Evlenen 2011 gelinleri artık burda toplanıyoruz

speedy sana hemmen patlıcanlı köfte yap diyeceğim. köfteleri ince uzun parmak gibi yapıyorsun. patlıcanlarıda o boyutta kesiyorsun. fırın tepsisine yağlı kağıt sonra 1 sıra köfe, 1 sıra patlıcan pişiriyorsun. fırından çıkarmaya yakın domatesli sos döküyorsun. yanına yoğurtla servis ediyorsun. hem görüntüsü hem tadı harika. benim misafirlerim bayıldı resmen. hem de yapımı pratik.

meze olarakta sotelenmiş kabak ceviz ve mayonezle ya da yoğurtla süper oluyor.
brokoli salatası da herkes sevmez ama benim favorimdir.

offf ya biz de bu hafta ya da önümüzdeki haftasonu eşimin amcası ve halalarını çağırmayı düşünüyoruz
büyük oldukları için de mecbur yemeğe çağıracağız. çolok çocuk torun torba kim varsa toplar gelirler.

benimde çağıracak öyle çok kişimiz varki.
bu gelenler akraba değil ama çok sevdiğim birileri izmir torbalı da oturuyorlar hatta..
1/2 hafta kalacaklarmış dedik yemeğe alalım :97::97:

Slm kızlar iyi haftalar herkese...Yemekte misafir çok zor oluyor..Benim bitmek üzere yemekli misafir şükürler olsun...Speddy bursa gezinin güzel geçmesine sevindim..Fotolarını görmek istiyorum...Kızlar beni arkadaş olarak eklermisiniz benim mesaj sayısı 100 ü geçmediği için ekleyemiyorum sizleri...

ben resim göremedim speedy facemi koydun

sevdiğim insanlarsa her zaman gelsinler ama paylaşacak birşey olmayan, sırf mecburiyetten çağırmak zorunda kaldığım misafirleri istemiyorum. samimiyetsiz geliyor bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…