Evlenen 2011 gelinleri artık burda toplanıyoruz

Kahvaltıdan açılmışken söz bende eşimden önce çıkıyorum evden..Ben 10 dk önce kalkıyorum eşimden çaycıda çayı demliyorum..Kalkıp çay demlediğim süreye kadar eşimi uyandırmaya çalışıyorum onunla konuşmadıkça uyanmıyor bir taraftanda hazırlanıyorum..Sonra eşim kalkıp masayı hazırlıyor beraber 10 dk kahvaltı yapıyoruz ben çıkıyorum o topluyor...Ama biz extradan tost ya da yumurta gibi extrem yiyecekler hazırlamaya zaman kalmıyor malesef :26::26::26:

günaydın kızlar...dün akşam yemek falan yapmadım geç çıktık hava soğuktu bide eşimin çıkmasını bekledim yagmurda ıslandım oda yapma bişey dedi pasta yerim dedi ...kola pasta koydum onlarla idare ettik..sabahları da bişey yapmak zorunda hissediyorum kendimi..tost kolayıma gidiyo bide doyurucu oluyo:) kahvaltılıklara dokunmuyoruz bile:)

günaydın bayanalr iyi sabahlar dün gece bende uyuyamadım hem reglden dolayı bel ağrtım vardı hem alerjiden dolayı burunum tıkanıp duruyordu kşi ben burnumdan nefes almazsam uyuyamam birde boğazım kaşınmaya başladı gece uykum yalan oldu sabahda kalktım burnum çeşme boğaz gözler şiş çok kötüyüm yaaa ((((

kahvaltı olayına gelince bende sabah uyanıp tost yapıyorum eşimle bana onlar olurken lavaboda işlerimi hallediyorum ben çıkınca eşimi kaldırıom o lavabodayken ben de giyiniyorum sonra önce eşimi geçiriom ondan sonrada ben çıkıom kahvaltı yapsak süper olur ama ben hızlı hızlı yapmayı sevmem kahvaltıyı o yüzden geç kalmanın alemi yok :)) birde sofrayı öle bırakamam yane bende işin kolayına kaçıp tost yapıom olsun en azından bişi yapıom :)))

geçmiş olsun cnm ya havalar bozdu ya bende grip olucam galiba üşüyorum...
ben bazen masayı bırakıyorum ya birlikte gidip geliyoruz eşimle svakit kalmayınca mecburan tabak bardak kalıyo masada

Tost yapmak daha zor değilmi...:44::44::44: Eşim tost yapsam bile yanında kahvaltılık ister sanırım Ben denemelere başlayım bakalım isteyecekmi yanında kahvaltılık...

Magrenta geçmiş olsun dikkat etmek lazım havalardan insan hemen hasta oluveriyor...Bizim müdürde hasta Umarım bana bulaşmaz

selam,,,
çarşamba günü misafirim geliyor ne yapıcam ben yaaa
artık beynimdeki yemek tariflerini tükettim

selam canım :82:

nasıl geçti bursa ben hala hastayım geçmedi gitti 1000 mg antibiyotik içtim hiç birşey etki etmedi

Yemeğe gelince valla aklıma direk mercimek çorbası izmir köfte pilav salata ve mezeler geldi

günaydın canım..
mükemmel geçti gerçekten bayıldık izmire ve arkadaşımıza..
mercimek yemeği deme bana ilk yemeğimdi ve 2 kez üstüste yapmak zorunda kaldım
artık öyle bişey yapmam lazım ki. farklı olsun kendim bile bıktım aynı şeylerden

sevindim canım güzel geçmesine ama izmiremi geldiniz sizzz
değişik napılabilirki :97::97:

ne izmiri kız bursa
bilmiyorum işte farklı meze istiyorum.. hep aynı hep aynı :76::76:

sen yazmışın ya bayıldık izmire ve arkadaşımıza diyee :44:

Farklı meze kereviz ceviz ve yoğurdun muhteşem karışımını deneybilirsin ben kerevizden nefret ederim ama bunu yiyince bayıldımmm

sen yazmışın ya bayıldık izmire ve arkadaşımıza diyee :44:

Farklı meze kereviz ceviz ve yoğurdun muhteşem karışımını deneybilirsin ben kerevizden nefret ederim ama bunu yiyince bayıldımmm

aaaaaa farkında bile değilim heee.. bursa işte dalmışım seni görünce aklıma izmir geldi :79::79:

speedyy bursa macerası güzel geçmiş sevindimm foto çekilmediniz mi hiç görseydik sizi:)))

selam kızlar.
maaş günü olduğu için yoğunum bugün yazamadım
speedy hemmen fotoları görelim lütfen. çok merak ediyorum bursayı.
hasta olanlara da geçmiş olsun. bitki çayları tüketin hem daha çabuk atlatırsınız hem de ilerleyen dönemlerde hasta olma ihtimaliniz azalır.
her gün 1-2 fincan zencefil, kuşburnu, hisisküs ya da ıhlamur eksik etmeyin.

cumartesi bütün gün temizlik ve yemekle geçti amcam ve annemler yemekteydi akşam. kalabalık misafir çağırınca yorgunluğu da farklı oluyormuş. eşimde çalışıyordu temizlik tamamen bana kalınca çok komik oldu. bir yandan cam siliyorum bir yandan çorba yapıyorum falan sürekli koşuşturmaca:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…