- 14 Mayıs 2010
- 16.477
- 22.430
- 598
- Konu Sahibi ceylin2011
-
- #3.281
konu dekorasyondu sanırım
benim evimde çok sade hatta çerçeve lazım ama istediğim gibi bulamadım hep aynı tarzda var ikeaya gitmemiz lazım bi ara o da anca hafta sonu eşimle uzak çünkü
bende sadeliği seviyorum hem temizliğii kolay oluyor
daha tam istediğim kıvamda değil ev ama olucak yakın zamanda
ceylinn hoşgeldin canım
ben ekım ayında ızne ayrılıyorum o zman sabahtan aksama kadar gezecem tozacam matkap kullanmasınıda bılıyorum zaten
matkap kullanmayı biliyorsan süper canım kendin istediğin gibi yaparsın işte :))
kocan tembelse mecbur öğreniyosun adamda duvar delmeme hastalıgı var elınden gelse herseyı portatıf alacak duvara 2 raf cakalım dedim resimlerimizi koyarız yok duvarı delmeyelım kafasını delecem en sonunda az kaldı
ahh bu kocalarrr Allahtan benim ki yap diyince yapıyor bizde kendi evimiz olmadığı için bişey yapasımız gelmiyor işte ev sahibide biraz gıcık
evet canım biz koçişle gezmeyi çok seviyoruz bide araba aldık şimdi sırf gezmek için dizel aldıkbiz şirinceye kuşadasına efese çiçekli köye homeros vadisine gittik ama urla olabilir foça olablir ordaki pansiyonlar çok şirin çokta güzel hele bu mevsimde romantikte olabilirrr bu hafta yakın arkadaşımızın düğüne var oraya gittcez haftaya denizli yapalım diyoruz pamukkaleye filan gideriz dönüştede şarap alırız belki şirinceden
ahanda yolladım onay beklıyo ama spaydii ya biz sanrıım haziran gelinleri topiğindeyken bir gün görüşelim demıstık o gun acaba torun torbaya karıstıgımzdamı olacak
allah sizede bir ev nasip etsin inşallah canım
maşallahınız var yahuuu bayramda da bi yere gidiceniz miiii???? valla bizde ara ara geziyoruz cmrt açışınca pazar dinlenmek istiiyorum hergün dışarı çıkınca yorucu oluyorsiz taaa denizliye el atcanız maşallah biz de haftaya şirince yapalım dioz özledik benimkininde bu hafta dikiliye gidesi varmış bende pintilik yapıom para harcamayalım die :)))
biz bayramda yurtdışı istiyoruz ama çok ta pahalı bakalım nolcak
speedy ve radyologg bana haber vermeden görüşürseniz olacaklardan ben sorumlu değilim
kızlar cumartesi amcamları yemeğe çağırıyorum. menüde yardım edin.
mercimek çorbası
barbunya pilaki
yoğurtlu havuç salatası
cevizli kabak salatası
mevsim salatası
pirinç pilavı yapacağım.
kırmızı biber ve patlıcan var onlarıda közlerim.
ama ana yemeğe karar veremedim.
tavuk sote düşündüm. ya da domates soslu köfte. püre de yapacağım.
bu menüde uyumsuz birşeyler var ama bilemedim. bir el atın.
mercimek çorbası
barbunya pilaki
yoğurtlu havuç salatası
cevizli kabak salatası
mevsim salatası
pirinç pilavı yapacağım.
Valla inşallah o zaman bana hergün tatil eşimde izin alır diye düşünüyorum tatil pek güzel denk gelmiyormuş malesef bu bayrambayramı konuşmadık kaç günkü tatilben kaç gündür evdeyim hasta olunca çıkamadım duvarlar üstüme üstüme geldi bunaldım evde durmak bana iyi gelmiyor bende şu 2 haftayı ayarladım bakalım diğer haftalar nasıl şekillencek gidin gidin belki karşılaşırız dönüşte bende diyorum denizliden uğrayalım şarap alalım bolcana ben oranın şarabına bayılyıorum yaa hem ucuz hem güzel
Bayrama abim gelcek rizeden gitmem sanırım şurda 2 hafta olcak gideli ama şimdiden çok özledim
Ama öyle bir fırstaım olsaydı kesinlikle prag isterdimmm siz nereye gitcenizzz düşündünüzmü canım
mercimek çorbası
barbunya pilaki
yoğurtlu havuç salatası
cevizli kabak salatası
mevsim salatasıpirinç pilavı yapacağım.
kabul ettim canım... bu gidişle öyle olacak.. ayarlayalım görüşelim işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?