- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
- Konu Sahibi ceylin2011
-
- #3.221
günaydın kızlarr
Dün çok hastaydım topiğe giremedim işede gelemedim hala kendimi toparlayamadım ama genede geldim işebu özel sektör çok acımasız Sizler nasılsınız ? Speddyy canım herşeyin çok güzel geçmesine cok sevındım ama videoyu göremedim kaldırdınmı
süpürgeli cadı koymuşşsun
geçmiş olsun canım video duruor ama nedense kimse göremior yaaa :98::98::98:
şimdi yine paylaştım :97::97:
saol canımama videoyu bulamıyorum vıdeolar bölümüne girdim ordada yok
bu video da bi problem var yaaaa :97::97::97: sana özel msj yollayamyrum sen bana göndersene özel mesaj olarak iletiyim öyle gelir belki. :82::82:
iyimm speedyciğim.
ben de videoyu göremeyenlerdenim. dün baktım ama yok
mail olarak atsan nasıl olur benim şirkette face yasak malum
geçmiş olsun evreka. özel sektörün cilveleri varsa çalışanın raporu var. hastaneden rapor ayarlayıp dinlenseydin biraz.
günaydın kızlarr
Dün çok hastaydım topiğe giremedim işede gelemedim hala kendimi toparlayamadım ama genede geldim işebu özel sektör çok acımasız Sizler nasılsınız ? Speddyy canım herşeyin çok güzel geçmesine cok sevındım ama videoyu göremedim kaldırdınmı
geçmiş olsunn canım özel sektör acımasız ne yazıkk ki
saol canım benim malesef öyle biran önce devlete geçmem lazım olmıcak bu şekildebu arada fotoğraflara bayıldım çokk tatlısınızz hep mutlu olunn
bolbol gez canımmmm
Selam bayanlar herkes nasıl işler yoğun pek giremiyorum herke işten şikayetçi bakıyorum hangi çalışan memnun ki işinden :)))
evrekacım geçmiş olsun canım akişamları dinlenmeye çalış artık yapıcak bişi yok
ooooooooo acısını çıkartıcam geçen haftanın evde oturup misafir ağırlamıştım :97::97:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?