Evlenen 2011 gelinleri artık burda toplanıyoruz

cuma gecesi atlayın istanbula gelin bizde kalırsınız
beraber tophaneye gider nargile içeriz. sonra ortaköye gider kumpir falan yeriz. gece de pizza söyleriz onu yeriz..
Ertesi gün de zeytinburnunda çok güzel bi müze varmış oraya gideriz.

beraber tophaneye gider nargile içeriz. sonra ortaköye gider kumpir falan yeriz. gece de pizza söyleriz onu yeriz..

karşı taraf ödemeli kargoya verırsın ay cok canım istedı ya aşerdiğimde kendımı düşünemiyorum gecen gece saat 12den sonra ınsanın canı soslu mısır cekermı ve alana kadar kocasının basının etını yer mı ben yaptım aldırdım ama

Canım çok güzel bir plaannnn Bebektede waffle yiyelim bideee şu iki haftasonu şuan için dolu ama ilerleyen zamanlarda istanbula yolum düşerse sana uğramadan gitmicemmm ama gene çok teşekkürler canımm benimmm

Canım çok güzel bir plaannnn Bebektede waffle yiyelim bideee şu iki haftasonu şuan için dolu ama ilerleyen zamanlarda istanbula yolum düşerse sana uğramadan gitmicemmm ama gene çok teşekkürler canımm benimmm

olur canım bebekte de waffle yeriz
ben planı yaptım müsait olduğunuzda gelirsiniz ozaman :80::80:

kızlar evini dekorasyon eden var mı ben henüz yapamadım şu aralar arastrıyorum da ıstedıgım gibi şeyler bulamadım dekoratif ayna arıyorum kucuk biblolar arıyorum degısık cerceve arıyorum dugun resımlerımz meydanda kaldı öylece ne önerirsinz

sipidi,radyolog,evreka,sscc,giz09 ve bütün arkadaşlarım nasılsınız,konumuz dekorasyonmu ,evet bizimde evde o tip eksiklikler var,hala kafamda bişey oluşmuş değil

sipidi,radyolog,evreka,sscc,giz09 ve bütün arkadaşlarım nasılsınız,konumuz dekorasyonmu ,evet bizimde evde o tip eksiklikler var,hala kafamda bişey oluşmuş değil

yani sırf bu yüzden matkap ve vidalama araclarını kullanmayı öğrendım kocama kalsa seneye bile yapmaz sımdı bulabılrsem alıcam kendı kafama göre montelıcem annemlerde denedım gayet basarılıyım

ben evde biraz sadelikten yanayım geçen gün mesela koca koca dekorasyn için 2 tane şey geldi hediye adını bilmiyrum ama gözüme sanki çok gibi geliyor..
bi tek ıkeadan aldığımız çerçevelerim 7 filim bide kuğularım vardı şimdi bi sürü şey oldu... evde çok gibi geliyor hepsin, yemek odasına atıyorum oturduğum yer sade olsun diyeee

benım evde hiç bişiy yok ama spaydi ev hediyesi getırmek isteyenler yakın cevremse dekorasyonluk bişiy almayın diyorum yani fazla göz yormıcak bişiy arıyorum tek aksesuarım nıkah sekerlerım ıkeadada fazla bişiy begenmedım avrupa yakasında bi yer söyledıler ama hatırlamıyorum sımdı ne güzel

canım ben sadelikten yanayım resimler için şık odanın konseptine uygun çerçeveler alablirsin bide koltuğun rengine göre veya halının rengine göre küçük vazo alıp içine 2 3 tane çicek koyabilirsin veya berjerlerin varsa onun rengide olabilirevinin şeklini veya oturma grubu klasik mi spormu bilmediğimden pek yorum yapamıcam resim varmı dahada yardımcı olalım

selam canım

saol artık öyle yapıyorum ama genede verimli olmuyor 3 gün oldu okadar ilaç içiyorum ama hala kötüyüm yaa
ilaçları alsanda zaten 1 haftdan önce iyileşemezsin canım eve gidip dinlenicen yorma kendini ki çabuk iyileş vitamin kullan bence ben düzenli c vitamini kullanıyorum amwayin :)
ayyyy süper bizde dikiliye gitmek istiyoruz facede var fotomuz dikiliyi çok beğenmiştik
şirince kuşadası efes gezisi yapılabilir
foça urla tarafına gidilip balık keyfi yapılabilir ya da kahvaltı keyfi
çiçekliköy veya homeros vadisine gidilebilir bizgeçen haftasonu gittik ama iyice araştırmak lazım
şimdilik aklıma bunlar geldi :)
heheh ben de senin gibiyim çoookk istiyorsam o olacak ama hamile olunca heheheh düşünemiyorummm :)

ben sonunda evin dekorosayonuna geçtim ilk başta evimizde dekorasyona dair annemin mardinden aldığı 2li fincan takımı vardı birde 2li mumluğum 2 tane süs vazo gibi bişi aldım salona geçici ikea çerçeve aldım sonra yeni çerçeve aldım resim bastırıcam onu bekliyoruzzz kanvas tablo alıcaz araştırıyoruz ikeadan 2 tane ayna aldık biri antreye 4 parça biride yatak odasına uzun oval bişi yatak odasına ayna yokta :)))) bu şifonyerin üzerinde annem illa olsun dedi
biz söküp takmayı çok sevioz yatak odasının şifonyerini beğenmedik ikeadan aldık yeni onu monte ettik ayakkabılığı öyle alıp monte ettik
şimdi boş odamıza çalışma masası yaptırcaz düğün resimlerine çerçeve yapılcak 4 ay olcak hala çerçevelettirmedik resimleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…