Evlenen 2011 gelinleri artık burda toplanıyoruz

gercekten bı taneye bıle alışana kadar cok zorluk cekıyosun
mıde bulantıları dışında hıc şikayetım olmadı sukur ama cok zor gecırenler var kı ıkız bebegı düşünemıyorum
ablamda 3.cocuguna hamıle ama 24 saat yatıyo cok zor hergun serum takılıyo
onu gordukce halıme şükredıyorum bunyeden cok fark edıyo
kaldıkı ben 41 kıloyum ve kılom hala aynı allah tan saglıgımda bır sorun cıkmadı
herkese sabırlar versın Allah

evet canım benim bünyemde zayıftır çok cabuk hasta olurum hastalıgımda kolay geçmez illa yatıp iyice dinlenip antibiyotik içerek düzeliyorum. Ev kredisimi çektiniz kac ay vade ana para ne kadar canım

herkes hamile kalsın bebeklerini doğursun hayırlısıyla.
Rabbim herkese istediği zamanda nasip etsin sağlıkla
ama 2 gündür topiği okurken acaba ben farklı bir topiğemi geldim hamile anneler topiği mi burası diye düşünüyorum!

evet canım benim bünyemde zayıftır çok cabuk hasta olurum hastalıgımda kolay geçmez illa yatıp iyice dinlenip antibiyotik içerek düzeliyorum. Ev kredisimi çektiniz kac ay vade ana para ne kadar canım

EVET Canım 10 yıl 1,140 TL ödüyoruz 86 bin çektik :97::97: inşallah biter

evet canım fazlası sıkıyor sanırım neyse dönelim kendi konumuza :95:

ewet canım biraz gereksiz oldu bana göre.

kredi bir şekilde biter. önemli olan kendi evin için ödeme yapıyor olman. darısı tüm olmayanlara

ewet canım biraz gereksiz oldu bana göre.

kredi bir şekilde biter. önemli olan kendi evin için ödeme yapıyor olman. darısı tüm olmayanlara

AMİn canım tabi şuanda ödersek rahatız en azından kendi evimize ödüyoruz diyoruz.. sonuçta ev sahibi olmuş oluyoruz.
inşallah isteyen herkeste alır.

Son düzenleme:
Tabi canım kiraya verilen para boşa gidiyor. Kredi ile en azından ne için ödediğini biliyorsun.

Son düzenleme:
günaydın arkadaşlar
bu akşam olur mu acaba yaaa çatlıyorum eşime süpriz yapıcaz... evde 25 kişi falan olacak sanırım.
bizden,onlardan,iş arkadaşlarından falan filan işte umarım aksilik falan olmaz yaaaa :82::82:

günaydın canımm

Olur olurda sana şimdi gün bitmek bilmez sürekli nasıl olcak birşey olurmu diye düşünüp durcan ama korkma allahımın izniyle hiçbir aksilik çıkmadan çok güzel geçer gider

Slm kızlar...Neler yapıyorsunuz bakalım...Speedy eşinin doğum günüydü değilmi bugün.Ne yapmaya karar verdin...

inşallah canım. artık ilk misafir geldikten sonra mutlaka anlayacak ama kısmet. :96::96: saklayabildiğim yere kadar saklarım

Slm kızlar...Neler yapıyorsunuz bakalım...Speedy eşinin doğum günüydü değilmi bugün.Ne yapmaya karar verdin...

bugün değil yarın aslında ama yarın düğün var onun için bugüne plan yaptık.
aileden bi çok sevdiği kişileri bize topladım canım. akşam gelecekler teyzemde pastasını getirecek

Doğum günü yarın ise baya şaşıracaktır bugün beklemeyeceği için..Herkesi birlikte gelmesi için ayarlama şansın olsaydı daha iyi olurdu...Ama doğum günü yarın olduğu için bir beklenti içinde değildir bugün o yüzden normal misafir gibi düşünür gelenleri bence...İnşallah çok çok güzel geçer...

Farketmeden başka bir odaya alma şansın varmı canım veya gelenlere bir saat versen hepsini birden alsan dahamı güzel olur. Ben farkettirmeden almıştım arkadaşlarını ama 9 kişiydi gelenler seninki baya varmış oyüzden belki zor olur ama yapabilirsen cidden dahada güzel olur ve şaşırır

evet ama akşam belli saatten sonra anlasa bile problem değil napalım artık gelen 25 kişi falan birbirine uydurmak zor olabilir

Kızlar yardımınıza ihtiyacım var pazar günü misafir gelecek yemeğe...Çorba pilav ve soya soslu tavuk yapmayı düşünyorum yanına neler yapabilirim sizce...

Kızlar yardımınıza ihtiyacım var pazar günü misafir gelecek yemeğe...Çorba pilav ve soya soslu tavuk yapmayı düşünyorum yanına neler yapabilirim sizce...

bunlar yeter yemek olarak yanına salata meze çeşitleri yaparsın canım..
benimde pazar günü misafirim var ananemler ve 2 kız kardeşi yurtdışında yaşıyorlar diye acil oldu biraz ama çağırmak zorunda kaldım gidcekler çünkü :95::95:
hiç düşünmedim de ne yapıcam diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…