- 28 Ocak 2009
- 7.804
- 88
- 363
- Konu Sahibi ceylin2011
-
- #3.181
benimde hayatım kredi ödemekle geçiyor evlenmeden önce de annemlerle kredi ödüyorduk.. 2006'dan beri çalışyorm kenarda param yok düşün :95::95:
hımm olsun canım ailene faydan olmuş bende 2005 sonu girdim o zamandan beridir para biriktiriyordum düğün zamanı herşeyi biz alınca para suyunu çekti birde çok gezdik yedik içtik eşimle yok sa çok iyi para biriktirirdim neyse napalım kenra para konulmuo artık sende hayırlı bir iş yapıon işte parayı biriktiriyorsun aslında :)))
eşime akşam ilkokul arkadaşlarım gelecek dedim.
akşam 9 gibi falan gelirsiniz falan dedim tmm dedi yedi yani :97::97::97:
bence düşünmüyordur bugün süpriz yapacağını canımbak ne güzel herşey yolunda gidiyor akşamda bol bol eğleninnn canım benimm
şimdi şimdi kendime bişeyler yapıyorum işteartık bundan sonra kendime çalışıcam
yap canım bende artık kısıyorum daha fazla masraf olmasın kenarda paramız olsun die :)
slm nefescimm
walla bizde bu ara sürekli çocuk konusunda konuşuyoruz ben bide korunmuyorum birde hesaplar karışırmış
süpremiş bende takı kutuma atıom lazım olunca lıom bozuk paraları aslında büyük bir kumbara lazım eşim bzouk paraları hiç sevmez tam bize göre bu kumbara işi :)evet canım biz eve kumbara koyduk. içine cebimizdeki tüm bozuk paraları atıyoruz.. çok rahat oluyor her ayın 20 sinde de açıp dolar alıyoruz.
bu ay işte 70 dolarımız oldu
dün hep bebişlerden konuşmuşsunuzzben yoktum tühh1 aylık hamileyim ama bende düşünüyorumda düşünüyorum nasıl doğurcam diye şimdiden skıntısı bastı.
bizde korunmuyorduk hiç beklemediğimiz bi anda çıktıama hayırlısı buymuşş 28 yaşındayım ben 29 yaşında anne olcam eşimlede 8 senedir gez gez doyduk.yeni bi heyecan gerekiyomuş demekki yeni yeni alışıyorum.çok heyecanlıyım anne olmak fikrine almışmaya çalışıyorum bebeklerden konuşulmaya başlandı ewet konu ewlilik olunca bebeklerde işin içine giriweriyo walla
süpremiş bende takı kutuma atıom lazım olunca lıom bozuk paraları aslında büyük bir kumbara lazım eşim bzouk paraları hiç sevmez tam bize göre bu kumbara işi :)
sakın araştırıp kurup durma canım hayırlısı de geç yoksa canın çok sıkılır kurarda kurursun sen kendine bak sağlığına nasıl doğum yapıcağını değil kendine nasıl daha iyi bakacağını neyin iyi olcağını düşün araştır bence
nefescim naberNe zaman gitcen doktora canım
slm canım yetişemedım bugun buraya
bugun sabah gıttım ama olmadı çarşamba gunu gıdıcem
ultrasyonda cınsıyete bakıldı
doktor cok bellı degıl ama %70 erkek dedı
kısmet bakalım çarsambaya kadar beklıcez yıne
bu arada herkese ıyı tatıller
kendınıze ıyı bakın
denicem canım ben de :)))ÇOK GÜZEL birikiyoır tavsiye ederim :97::97: az çok demeden birikiyor..ç
hayırlısı canım iyi düşün oluruna bırak sağlığını düşün 9 ayda kafayı yemeyesin aman canım :))))çok haklısın canım annemde kızdı bu sabah.daha çok yeni.hamile kalmadan öncede hep doğum korkusu wardı halime olduğumu öğrenince ilk doğumu düşündüm.hen
z doktora gitmedim.demirim eksikti.ilaçlarımı alırım artık.düşünmeden duramıyorum hem bebeği hem anne olmayı.çok tuhaf bi his.
düşününcede buraya yazmak istiyorum
oooo hadi bakalım hayırlı evlat olsun inşallah :))))slm canım yetişemedım bugun buraya
kendınıze ıyı bakın
kızlar iyi akşamlar herkese şimdiden iyi haftasonları diliyorumm Spedyycim akşamın umarım düşündüğünden dahada güzel geçer koçişinin doğum günü tekrardan kutlu olsun.
Hepinizi çokk öptümmm
slm canım yetişemedım bugun buraya
kendınıze ıyı bakın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?