- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
- Konu Sahibi ceylin2011
-
- #3.241
bende iyileşirsem bu haftasonu diğer haftasonu ve tüm haftasonları gezmek istiyorum aşkımlaaaabirlikte başbaşa ufak kaçamaklar yapmak görmediğimiz yerlere gitmek istiyorum onun için güzel yerleri araştırmaya başlayıp plan yapmam lazım kızlar varmı sizin bildiğiniz izmir çevresinde veya sizin yakınlarınızda pek fazla uzak olmamak kaydıyla gidebileceğimiz yerler
bende iyileşirsem bu haftasonu diğer haftasonu ve tüm haftasonları gezmek istiyorum aşkımlaaaabirlikte başbaşa ufak kaçamaklar yapmak görmediğimiz yerlere gitmek istiyorum onun için güzel yerleri araştırmaya başlayıp plan yapmam lazım kızlar varmı sizin bildiğiniz izmir çevresinde veya sizin yakınlarınızda pek fazla uzak olmamak kaydıyla gidebileceğimiz yerler
selam kızlar nasılsınz ben bomba gibiyim spaydi kestane şekeri istiyorum ben bursadan
Bursaya gidiyorum uyppiii
ohh speedyy bizim yerimizde gezz:))
cuma gecesi atlayın istanbula gelinbizde kalırsınız
beraber tophaneye gider nargile içeriz. sonra ortaköye gider kumpir falan yeriz. gece de pizza söyleriz onu yeriz..
Ertesi gün de zeytinburnunda çok güzel bi müze varmış oraya gideriz.
Canım çok güzel bir plaannnnBebektede waffle yiyelim bideee şu iki haftasonu şuan için dolu ama ilerleyen zamanlarda istanbula yolum düşerse sana uğramadan gitmicemmm ama gene çok teşekkürler canımm benimmm
olur canım bebekte de waffle yeriz
ben planı yaptım müsait olduğunuzda gelirsiniz ozaman :80::80:
tamam canım ben bu planı bir koçişe söyleyim bakayım ne dicekk
sipidi,radyolog,evreka,sscc,giz09 ve bütün arkadaşlarım nasılsınız,konumuz dekorasyonmu ,evet bizimde evde o tip eksiklikler var,hala kafamda bişey oluşmuş değil
kızlar evini dekorasyon eden var mı ben henüz yapamadım şu aralar arastrıyorum da ıstedıgım gibi şeyler bulamadım dekoratif ayna arıyorum kucuk biblolar arıyorum degısık cerceve arıyorum dugun resımlerımz meydanda kaldı öylece ne önerirsinz
sipidi,radyolog,evreka,sscc,giz09 ve bütün arkadaşlarım nasılsınız,konumuz dekorasyonmu ,evet bizimde evde o tip eksiklikler var,hala kafamda bişey oluşmuş değil
kızlar evini dekorasyon eden var mı ben henüz yapamadım şu aralar arastrıyorum da ıstedıgım gibi şeyler bulamadım dekoratif ayna arıyorum kucuk biblolar arıyorum degısık cerceve arıyorum dugun resımlerımz meydanda kaldı öylece ne önerirsinz
ilaçları alsanda zaten 1 haftdan önce iyileşemezsin canım eve gidip dinlenicen yorma kendini ki çabuk iyileş vitamin kullan bence ben düzenli c vitamini kullanıyorum amwayin :)selam canım
saol artık öyle yapıyorum ama genede verimli olmuyor 3 gün oldu okadar ilaç içiyorum ama hala kötüyüm yaa
ayyyy süper bizde dikiliye gitmek istiyoruz facede var fotomuz dikiliyi çok beğenmiştikbende iyileşirsem bu haftasonu diğer haftasonu ve tüm haftasonları gezmek istiyorum aşkımlaaaabirlikte başbaşa ufak kaçamaklar yapmak görmediğimiz yerlere gitmek istiyorum onun için güzel yerleri araştırmaya başlayıp plan yapmam lazım kızlar varmı sizin bildiğiniz izmir çevresinde veya sizin yakınlarınızda pek fazla uzak olmamak kaydıyla gidebileceğimiz yerler
heheh ben de senin gibiyim çoookk istiyorsam o olacak ama hamile olunca heheheh düşünemiyorummm :)karşı taraf ödemeli kargoya verırsın ay cok canım istedı ya aşerdiğimde kendımı düşünemiyorum gecen gece saat 12den sonra ınsanın canı soslu mısır cekermı ve alana kadar kocasının basının etını yer mı ben yaptım aldırdım ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?