Evlenen 2011 gelinleri artık burda toplanıyoruz

evet canım biz koçişle gezmeyi çok seviyoruz bide araba aldık şimdi sırf gezmek için dizel aldık biz şirinceye kuşadasına efese çiçekli köye homeros vadisine gittik ama urla olabilir foça olablir ordaki pansiyonlar çok şirin çokta güzel hele bu mevsimde romantikte olabilirrr bu hafta yakın arkadaşımızın düğüne var oraya gittcez haftaya denizli yapalım diyoruz pamukkaleye filan gideriz dönüştede şarap alırız belki şirinceden

evet hiç hoşuma gitmiyor benimde. küçük odamda aslında sehpa gibi bişey olsa güzel olur ama orayı da kullanmıyoruz

yok tatlım resım suan ama gayet spor bi salonum var kabaca anlatayım ceviz-beyaz tv ünitem var bir kısım camlı yemek masası ceviz sandalyeler krem 2li ve 3 lü koltugum krem sırt yastıkları kendınden desenlı berjerlerim yuvarlak ve yeşil tonlarında kırlentleri aynı kumaştan çiçekli lambalar sarkıt degıl 6 tane topcuktan oluyo perdelerım kruvaze tül ve zebra halıda krem yesıl tonlarında umarım anlatabılmısımdır ama resım en kısa zamanda paylaşcam

evet hiç hoşuma gitmiyor benimde. küçük odamda aslında sehpa gibi bişey olsa güzel olur ama orayı da kullanmıyoruz

annemın bi komşusu kocaman cam cercevede arapca bismillahirrahanirrahım yazılı bi tablo getırmıstı evlenmeye 1 hafta kala eve bile götürmedım düşün allaha şükür inancım var ama o kadarda abartıyı sevmem yani evın cıınde

canım ozaman yeşil tonlarında spor küçük objelerle odayı canlandırabilirsin ve küçük vazonuda yeşil çiçeklerinide krem ve koltuğun yastıklarının desenindeki tonlarından alabilirsin

evet ya benım yeşil aksesuarlardan bolca almam lazım portmantom ara ve koridor halıları salonda kı halı ve koltuklar hep yeşil ve tonları ama cok huzur verıyo bu renk bana bayılıyorum

evrekacım hiç dikkat ettinmi bilmiyorum ama yeşil tonlarında stickher gördün mü yani bulunabılr bişiymi acaba

bu arada allah bir yastıkta kocatsın torunlarını görmeyi naip etsın cok güzel cıkmıssınz gercekten

Evinizin resimleri yok mu yaw baksaydık :78::78:

yavrum benım daha bılgısayarım bıle yok bugun iş cıkısı annemlere geldım kardesım yarın yolcu onun ugurlamak ıcın geldım ordan giriyorum fırsattan istifade ama en kısa zamanda cekıp koyacam ınsallah sonra arkamdan söylersinz yanlız bizim için koy yeşil yeşil

hımmm anladım.. iyi ozaman diğer arkadaşlar ekleisn bakalım....
çokta yeşik yapma gelen mum yakar öyle gider türbe sanarlar

görmedim canım yaa ama dikkat edeyim alışveriş merkezine gittiğimde bakayım aklımda olsun bulursam söylerim sana

saol canım iyi dileklerin içinn senin fotoğraf yokmu

bende çekecem çekecem fotoda bir türlü çekemiyorummm spedyyyim isterde ben çekmezmiyimm bende cumaya kadar çekip koyarım canımmm

görmedim canım yaa ama dikkat edeyim alışveriş merkezine gittiğimde bakayım aklımda olsun bulursam söylerim sana

saol canım iyi dileklerin içinn senin fotoğraf yokmu

tatlım facede var burda album yapmıstımda kaldırdım avatarda var ama görunmuyo pk sanrıım

hımm tmm ozaman arada faceden falan yaz beee özletme kendini

bak faceye daha sık giriyom hatta ordayım suan..özelden mesaj atıyorum

ahanda yolladım onay beklıyo ama spaydii ya biz sanrıım haziran gelinleri topiğindeyken bir gün görüşelim demıstık o gun acaba torun torbaya karıstıgımzdamı olacak

konu dekorasyondu sanırım

benim evimde çok sade hatta çerçeve lazım ama istediğim gibi bulamadım hep aynı tarzda var ikeaya gitmemiz lazım bi ara o da anca hafta sonu eşimle uzak çünkü

bende sadeliği seviyorum hem temizliğii kolay oluyor

daha tam istediğim kıvamda değil ev ama olucak yakın zamanda

ceylinn hoşgeldin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…