- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
- Konu Sahibi ceylin2011
-
- #3.121
Hayırlısı canım bende diom nedir buu :))))
kzıalr maşallahınız var bir bebek mevzusudur almış başını gitmiş çok istiyonuz galibaaaaa?
herkesin bünyesi bir değildir mutlaka ama kendim için düşündüğmde şimdi tek hamile bile olsam durumum kötü..
onun için gebelik öncesi kontrole gitmem lazım.hamilelik kötü geçmesin diye..
bende bi süre çalışmak istemiyorum ama kredi falan zor gibi :97::97:
evet canım benim bünyemde zayıftır çok cabuk hasta olurum hastalıgımda kolay geçmez illa yatıp iyice dinlenip antibiyotik içerek düzeliyorum. Ev kredisimi çektiniz kac ay vade ana para ne kadar canım
herkes hamile kalsın bebeklerini doğursun hayırlısıyla.
Rabbim herkese istediği zamanda nasip etsin sağlıkla
ama 2 gündür topiği okurken acaba ben farklı bir topiğemi geldim hamile anneler topiği mi burası diye düşünüyorum!
ewet canım biraz gereksiz oldu bana göre.
kredi bir şekilde biter. önemli olan kendi evin için ödeme yapıyor olman. darısı tüm olmayanlara
Tabi canım kiraya verilen para boşa gidiyor. Kredi ile en azından ne için ödediğini biliyorsun.
günaydın arkadaşlar
bu akşam olur mu acaba yaaa çatlıyorum eşime süpriz yapıcaz... evde 25 kişi falan olacak sanırım.
bizden,onlardan,iş arkadaşlarından falan filan işteumarım aksilik falan olmaz yaaaa :82::82:
günaydın canımm
Olur olurda sana şimdi gün bitmek bilmez sürekli nasıl olcak birşey olurmu diye düşünüp durcan ama korkma allahımın izniyle hiçbir aksilik çıkmadan çok güzel geçer gider
Slm kızlar...Neler yapıyorsunuz bakalım...Speedy eşinin doğum günüydü değilmi bugün.Ne yapmaya karar verdin...
inşallah canım. artık ilk misafir geldikten sonra mutlaka anlayacak ama kısmet. :96::96: saklayabildiğim yere kadar saklarım
bugün değil yarın aslında ama yarın düğün var onun için bugüne plan yaptık.
aileden bi çok sevdiği kişileri bize topladım canım. akşam gelecekler teyzemde pastasını getirecek
Doğum günü yarın ise baya şaşıracaktır bugün beklemeyeceği için..Herkesi birlikte gelmesi için ayarlama şansın olsaydı daha iyi olurdu...Ama doğum günü yarın olduğu için bir beklenti içinde değildir bugün o yüzden normal misafir gibi düşünür gelenleri bence...İnşallah çok çok güzel geçer...
Kızlar yardımınıza ihtiyacım var pazar günü misafir gelecek yemeğe...Çorba pilav ve soya soslu tavuk yapmayı düşünyorum yanına neler yapabilirim sizce...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?