- Konu Sahibi ceylin2011
-
- #3.141
Kızlar yardımınıza ihtiyacım var pazar günü misafir gelecek yemeğe...Çorba pilav ve soya soslu tavuk yapmayı düşünyorum yanına neler yapabilirim sizce...
günaydın kızlarrr iyi sabahlar hayırlı cumalarrr herkeseeee cmrt çalışmasak bugün benimde haftanın en çok sevdiğim günü olurdu ssccimneyse genede seviom ben yawww sipaydimmmm akşam çok eğlenceli olucak eşine çaktırma bareee eşineeee :)
inşalllah canım. yarına da çiçek sepetinden çiçek söyledim :97::97::97: ama saat kaçta geleceği yazmıyor umarm geç getirmezler
AYYY süpersin sipaydimmmmmm yahuuuu inşallah uygun bir saatte gelir :)
Kızlar yardımınıza ihtiyacım var pazar günü misafir gelecek yemeğe...Çorba pilav ve soya soslu tavuk yapmayı düşünyorum yanına neler yapabilirim sizce...
hoşgeldin canıom nasılsın bakalım
topic gelinleri açılınnn ben geldimm,özledim sizi be,ama çok yoğun bir hafta benim için,,,yeni gelenler var hoşgeldiniz kızlar ben ceylin:))
evreka,sscc,sipidi,nefes,magretna ve diğer arkadaşlarım nasılsınız ,varmı kaçırdığım birşeyler
iyiyim canım sen nasılsın nasıl gidiyor ,haftanın son günü mutluyum,yarın misafirim olsada mutluyum,dün geceden ıspanaklı peynirli börek ve ,kalpli kek kalıbımda kek yaptım,ama sen kek kalıbı alttan kaçırıyormuş fırına aktı birazı,sonra akan parça pişti:)kekte süper kabardı ,bide bugün için ıspanakla bamya pişirdik,18:00 den 23:00 kadar sadece yemek yemek için oturdum,,,,:84:
canım benim hoşgeldinnn iyiyiz bizde seni özledikkk
marifetli hatun yaaa.
bende eşime akşam için süpriz doğum günü düzenledim. bakalım neler olacak
pazar benimde misafirim var daha hiç bişey de yapmadım
hoşbuldum tatlımmm,nasıl gidiyor herşey yolundamı
iyiyim canım aynı walla değişen birşey yok ama şuan koçişle tartıştım sinir oldummm azcık gidip ikicik cimciresim varr kendisni:84::84:
aaaa yapıosun demek bu akşam neler yaptın merak ettimiyazıyorsa önceki sayfalarda okuyayım yazmıyorsa anlatsana :)
misafir zor oluyor yahu,anne evinde çok alışmadığım için misafire sıkıntı benim için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?