Evlenen 2011 gelinleri artık burda toplanıyoruz

günaydın kızlarrr iyi sabahlar hayırlı cumalarrr herkeseeee cmrt çalışmasak bugün benimde haftanın en çok sevdiğim günü olurdu ssccim neyse genede seviom ben yawww sipaydimmmm akşam çok eğlenceli olucak eşine çaktırma bareee eşineeee :)

Kızlar bugün vizyona giren bir film var alın eşlerinizi gidin çok güzel filme benziyor bir zamanlar anadolu'da biz bugün gidicez kocacımla...

inşalllah canım. yarına da çiçek sepetinden çiçek söyledim :97::97::97: ama saat kaçta geleceği yazmıyor umarm geç getirmezler

AYYY süpersin sipaydimmmmmm yahuuuu inşallah uygun bir saatte gelir :)

inşallah yarın akşama düğün var çünkü erken gelmesi lazım. :97::97: böyle birilerini sevindirmeye bayılıyorum. ondan sonraki doğum günü annemin babamın ve kayınvalidemin :86::86: ekimde :97::97:

Günaydın kızlar pazar günü ilk misafirlerimi ağırlayacağım evimde.Bu yüzden yarın iş çıkışı evimi temizlemem lazım.Yine dinlenemeyeceğim :/

Kızlar yardımınıza ihtiyacım var pazar günü misafir gelecek yemeğe...Çorba pilav ve soya soslu tavuk yapmayı düşünyorum yanına neler yapabilirim sizce...

Yoğurtlu havuç
Patlıcan közleme
barbunya
Salata
Haydari
Börek vs vs tarzı şeylerle masanı zenginleştirebilirsin.Bunlar hem pratik hem de llezettli yemekler :82:

topic gelinleri açılınnn ben geldimm,özledim sizi be,ama çok yoğun bir hafta benim için,,,yeni gelenler var hoşgeldiniz kızlar ben ceylin:))
evreka,sscc,sipidi,nefes,magretna ve diğer arkadaşlarım nasılsınız ,varmı kaçırdığım birşeyler

hoşgeldin canıom nasılsın bakalım

iyiyim canım sen nasılsın nasıl gidiyor ,haftanın son günü mutluyum,yarın misafirim olsada mutluyum,dün geceden ıspanaklı peynirli börek ve ,kalpli kek kalıbımda kek yaptım,ama sen kek kalıbı alttan kaçırıyormuş fırına aktı birazı,sonra akan parça pişti:)kekte süper kabardı ,bide bugün için ıspanakla bamya pişirdik,18:00 den 23:00 kadar sadece yemek yemek için oturdum,,,,:84:

canım benim hoşgeldinnn iyiyiz bizde seni özledikkk

marifetli hatun yaaa.
bende eşime akşam için süpriz doğum günü düzenledim. bakalım neler olacak
pazar benimde misafirim var daha hiç bişey de yapmadım

selamm

giremiyorum pek fazlaa annemlere geldim kocişte bugün gelicek pazara dönüyoruzz

speedy dövme çok güzel olmuşş :)

marifetli hatun yaaa.
bende eşime akşam için süpriz doğum günü düzenledim. bakalım neler olacak
pazar benimde misafirim var daha hiç bişey de yapmadım

aaaa yapıosun demek bu akşam neler yaptın merak ettimiyazıyorsa önceki sayfalarda okuyayım yazmıyorsa anlatsana :)

misafir zor oluyor yahu,anne evinde çok alışmadığım için misafire sıkıntı benim için

akşam bi yalan ile eşimi dışarı çıkartmam lazım.. herkes bizde toplanacak işte. ona göre de
biz gelicez 21:30 gibi falan dışarda olmamız lazım :)
25 kişi falan olacak herkesi çağırdım.. üstüste misafir ağırlayacağım Allah yardım etsin ne diyelm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…