- 30 Mayıs 2008
- 3.894
- 8.355
- 358
- Konu Sahibi ceylin2011
-
- #3.441
ilacı kullananlar hep bırakıyo galiba..eşim hiç istemiyo hap kullanmamı aldığımı söylemedim bile oda korunmak için almış ama kullanamaıycak gibi eşim çoçuk istiyo bide yaş ilerlemeden olsun istiyo ben 26 o 30 yaşında ama bende beklemek istiyorum çok degil aslında 5 ay sonra falan olsun istiyorum hem hayatımızı rayına oturur borçlar falan biter ...
bence de bide çoçuk büyük sorumluluk ister ya eşine yeri gelir yemek yapmazsın atıştırır çoçuk öyle mi hemde masraf bide çoçuk olursa işi bırakmam gerekir ..
konu gene bebişe gelmiş valla kızlar yaş demeyin lakin ben 27 eşim 35 yaşında biz bile en az 2 yıl istemiyoruz lakin çok büyük sorumluluk hemen bu yükün altına girmek benim için mantıklı değil önce bi evliliime alışayım gezeleim tozalım gezmediğimiz yerlere gidelim çocuk varken zor olacak gerçi bende yabancılar gibi takcam sırtıma gezicem diom ama eşim çok hassas istemez heralde :)) ben bebek sevmeyi aralıkta eşimin yeğeniyle mayıstan sonrada benim yeğenimle geçircem :)))))
Fikir güzel...Bencede çok büyük sorumluluk bebek ya...
Spidi resimlerini çok beğendim çok hoş gelin olmuşun...Allah nazardan korusun sizi inşallah...
kızlar ya niye akşam oluyo o kadar şeyle uğraştım nafile daha 3 buçuk olmuş...ve 4 saatim daha var evde olsaydım tv karşısında uyuklasaydım süper olurdu:)
magrenta beğendim bunu.
sabah olsada kalkmasak kısmını özellikle tuttum.
bende bu hafta her sabah saat çaldığında kapatıp şirketi arayıp birşey söylerim gitmiyim bugün işe dedim. ama sonuç 10 dk fazla uyuyup kocasının sesine yataktan zıplayan ben:)
en azından kahvaltı hazır oluyor:)
POFFF 4 saatte çokmuş cmrt çalışmıyormusun? ben 6da çıkıyorum ama bende evde olmayı tercih ederdim :)))
benim hergün söylediğim bir söz var sabah olsada kalkmasak akşam olsada yatmasak hhehe sabah kalkınca akşam yatmadan sölerim hep
geldimm yinee akşama misafirlerim var kızlar
eve geldimm hemen menüyü belirledimm nasıl sizce ?
Yayla çorbası
pilav
patates püresi
fırında pane harçlı tavuk
salata
tavuk göğsü
güzelmiş cnm daha ne olsun..ellerine sağlık:)
teşekkür ederim canım hepsini ekleyemedim. bi ara vardı kaldırdımsende çok güzle olmuşşsıun ömür boyu mutluluklarr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?