Evlenen 2011 gelinleri artık burda toplanıyoruz

ilacı kullananlar hep bırakıyo galiba..eşim hiç istemiyo hap kullanmamı aldığımı söylemedim bile oda korunmak için almış ama kullanamaıycak gibi eşim çoçuk istiyo bide yaş ilerlemeden olsun istiyo ben 26 o 30 yaşında ama bende beklemek istiyorum çok degil aslında 5 ay sonra falan olsun istiyorum hem hayatımızı rayına oturur borçlar falan biter ...

erken canım yaw. bi kaç ay bekle daha sende yeni evlisin 3*4 ay evliliğini yaşa bari :82:

bence de bide çoçuk büyük sorumluluk ister ya eşine yeri gelir yemek yapmazsın atıştırır çoçuk öyle mi hemde masraf bide çoçuk olursa işi bırakmam gerekir ..

bence de bide çoçuk büyük sorumluluk ister ya eşine yeri gelir yemek yapmazsın atıştırır çoçuk öyle mi hemde masraf bide çoçuk olursa işi bırakmam gerekir ..

çabuk karar verilemeyecek bişey canım..
iyice hayatını düzene sokmak lazım.. mesela benim şimdi olsa yandım..
maddi açıdan zaten yandım bide nargile çok içiyorum

konu gene bebişe gelmiş valla kızlar yaş demeyin lakin ben 27 eşim 35 yaşında biz bile en az 2 yıl istemiyoruz lakin çok büyük sorumluluk hemen bu yükün altına girmek benim için mantıklı değil önce bi evliliime alışayım gezeleim tozalım gezmediğimiz yerlere gidelim çocuk varken zor olacak gerçi bende yabancılar gibi takcam sırtıma gezicem diom ama eşim çok hassas istemez heralde :)) ben bebek sevmeyi aralıkta eşimin yeğeniyle mayıstan sonrada benim yeğenimle geçircem :)))))

Fikir güzel...Bencede çok büyük sorumluluk bebek ya...

Spidi resimlerini çok beğendim çok hoş gelin olmuşun...Allah nazardan korusun sizi inşallah...

Son düzenleme:
kızlar ya niye akşam oluyo o kadar şeyle uğraştım nafile daha 3 buçuk olmuş...ve 4 saatim daha var evde olsaydım tv karşısında uyuklasaydım süper olurdu:)

Fikir güzel...Bencede çok büyük sorumluluk bebek ya...

Spidi resimlerini çok beğendim çok hoş gelin olmuşun...Allah nazardan korusun sizi inşallah...

teşekkür ederim canım hepsini ekleyemedim. bi ara vardı kaldırdım sende çok güzle olmuşşsıun ömür boyu mutluluklarr

kızlar ya niye akşam oluyo o kadar şeyle uğraştım nafile daha 3 buçuk olmuş...ve 4 saatim daha var evde olsaydım tv karşısında uyuklasaydım süper olurdu:)

POFFF 4 saatte çokmuş cmrt çalışmıyormusun? ben 6da çıkıyorum ama bende evde olmayı tercih ederdim :)))
benim hergün söylediğim bir söz var sabah olsada kalkmasak akşam olsada yatmasak hhehe sabah kalkınca akşam yatmadan sölerim hep

magrenta beğendim bunu.
sabah olsada kalkmasak kısmını özellikle tuttum.
bende bu hafta her sabah saat çaldığında kapatıp şirketi arayıp birşey söylerim gitmiyim bugün işe dedim. ama sonuç 10 dk fazla uyuyup kocasının sesine yataktan zıplayan ben:)
en azından kahvaltı hazır oluyor:)

heheh bende bende çok beğeniom hersabah bugün işe gitmeyim die kalkıom sana en azından kahvaltı hazırlanıo bize oda yok eşimide ben kaldırıom hadeeeeeeeee hadeeee kalkkkkkkk dieee eheheh gözler kapalı tost hazırlıom yolluom sonra ben koşa koşa hazırlanıom heheh

geldimm yinee akşama misafirlerim var kızlar

eve geldimm hemen menüyü belirledimm nasıl sizce ?

Yayla çorbası

pilav

patates püresi

fırında pane harçlı tavuk

salata

tavuk göğsü

benim eşim genelde erken kalkar duş alır kahvaltıyı hazırlar sonra beni kaldırmakla uğraşır. ilk başlarda ben de hazırlıyordum kahvaltı ama ramazandan beridir hiç erken kalkamıyorum sen eşinin saatini daha erkene kur o kalkıp sana tost yapsın:)

Son düzenleme:

cumarteside çalışıyorum cnm kocacım da geçen diyordu sabah kalktı akşam olsada yatsak diyo zaten izindeydik doyamadı uykuya:)

geldimm yinee akşama misafirlerim var kızlar

eve geldimm hemen menüyü belirledimm nasıl sizce ?

Yayla çorbası

pilav

patates püresi

fırında pane harçlı tavuk

salata

tavuk göğsü

güzelmiş cnm daha ne olsun..ellerine sağlık:)

güzelmiş cnm daha ne olsun..ellerine sağlık:)

sağol canım benimm

ya dün biraz garip geçtii yemekleri yaptım servis süperdi herkes çok beğendii

ama tam o sırada regl oldumm nasıl ağrım var anlatamam kasıklarım çatlıyor zannettim Allahtan çok geç gitmediler sıcak su torbası koyduk kocamla gece 3 e kadar uyuyamadımm

böyle işte :))

herkese iyi hafta sonlarııııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…