Evlenen 2011 gelinleri artık burda toplanıyoruz

geçmiş olsun canım video duruor ama nedense kimse göremior yaaa :98::98::98:
şimdi yine paylaştım :97::97:

iyimm speedyciğim.
ben de videoyu göremeyenlerdenim. dün baktım ama yok
mail olarak atsan nasıl olur benim şirkette face yasak malum

geçmiş olsun evreka. özel sektörün cilveleri varsa çalışanın raporu var. hastaneden rapor ayarlayıp dinlenseydin biraz.

saol canım ama bu hafta ödenmesi gereken çeklerim var başında olmasam olmıcaktı benim yerime bakabilecek biri yok sadece ben varım bu yüzden gelmek zorunda kaldım yoksa evde az dinlenmeyi ne kadar çok isterdim ama yok nefret ediyorum zaten iş arıyorum olmıcak bu böyle

geçmiş olsunn canım özel sektör acımasız ne yazıkk ki

saol canım benim malesef öyle biran önce devlete geçmem lazım olmıcak bu şekilde bu arada fotoğraflara bayıldım çokk tatlısınızz hep mutlu olunn

devlete geçmek bende çok istiyorum canım zamanında kaçırdığım fırsatlar için pişmanım

daha sonra anlıyor insan tabiki

sağol canımm aminnn

Selam bayanlar herkes nasıl işler yoğun pek giremiyorum herke işten şikayetçi bakıyorum hangi çalışan memnun ki işinden :)))

evrekacım geçmiş olsun canım akişamları dinlenmeye çalış artık yapıcak bişi yok

selam canım

saol artık öyle yapıyorum ama genede verimli olmuyor 3 gün oldu okadar ilaç içiyorum ama hala kötüyüm yaa

ooooooooo acısını çıkartıcam geçen haftanın evde oturup misafir ağırlamıştım :97::97:

bende iyileşirsem bu haftasonu diğer haftasonu ve tüm haftasonları gezmek istiyorum aşkımlaaaa birlikte başbaşa ufak kaçamaklar yapmak görmediğimiz yerlere gitmek istiyorum onun için güzel yerleri araştırmaya başlayıp plan yapmam lazım kızlar varmı sizin bildiğiniz izmir çevresinde veya sizin yakınlarınızda pek fazla uzak olmamak kaydıyla gidebileceğimiz yerler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…