Evlenen 2011 gelinleri artık burda toplanıyoruz

benimde hayatım kredi ödemekle geçiyor evlenmeden önce de annemlerle kredi ödüyorduk.. 2006'dan beri çalışyorm kenarda param yok düşün :95::95:

hımm olsun canım ailene faydan olmuş bende 2005 sonu girdim o zamandan beridir para biriktiriyordum düğün zamanı herşeyi biz alınca para suyunu çekti birde çok gezdik yedik içtik eşimle yok sa çok iyi para biriktirirdim neyse napalım kenra para konulmuo artık sende hayırlı bir iş yapıon işte parayı biriktiriyorsun aslında :)))

şimdi şimdi kendime bişeyler yapıyorum işte artık bundan sonra kendime çalışıcam

dün hep bebişlerden konuşmuşsunuzzben yoktum tühh 1 aylık hamileyim ama bende düşünüyorumda düşünüyorum nasıl doğurcam diye şimdiden skıntısı bastı.

slm nefescimm

walla bizde bu ara sürekli çocuk konusunda konuşuyoruz ben bide korunmuyorum birde hesaplar karışırmış

bizde korunmuyorduk hiç beklemediğimiz bi anda çıktı ama hayırlısı buymuşş 28 yaşındayım ben 29 yaşında anne olcam eşimlede 8 senedir gez gez doyduk.yeni bi heyecan gerekiyomuş demekki yeni yeni alışıyorum.çok heyecanlıyım anne olmak fikrine almışmaya çalışıyorum bebeklerden konuşulmaya başlandı ewet konu ewlilik olunca bebeklerde işin içine giriweriyo walla

evet canım biz eve kumbara koyduk. içine cebimizdeki tüm bozuk paraları atıyoruz.. çok rahat oluyor her ayın 20 sinde de açıp dolar alıyoruz.

bu ay işte 70 dolarımız oldu
süpremiş bende takı kutuma atıom lazım olunca lıom bozuk paraları aslında büyük bir kumbara lazım eşim bzouk paraları hiç sevmez tam bize göre bu kumbara işi :)

sakın araştırıp kurup durma canım hayırlısı de geç yoksa canın çok sıkılır kurarda kurursun sen kendine bak sağlığına nasıl doğum yapıcağını değil kendine nasıl daha iyi bakacağını neyin iyi olcağını düşün araştır bence

çok haklısın canım annemde kızdı bu sabah.daha çok yeni.hamile kalmadan öncede hep doğum korkusu wardı halime olduğumu öğrenince ilk doğumu düşündüm.hen
z doktora gitmedim.demirim eksikti.ilaçlarımı alırım artık.düşünmeden duramıyorum hem bebeği hem anne olmayı.çok tuhaf bi his.
düşününcede buraya yazmak istiyorum

nefescim naber Ne zaman gitcen doktora canım

slm canım yetişemedım bugun buraya
bugun sabah gıttım ama olmadı çarşamba gunu gıdıcem
ultrasyonda cınsıyete bakıldı

doktor cok bellı degıl ama %70 erkek dedı

kısmet bakalım çarsambaya kadar beklıcez yıne

bu arada herkese ıyı tatıller

kendınıze ıyı bakın

ciddimisin bak içime doğmuşşş

ama sen kız istiyordun dimi Olsun allahım sağlıklı sıhhatli olsunda kız erkek önemli değil hem daha %30luk bir pay var belkide kızdır

kızlar iyi akşamlar herkese şimdiden iyi haftasonları diliyorumm Spedyycim akşamın umarım düşündüğünden dahada güzel geçer koçişinin doğum günü tekrardan kutlu olsun.

Hepinizi çokk öptümmm

ÇOK GÜZEL birikiyoır tavsiye ederim :97::97: az çok demeden birikiyor..ç
denicem canım ben de :)))
hayırlısı canım iyi düşün oluruna bırak sağlığını düşün 9 ayda kafayı yemeyesin aman canım :))))
oooo hadi bakalım hayırlı evlat olsun inşallah :))))

iyi akşmlaar canımmmm ben yarında burdayım mmm :)))))

sipaydimmmmmmmmmmmmmmmmmmmm olanları bize anlatırsın inşallah eşin bişi anlamaz :)))))

sevindimm canımm hayırlı olsunn benim içime erkek doğmuştuu :))

speedy bol şans canımm bence çok güzell olucakk

herkese ii hafta sonları kızlarrr öpüyorummm hepiniziii

Günaydın hatta tünaydın herkese, ofisteki son bir saatim.Önce kuaföre oradan eve geçip koçişimle kahvaltı yapacağız.Sonrada temizlik yaparız birlikte.Yarın misafirim geliyor.Akşamdan onun hazırlığınıda yapmayı planlıyorum tabi yorgun olmazsam ki gözlerimi şu an bile açamıyorum .Birde şu dolar işi çok mantıklı geldi.Bizimde kumbaramız var ama öylece birikip duruyor.Daha elimizi sürmedik...

gunaydın kızlar

ıyı dılerklerınız ıcın tesekkur ederım

hayırlısı olsun ıns tek dıledıgımız o

hıc onemlı degıl saglıklı olsun da ıns

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…