- Konu Sahibi ceylin2011
-
- #3.261
ilaçları alsanda zaten 1 haftdan önce iyileşemezsin canım eve gidip dinlenicen yorma kendini ki çabuk iyileş vitamin kullan bence ben düzenli c vitamini kullanıyorum amwayin :)
ayyyy süper bizde dikiliye gitmek istiyoruz facede var fotomuz dikiliyi çok beğenmiştik
şirince kuşadası efes gezisi yapılabilir
foça urla tarafına gidilip balık keyfi yapılabilir ya da kahvaltı keyfi
çiçekliköy veya homeros vadisine gidilebilir bizgeçen haftasonu gittik ama iyice araştırmak lazım
şimdilik aklıma bunlar geldi :)
heheh ben de senin gibiyim çoookk istiyorsam o olacak ama hamile olunca heheheh düşünemiyorummm :)
ben sonunda evin dekorosayonuna geçtim ilk başta evimizde dekorasyona dair annemin mardinden aldığı 2li fincan takımı vardı birde 2li mumluğum 2 tane süs vazo gibi bişi aldım salona geçici ikea çerçeve aldım sonra yeni çerçeve aldım resim bastırıcam onu bekliyoruzzz kanvas tablo alıcaz araştırıyoruz ikeadan 2 tane ayna aldık biri antreye 4 parça biride yatak odasına uzun oval bişi yatak odasına ayna yokta :)))) bu şifonyerin üzerinde annem illa olsun dedi
biz söküp takmayı çok sevioz yatak odasının şifonyerini beğenmedik ikeadan aldık yeni onu monte ettik ayakkabılığı öyle alıp monte ettik
şimdi boş odamıza çalışma masası yaptırcaz düğün resimlerine çerçeve yapılcak 4 ay olcak hala çerçevelettirmedik resimleri
benım evde hiç bişiy yok ama spaydi ev hediyesi getırmek isteyenler yakın cevremse dekorasyonluk bişiy almayın diyorum yani fazla göz yormıcak bişiy arıyorum tek aksesuarım nıkah sekerlerımıkeadada fazla bişiy begenmedım avrupa yakasında bi yer söyledıler ama hatırlamıyorum sımdı ne güzel
canım ben sadelikten yanayım resimler için şık odanın konseptine uygun çerçeveler alablirsin bide koltuğun rengine göre veya halının rengine göre küçük vazo alıp içine 2 3 tane çicek koyabilirsin veya berjerlerin varsa onun rengide olabilirevinin şeklini veya oturma grubu klasik mi spormu bilmediğimden pek yorum yapamıcam resim varmı dahada yardımcı olalım
canım ben sadelikten yanayım resimler için şık odanın konseptine uygun çerçeveler alablirsin bide koltuğun rengine göre veya halının rengine göre küçük vazo alıp içine 2 3 tane çicek koyabilirsin veya berjerlerin varsa onun rengide olabilirevinin şeklini veya oturma grubu klasik mi spormu bilmediğimden pek yorum yapamıcam resim varmı dahada yardımcı olalım
evet hiç hoşuma gitmiyor benimde. küçük odamda aslında sehpa gibi bişey olsa güzel olur amaorayı da kullanmıyoruz
yok tatlım resım suan ama gayet spor bi salonum var kabaca anlatayım ceviz-beyaz tv ünitem var bir kısım camlı yemek masası ceviz sandalyeler krem 2li ve 3 lü koltugum krem sırt yastıkları kendınden desenlı berjerlerim yuvarlak ve yeşil tonlarında kırlentleri aynı kumaştan çiçekli lambalar sarkıt degıl 6 tane topcuktan oluyo perdelerım kruvaze tül ve zebra halıda krem yesıl tonlarında umarım anlatabılmısımdır ama resım en kısa zamanda paylaşcam
Evinizin resimleri yok mu yaw baksaydık :78::78:
yavrum benım daha bılgısayarım bıle yok bugun iş cıkısı annemlere geldım kardesım yarın yolcu onun ugurlamak ıcın geldım ordan giriyorum fırsattan istifade ama en kısa zamanda cekıp koyacam ınsallah sonra arkamdan söylersinz yanlız bizim için koy yeşil yeşil
aaa yok ama cok tatlı tonları öyle türbe rengi gibi degıl zaten mutlaka 2 renklı oldu yeşil krem yeşil beyaz falan o şekil
resim bekliyoruz :97::97:
evrekacım hiç dikkat ettinmi bilmiyorum ama yeşil tonlarında stickher gördün mü yani bulunabılr bişiymi acaba
bu arada allah bir yastıkta kocatsın torunlarını görmeyi naip etsın cok güzel cıkmıssınz gercekten
tamam en kısa zamandabir daha annemlere geldıgım zaman yüklerim canım işyerınde kk sitesi kapalı face acık iştende yükleyemem nasıl kısıtlama yapmıslarsa artık hehehehe
görmedim canım yaaama dikkat edeyim alışveriş merkezine gittiğimde bakayım aklımda olsun bulursam söylerim sana
saol canım iyi dileklerin içinnsenin fotoğraf yokmu
hımm tmm ozaman arada faceden falan yaz beee özletme kendini
bak faceye daha sık giriyom hatta ordayım suan..özelden mesaj atıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?