Evlenen 2011 gelinleri artık burda toplanıyoruz

ben ekım ayında ızne ayrılıyorum o zman sabahtan aksama kadar gezecem tozacam matkap kullanmasınıda bılıyorum zaten

gittigidiyora baktım dün ordada güzel şeyler var dekorasyona yönelik fiyatlarıda uygundu ay takmıs durumdayım alana kadar rahat edemıcem

matkap kullanmayı biliyorsan süper canım kendin istediğin gibi yaparsın işte :))

kocan tembelse mecbur öğreniyosun adamda duvar delmeme hastalıgı var elınden gelse herseyı portatıf alacak duvara 2 raf cakalım dedim resimlerimizi koyarız yok duvarı delmeyelım kafasını delecem en sonunda az kaldı

ahh bu kocalarrr Allahtan benim ki yap diyince yapıyor bizde kendi evimiz olmadığı için bişey yapasımız gelmiyor işte ev sahibide biraz gıcık

maşallahınız var yahuuu bayramda da bi yere gidiceniz miiii???? valla bizde ara ara geziyoruz cmrt açışınca pazar dinlenmek istiiyorum hergün dışarı çıkınca yorucu oluyor siz taaa denizliye el atcanız maşallah biz de haftaya şirince yapalım dioz özledik benimkininde bu hafta dikiliye gidesi varmış bende pintilik yapıom para harcamayalım die :)))
biz bayramda yurtdışı istiyoruz ama çok ta pahalı bakalım nolcak

bayramı konuşmadık kaç günkü tatil ben kaç gündür evdeyim hasta olunca çıkamadım duvarlar üstüme üstüme geldi bunaldım evde durmak bana iyi gelmiyor bende şu 2 haftayı ayarladım bakalım diğer haftalar nasıl şekillencek gidin gidin belki karşılaşırız dönüşte bende diyorum denizliden uğrayalım şarap alalım bolcana ben oranın şarabına bayılyıorum yaa hem ucuz hem güzel

Bayrama abim gelcek rizeden gitmem sanırım şurda 2 hafta olcak gideli ama şimdiden çok özledim

Ama öyle bir fırstaım olsaydı kesinlikle prag isterdimmm siz nereye gitcenizzz düşündünüzmü canım

ssscc ve radyolog gelin hafta içi bi akşam bowling maçı yapalım eşlerle :97::97::97:

benimde aklıma nereden geliyorsa böyle plan

kızlar cumartesi amcamları yemeğe çağırıyorum. menüde yardım edin.

mercimek çorbası
barbunya pilaki
yoğurtlu havuç salatası
cevizli kabak salatası
mevsim salatası
pirinç pilavı yapacağım.

kırmızı biber ve patlıcan var onlarıda közlerim.

ama ana yemeğe karar veremedim.
tavuk sote düşündüm. ya da domates soslu köfte. püre de yapacağım.

bu menüde uyumsuz birşeyler var ama bilemedim. bir el atın.

ay 3 ay 2 hafta 2 gün olmus evlenelı dün gbi ne cabuk gecıyo zaman kasımda beraber ılk dogum günümüzü kutlıcaz benım kı dugun telaşesı arada kaynadı hazıran basıydı ama 2012 de 2 hedıye alacam 10 gun var arada

canım bence bi et yemegın olsun balık tavuk et salata cok fazla geldı bana sankı tabı senın kararın meze agırlıklı olmus sankı menün

canım bence bir salatayı çıkart çok fazla var ana yemekte bence köfte olsun

Valla inşallah o zaman bana hergün tatil eşimde izin alır diye düşünüyorum tatil pek güzel denk gelmiyormuş malesef bu bayram valla sadece bir yere gitmeyelim bir kaç yere gidelim istiyoruz roma praq venedik olabilir bunların karışımı bi yer geçen bayram burdaydık pek gezmiyoruz birde kurban bayramında çok rahatsız oluyorum ben et falan beni mahvediyor burda olmazsak süper olur :)
bende şirince şarabını çok seviyorum öncelikle yabanmersinli sonra vişneli :))))

sorması ayıp bu kadar salatayı kim yicek bunlar biraz fazlalık geldi canım bana
bence domates soslu köfte yap yada şöle bişi patatesi 2ye böl içini biraz al köfteyi üzierine koy bir tanede biber koy salçalı sos yap ver fırına çıkmaya yakında kaşar dilimi koy üzierne farklı bişi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…