelinleri artık burda toplanıyoruz

canım acaip dondurma istedi falan diip yolla :))) 25 kişi çok muş yahu ,benim tercih etmeyeceğim bir yöntem

Slm canım hoşgeldinnnnn :)))))) sen anlat bakalım biizm kaçırdıklarımızı :))))

bakalım bi kaç plan uyguladım artık birisini kurcaz

bizde kocişle öğleden sonra gidip kartları kapatıcaz,şu kredi kartı yüzünden elimzide 5 kuruş para kalmıyor,düğün paralarını verip bi daha kart kullanmıcaz inşallahhh,param varsa alcam yoksa almıcam,10 lira taksit 5 lira taksit derken 1500 lira borç geliyor,

biz yaptık canım tek 1 tane kartımız kaldı oda eşimin çalıştığı bankanın kartı...
çok rahat oluyor yapın sizde rahat edersiişz ona göre harcama oluyor

biz yaptık canım tek 1 tane kartımız kaldı oda eşimin çalıştığı bankanın kartı...

aman kızlar karta dikkat ben taksitli çalışmıyorum o yüzden rahatım alcağım şey çok pahalı ise taksit yaptırırım her ay kendime bir limit koyrım onu geçmem eşiminde kartı var o da adece benzin alıo o karttan aman diim sonra toplanmaz :)))

bende kolay kolay alışveriş yapmam kartla bizimki ek kartlı kontrolü de kolay oluyor

evet evet bıktık artık sipidi,yemin ederim maaştan elimizde hiç bişi kalmadı şu kartlar yüzünden ,bi tane bile bırakmıcaz,sadece maaş kartımız durcak,çok sıkışırsak onun kredili hesabından çekicez,,bide askere gitcek zaten ben naparım borçla:)

evet canım o zamana kadar rahat olmanız lazım. zamanı belli mi canım ?
senin için zor olacak ama Allahın izni ile hemen geçer annende falan mı kalacaksın :78:

canım kredi kartı hem iyi hem ktöü ama bizim için kötü ben ipin ucunu kaçırıyorum herşeyi alıyorum alırken 3 5 gözüme gözükmüyor ama birikince aman allahım aylık ödeme tavan yapmışş oyüzden bizde kapattık bir tek koçişte var arada cok istersem nette gördüğüm birkaç şeyi karttan alıyorum diğerlerini peşin alıyorum. Ne zaman gitcek canım sen ne yapcan yanlızmı kalcan

hadiiii şirinciker ben gidiyorum,haftasonuda görüşemicez haftaya kadar hoşçakalın,sipidi kocişininde doğum günü kutlu olsun,magreneta,sscc,evreka,nefes,...ve yeni gelen arkadaşlarım kendinize dikkat edin:80:

evet cnm bizimde dilimiz yandı burakıyoruz artık.eğer aöf sonuçları olumluysa aralıkta yolcudur:)

bende kolay kolay alışveriş yapmam kartla bizimki ek kartlı kontrolü de kolay oluyor

bizimki ek kartlı diil benim kart ücter alıo ektende alır limitim az die yeni ve ücretzi kart aldık her ay ekstrsini gönderio kontrol ediom masrafımızı kontrol edeim dieeee :)))) ben de hep karttan alırım nakit kullanmam ama masrafımı bilirim nerdeyse 6 yıldır çalışıyorum düğün masraflarına harcamasaydık çok param olacaktı kenarda hep biriktirmişrim şimdi zor oluyor biriktirmek yerimizde sayıyoruz

benimde hayatım kredi ödemekle geçiyor evlenmeden önce de annemlerle kredi ödüyorduk.. 2006'dan beri çalışyorm kenarda param yok düşün :95::95:

eşime akşam ilkokul arkadaşlarım gelecek dedim.
akşam 9 gibi falan gelirsiniz falan dedim tmm dedi yedi yani :97::97::97:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…